“Success is getting what you want, happiness is wanting what you get”
Publicerat den

 
God kväll på er mina fina läsare, hoppas ni mår bra. Och jag hoppas ni alla har haft en fin start på veckan. Jag vet att det har varit rätt så dött här på bloggen senaste dagarna, men jag har jobbat en del + jag har haft sjukt ont i magen. Men tänkte berätta om min lördag, söndag, måndag och tisdag! 
 
Lördag: I lördags vaknade jag kl 9 och startade dagen med att ta en dusch. Gjorde mig själv en kopp kaffe ochså innan jag skulle till jobbet. Jag jobbade mellan 12-20 och hade inte så stressigt på jobbet. Vilket var sjukt skönt, eftersom jag hade världens pms. Men sedan när jag kom hem så satte jag igång en film. Jag bara njöt av kvällen, somnade ganska tidigt den kvällen. 
 
Söndag: I söndags så vaknade jag kl 9.30 och sov så sjukt bra den natten. Var helt utvilad, vilket var super skönt. Jag tog en snabb dusch innan jag skulle till jobbet. I söndags så jobbade jag bara en halvdag vilket var super skönt. Jag behövde verkligen vila ut mig, men efter jobbet så åkte jag till Väla och där träffade jag upp min mamma, mormor och syster. Skulle köpa lite mer kläder till min syster. Jag åker nämligen nästa måndag (5/8) till Mostar, jag bara längtar till min semester. Spelade sedan lite Sekiro resten av kvällen, jag känner nu att jag har spelat lite för mycket Sekiro. Ska inte spela något mer innan jag åker till Mostar. Men jag somnade efter midnatt i söndags. 
 
Måndag: Igår så vaknade jag kl 8 och mådde sjukt dåligt när jag vaknade. Hade sån sjuk smärta i magen, det brukar vara så dagen innan jag ska få min mens. Så glad att jag får den lite innan jag åker på semester, så kan jag bada en massa. Men jobbade eftermiddag igår, vilket jag behövde. Mådde sjukt dåligt hela morgonen, fick ta 4 alvedon tabletter. Det hjälpte sjukt mkt efter en stund. Sedan skulle jag jobba mellan 16-20 och hade en del att göra på jobbet. Men när jag kom hem så bara vilade resten av kvällen. 
 
Tisdag: Idag så vaknade jag kl 8.30 och startade dagen med att duscha, som jag gör varje dag. Jag jobbade idag på eftermiddag så jag började tänka igenom vad jag skulle ha med mig på min semester. Jag var tvungen att spela ett nytt spel, nämligen Spider-Man. Jag börjar bli lite trött på Sekiro, så jag måste testa ett nytt spel. Men sedan skulle jag till jobbet. Idag hade jag sjukt mycket på jobbet. Jag var så trött när jag kom hem eftersom jag hade sjukt ont i min mage, så nu tittar jag på youtube. Men ska försöka sova nu, vi hörs mer imorgon. Puss! ♥️
Veckans Lista.
Publicerat den

Veckans känsla
Pigg, taggad och glad. 
 
Veckans bästa
Att jag närmare och närmare semestern, nu är det bara 8 dagar kvar. 
 
Veckans behöver
Just denna veckan behöver jag inget speciellt, bara kaffe. 
 
Veckans skönaste
Min lediga dag och att jag får vila kroppen. 
 
 
Veckans godaste
Allt kaffe jag har druckit, jag älskar kaffe. 
 
Veckans bästa köp
Kläderna till Mostar, köpte ganska mycket idag. Har bara lite saker kvar att köpa. 
 
Veckans sämsta
Att jag inte fick min mens den dagen jag skulle få den, behöver få den innan semestern. 
 
Veckans bästa besked
Att jag har bara 8 dagar kvar till min semester. 
 “The marks humans leave are too often scars.”
Publicerat den

 
Hej på er mia fina läsare, hoppas ni alla mår bra. Jag mår helt ok, bara lite trött just nu men annars är det bra. Jag startade dagen med att fixa lite saker i mitt rum och nu dricker jag kaffe. Men jag har inte bloggat på 4 dagar så jag ska försöka berätta om min tisdag, onsdag, torsdag & fredag för er. 
 
Tisdag: I tisdags så började jag dagen med att göra kaffe, så jag gör varje dag. Men jag jobbade eftermiddag så det var rätt skönt. Innan jag skulle till jobbet så spelade jag Sekiro och kollade lite på nätet inför min resa till Mostar. Kollade lite kläder på olika hemsidor. Vill köpa ett par nya shorts och lite nya toppar. Men sedan så skulle jag till jobbet och jag jobbade eftermiddag och hade lite att göra och sedan skulle jag på bio med min familj och vi såg Lejonkungen. Och den var super bra, ni måste se filmen för den är super mysig. Sedan när jag kom så var jag super trött så jag skulle sova. Jag somnade ganska sent i tisdags, kl var strax efter midnatt. 
 
Onsdag: I onsdags så vaknade jag kl 9 och startade dagen med att ta en lång kall dusch, det är så sjukt varm här i Skåne. Sedan så spelade jag lite sekiro och vann en miniboss och en mainboss. De var riktigt svåra, det var så skönt att vinna dem. Sedan skulle jag till jobbet och hade något att göra hela dagen, vilket var skönt för då gick tiden fortare. Sedan när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket än att jag spelade lite Sekiro men jag pallade inte med det så jag stängde av det ganska snabbt. Eftersom jag var super trött, jag behövde verkligen vila. Jag somnade ganska tidigt. 
 
Torsdag: Igår så vaknade kl 8 och startade dagen med att spela lite Sekiro och dricka kaffe och jag vann en sjukt svårt boss i spelet. Det var så skönt att jag äntligen vann den bossen. Men igår så jobbade jag eftermiddag och det var så skönt och jag behövde vara ledig i ett par timmar. Men sedan jobbade jag från 16-20 och hade alltid något att göra på jobbet. Men sedan när jag kom hem så gjorde jag inte så mycket mer än att jag bara vilade. 
 
Fredag: Idag vaknade jag kl 9 och startade dagen med att duscha och göra en kopp kaffe. Jag dricker faktiskt kaffe varje dag, jag mår bra av det. Det är så jag vaknar upp på morgonen. Idag jobbade jag i 8 timmar och hade rätt mycket att göra. Men när jag slutade så åkte jag till affären och köpte lite snacks. Sedan tittade jag på en helt okej film, A Simple Favor och den var helt okej. Men nu ska jag faktiskt lägga mig, vi hörs mer på söndag. Puss! THE LION KING (2019)
Publicerat den

 
BETYG: 8.5/10 | GENRE: Komedi | Äventyr | Musikal
Lejonkungen (James Earl Jones, Beyoncé Knowles-Carter & Donald Glover)
Kommentar: En film om vad man ska göra för att överleva. 
 
Handling: I Disneys nyversion av den animerade klassikern "Lejonkungen" så är det en stor dag på savannen i Lejonriket. Kung Mufasa och Sarabi har fått en unge vars namn blir Simba. Alla hurrar för den unge prinsen som en dag ska ta över sin fars roll som den rättmätige kungen. Men Simbas ondskefulla farbror Scar vill själv sitta på tronen och tänker göra allt i sin makt för att röja Simba ur vägen.
 
Kommentar: Sagan är klassisk. Den lilla lejonungen Simba tvingas att snabbt växa upp för att gå in sin far Mufasas fotspår som rättmätig kung över savannen. Men Simbas elake farbror Scar vill själv ta makten över tronen och väntar på rätt tillfälle att röja unga Simba ur sin väg. Givetvis får vi återse Simbas bästa vän och stora kärlek Nala, hovfågeln Zazu, det fryntliga vårtsvinet Pumbaa, hans ständige vapendragare surikaten Timon och alla andra karaktärer vi minns. Jag gillade att filmen hade vissa scener som var annorlunda. Filmen var så fin och ni som inte har sett den, gör det. 
 
Spoilers: Har ni inte sett filmen, läs inte detta då. Men filmen var super-mysig. Verkligen så som jag hade förväntat mig att den ska vara, jag gillade den jävligt mycket. Men då Mufasa dör, måste varit den jobbigaste. Jag grät så mycket när jag såg den scenen. Men scenen då Simba och Nala återförenas är nog den bästa, så fin den är. Men har ni alltid gillat Lejonkungen så borde ni se denna. Ni kommer verkligen gilla denna, den är så mysig! Jag älskade filmen, jag kommer se den fler gånger. 
 HAPPY DEATH DAY 2U (2019)
Publicerat den

 
BETYG: 6.5/10 | GENRE: Thriller | Skräck | Komedi
Happy Death Day 2U (Jessica Rothe, Israel Broussard & Ruby Modine)
Kommentar: En film om en kvinna som dör om och om igen.  
 
Handling: Tree finner sig återigen uppleva samma dag om och om igen. Den här gången uppdagas orsaken bakom fenomenet. Tillsammans med Carter och Ryan och dennes kompisar måste hon nu finna lösningen på problemet samtidigt som hon måste undvika en mördare.
 
Kommentar: ”Happy Death Day 2U” är en underhållande om än hyfsat förutsägbar uppföljare, som återigen handlar om att upprepade gånger dö och däremellan jaga sin egen mördare. Filmen är absolut sevärd om man gillade den förra, men jag saknar det rysliga elementen och finner de farsartade episoderna vara väl svårsmälta mot slutet. ”Happy Death Day 2U” är en skapligt lyckad uppföljare som kanske inte överraskar monumentalt, men ändå känns som en frisk kittlande fläkt mitt i en uppsjö av sämre genrealternativ. Detta är som sagt inte så mycket renodlad skräckkomedi och den hade med fördel kunnat få vara mer ryslig, vilket jag hoppas en potentiell och högst trolig del tre blir. 
 
Spoilers: Jag gillade den filmen, den var helt okej. Den var inte lika bra som den första men den var helt okej. Filmen är ett fartfyllt äventyr om tjugoelva sätt att dö, varav många påhittiga, men den berättar samtidigt en historia om att växa som individ och att förhoppningsvis bli till en bättre människa på kuppen. Karaktärerna är samma som i första filmen, liksom är skådespelarna, och jag måste säga att Jessica Rothe som Tree gör ännu en gång utomordentligt bra ifrån sig. Hon är riktigt grym och övertygar både i de komiska partierna, men ännu mer de mer gripande sekvenserna. Hon är också den som i slutändan, när mycket annat spårar ur, står stabilt och faktiskt till och med lyfter helheten. 
Även de övriga skådisarna gör bra ifrån sig trots att inga egentliga större insatser egentligen krävs någonstans.
 HAPPY DEATH DAY (2017)
Publicerat den

 
 
BETYG: 7.5/10 | GENRE: Thriller | Skräck | Komedi
Happy Death Day (Jessica Rothe, Israel Broussard & Ruby Modine)
Kommentar: En film om en kvinna som dör om och om igen. 
 
Handling: Man får följa collegestudenten Tree som vaknar upp till ett förmodat one-night-stand med den totala ”nollan” Carter.. Tree är trött, bakis och inte alls på humör för detta, då det är hennes födelsedag, en dag hon mest av allt vill glömma och hålla undan för andra. Och som om detta inte vore nog, så visar det sig, att detta är hennes sista dag i livet. Men det finns en twist! Den här mardrömsdagen går nämligen på repeat. Tree blir mördad varje dag av en mystisk, förklädd mördare i babymask och var gång hon dör vaknar hon upp till samma hemska morgon, igen och igen. Hon inser snabbt att för bryta förbannelsen behöver hon finna ut mördarens identitet.
 
Kommentar: ”Happy Death Day” är en riktigt underhållande, rolig och snygg collegerysare som faktiskt efteråt får mig att må riktigt bra. Man tycker synd om henne för att hon dör hela tiden men tyvärr så är hon ganska osympatisk person, som hellre går över lik för att få sin vilja igenom. Vilket hon som vacker, populär medlem i collegecampusets mest omtyckta sorority, ”Kappa”, lyckats komma undan med. Detta leder såklart till problem, när Tess inser att alla har fog för att se henne död, ett knivigt dilemma för en som råkar ha en okänd mördare flåsandes i nacken.
 
Spoilers: Jag gillade det mesta i denna filmen, speciellt då man får se vem som vill döda henne i slutet. Jag älskade slutet, men glad att hon blir ihop med han killen som hon höll på med i början. Happy Death Day är en riktigt bra Halloween film, som driver med ett uttjatat koncept och vågar leka med konventionerna och blir därför så mycket bättre, mer än den rätteligen borde vara. Filmen kan rekommenderas! Jag ska nu se Happy Death Day 2. 
 “Be mindful. Be grateful. Be positive. Be true. Be kind.”
Publicerat den

 
Hej på er mina fina läsare, hoppas ni alla mår bra och hade en fin start på veckan. Jag var ledig igår och det var så skönt att vila ut och igår så spelade jag lite sekiro och umgicks med min familj. Jag startade dagen med att vakna kl 8 och tog en lång dusch och tvättade håret. Sedan så tittade jag på en film med min syster. Vi såg Happy Death Day och filmen var faktiskt rätt bra, kommer göra en recension om filmen. Sedan skulle jag hämta mitt packet med mina nya skal från Ideal of Sweden. Sedan så åt jag middag, det blev rester från gårdagen och efter det så gjorde min syster och mormor sjukt goda bosniska bullar. Det är så sjukt gott, de heter maslenice och är gjorda på mycket smör/kajmak. Men sedan så såg jag att rättegångspodden hade kommit ut med ett nytt avsnitt på den nya säsongen, nämligen om Abbe Blattelito. Skit vad sjuk historia detta är och ni måste lyssna på de avsnittet. Sedan så bara njöt jag resten av kvällen och somnade ganska tidigt. Men idag vaknade jag kl 9 och startade dagen med en kopp kaffe och nu lyssnar jag på del 2 och 3 av dokumentären om Abbe Blattelito. Men ska nu dricka klart mitt kaffe. Men vi hörs mer senare. Puss! ♥️SECRET OBSESSION (2019)
Publicerat den

 
 
BETYG: 5.5/10 | GENRE: Thriller | Skräck | Drama
Secret Obsession (Brenda Song, Mike Vogel & Daniel Booko)
Kommentar: En film om en man som är besatt av en kvinna. 
 
Handling: En mörk kväll blir nygifta Jennifer attackerad vid en mörk rastplats. Hon överlever, men hamnar på sjukhus med svåra skador och minnesförlust. Hennes make, Russell, finns vid henne sida genom hela läkningsprocessen och gör allt för att hjälpa henne komma på fötter igen. Samtidigt har kriminalaren Frank Page inlett en ensam jakt på sanningen bakom attacken som visar sig vara mer mystisk än vad han först anat.
 
Kommentar: Tillbaka i sitt gamla hem går Jennifers återhämtning framåt, men hon störs av traumatiska minnesbilder. Att inte komma ihåg något av sitt förflutna och samtidigt vara rörelsehindrad är frustrerande, och när hon till slut börjar få grepp om verkligheten börjar tvivlen komma och snart vet hon inte vad hon ska tro eller lita på. Med den stora skillnaden att den historien faktiskt är någorlunda gripande, välspelad och har ett godkänt produktionsvärde. Det enda jag kan uppskatta med Secret Obsession är Brenda Song. Hon är den enda som bidrar med något av substans till dessa ofantligt förutsägbara 97 minuter.
 
Spoilers: I filmen får man även se när hon försöker komma ihåg det som har hänt henne. Sedan inser hon att Russel inte är hennes man. Det finns vissa scener in denna filmen som jag gillar, det är typ när Jennifer inser att det inte är hennes man. Jag vet inte om de som skrev manuset till denna filmen trodde att de hade en smart thriller i näven, när de gav manuset till Netflix. Men detta är så lågbottennivå till thriller du kan komma. Där finns ingen riktigt drivkraft och tack vare trailern vet man redan vad som kommer hända scen för scen. Utöver det är det nästan skrattretande hur vissa saker och ting bara faller på plats. Detta var verkligen inte en bra film. Den var en fett besvikelse. 
 “Change isn't always for the best.”
Publicerat den

 
Hej på er mina fina läsare, hoppas ni alla har haft en bra helg. Och en bra start på veckan. Jag vaknade idag på bra humör. Men jag har inte bloggat mycket denna helgen, första har jag varit extremt trött och sedan så har jag jobbat en del. Men jag tänkte berätta om min lördag och söndag. 
 
Lördag: I lördags vaknade jag kl 6.30 för att jag skulle tvätta mina kläder. Sedan så bara väntade jag på att klockan skulle bli 11 så jag kunde sticka till jobbet. På jobbet var det ganska segt hela dagen, vilket var sjukt tråkigt. Men när jag slutade så åkte jag hem och umgicks med min familj. Vi åt våfflor, tittade på en film och bara hade en mysig kväll och det behövde jag verkligen. Men jag somnade ganska sent den dagen, klockan var lite efter 1 på natten. Men hade en jätte bra lördag, denna var det bästa på långe måste jag säga. 
 
Söndag: Igår så vaknade jag runt 9.30 och sov ganska bra. Jag startade min morgon med att dricka kaffe och ta en dusch. Sedan skulle jag till jobbet och skit vad mycket jag hade att göra igår. Det var helt sjukt. Men efter jobbet så hämtade min mamma mig och jag kom hem lite tidigare vilket var superskönt. Under kvällen så tittade jag på en ny film på netflix, filmen heter Secret Obsession och den var sådär. Filmen kändes lite off, men det kommer upp en recension under dagen. Men sedan så spelade jag lite Sekiro och efter det somnade jag. Somnade strax efter 23 på kvällen. Men vi hörs senare. Puss! ♥️
Publicerat den
Veckans Lista.
Publicerat den

Veckans känsla
Trött, omotiverad, ledsen. 
 
Veckans bästa
Att jag närmare och närmare semestern. 
 
Veckans behöver
Kaffe, jag känner att hela veckan har jag behövt massa kaffe. 
 
Veckans skönaste
Min lediga dag och att jag får vila kroppen. 
 
 
Veckans godaste
Allt kaffe jag har druckit, jag älskar kaffe. 
 
Veckans bästa köp
Mina nya hudvårdsprodukter som jag har köpte. 
 
Veckans sämsta
Min PMS, det är så jobbigt med pms för att man bara känner sig irriterad. 
 
Veckans bästa besked
Att jag har bara 15 dagar kvar till min semester. 
 “We accept the love we think we deserve.”
Publicerat den

 
Godkväll på er mina fina läsare, hoppas ni alla mår bra. Jag kom hem precis hem från jobbet och skit vad jag ät trött idag. Jag hade en del att göra på jobbet idag och det var superskönt nu när jag kom hem. Men jag startade dagen med att gå upp kl 8 idag och spelade lite Sekiro. Men sedan så drack jag kaffe och bara njöt av morgonen och sedan skulle jag till jobbet. Men sedan på jobbet hade jag en del att göra och dagen gick ganska fort idag. Jag spela även Harry Potter: Wizards Unite, man blir verkligen beroende av spelet, liknar mycket PokemonGo. Men nu ska jag faktiskt ta ett långt bad och sedan ska jag bara njuta av kvällen. Men vi hörs mer imorgon. Puss! ♥️Murder Case: Charles Manson.
Publicerat den

 
Charles Milles Manson var en amerikansk brottsling. Han var ledare för den sektliknande Mansonfamiljen och blev dömd för mord och stämpling till mord. Manson är mest känd för morden på Sharon Tate och hennes sällskap i augusti 1969. Manson utförde inte morden personligen utan beordrade den så kallade Mansonfamiljen. För dessa mord dömdes Manson 1970 till döden i gaskammaren och flera gånger till livstids fängelse. Efter domslutet Furman v. Georgia 1972 omvandlades dödsdomen till ett livstidsstraff då Kalifornien avskaffade dödsstraffet samma år. Manson satt sedan 1969 i fängelse som en av USA:s mest mångåriga fångar, sista tiden på Corcoran State Prison. Han var bekant för sina långa osammanhängande uttalanden i intervjuer. Vissa ansåg att han på detta sätt försökte manipulera sin samtalspartner. 
 
Han verkade vara en person som inte brydde sig så mycket. Han var en av USA:s mest hatade personer. Året är 1970. Utanför Los Angeles majestätiska domstolsbyggnad sitter en grupp unga kvinnor. Alla har ristat in ett kryss i pannan. De sjunger, dansar och visar sitt stöd för den åtalade: Charles Manson. Mannen som har förändrat deras liv. När historien nystas upp kommer den mörka sidan av hippie-rörelsen fram. Det handlar om droger, fri kärlek, The Beach Boys och bestialiska mord. Det här är en berättelse om en man som än idag, ett halvt sekel senare, rör upp känslor. Jag blir helt chockad hur han kunde ha männsikor som dödar människor åt honom. Jag har hört om han innan men visste inte så mycket om han tills jag lyssna på en P3 dokuementär om honom. “Better to be strong than pretty and useless.”
Publicerat den

 
Hej på er mina fina läsare, hoppas ni alla har haft en bra start på veckan. Jag vet att jag har varit lite osocial på bloggen denna veckan. Men jag har inte haft någon tid alls att blogga, jobbat mycket senaste dagarna och jag behöver vila också. Men jag tänkte berätta om min måndag, tisdag, onsdag & torsdag. 
 
Måndag: I måndags var jag ledig och jag mådde rätt så dåligt då. Jag hade pms och var sjukt ledsen hela dagen, jag log mycket i soffan hela dagen. Spelade knappt någon Sekiro och bara tittade på massa filmer och förökte njuta av min lediga dag. Eftersom det är min sisya lediga dag innan jag åker till Bosnien. Åker om 17 dagar och är så taggad på att åka på semester. jag behöver verkligen vila. Men på kvällen umgicks jag bara med min familj och sedan somnade jag. 
 
Tisdag: I tisdags så vaknade jag kl 7.30 och startade dagen med att gå ut med hunden som jag passar. Men jag jobbade på eftermiddagen och försökte vila ut och tog även ett par huvudvärks-tabletter eftersom jag hade en extrem huvudvärk. Men innan jobbet skulle jag även spela lite Sekiro. Men när jag kom till jobbet så hade jag en del att göra och kvällen gick ganska fort och det var rätt skönt eftersom jag ville bara hem och vila. Men när jag kom hem så tog jag en dusch och la mig ganska tidigt, klockan var strax över 22 och sov ganska bra den natten. 
 
Onsdag: Igår så jobbade jag hela dagen och hade folk hela tiden på jobbet. Men innan jag skulle till jobbet så åkte jag ner till stan för att köpa kaffe till mig och min chef. Men dagen gick ändå ganska fort och det var rätt skönt eftersom jag kände mig lite seg. Men när jag kom hem så satte jag igång en film på HBO och åt lite snacks. Jag somnade lite i soffan men sedan vaknade jag och tittade klart på filmen/dokumentären som jag tittade på HBO om Michelle Carter. En dokumentär som utforskar besvärliga frågor om hur vi kommunicerar i den digitala tidsåldern genom att dyka in i fallet Michelle Carter, kvinnan som åtalades för att ha tvingat sin pojkvän till självmord via sms. Ni borde verkligen se den, för den är sjuk bra. Men jag somnade stra efter midnatt igår. 
 
Torsdag: Idag vaknade jag kl 9 och log i sängen ganska länge och fastande på youtube, haha. Men jag har hunnit duscha, gjort kaffe och nu lyssnar jag på P3 Dokumentär om Charles Manson, den är så sjukt bra. Ni kommer få ett inlägg om Charles Manson, han var lite sjuk kan man säga. Men idag jobbar jag från 16 och ska försöka fixa några inlägg till er. Ibland är det så skönt att jobba eftermiddag, speciellt om man har pms. Men nu ska jag lyssna klart på dokumentären så hörs vi mer senare. Puss! ♥️LEJONKUNGEN: SIMBAS SKATT (1998)
Publicerat den

 
BETYG: 10/10 | GENRE: Komedi | Teknad | Klassisk
Lejonkungen (Matthew Broderick, Neve Campbell & Jason Marsden)
Kommentar: En film om vad man ska göra för att överleva.
Handling: Filmens handling kretsar kring lejonkungen Simbas dotter, Kiara, och den unge lejonhannen Kovu som tillhör en fientligt sinnad flock kallad de Utstötta. De Utstötta var lejon som stod på Scars sida och sedan fördrevs när Simba tog makten, men deras existens antyddes inte ens i originalfilmen. De Utstötta bor i en halvöken och leds nu av Kovus mor Zira, som ser som meningen med sitt liv att hämnas på Simba och göra Kovu till kung. Kovu är dock ganska blyg och vet inte om han vill bli kung. Kovu och Kiara träffas en gång som barn och blir mer eller mindre vänner. Zira får av detta en plan att uppfostra Kovu till att, genom att nästla sig in i Simbas flock, döda Simba och Kiara. Sedan hoppar filmen till när Kovu blir vuxen. Det utvecklas en kärlekshistoria mellan Kiara och Kovu, och efter en del händelser - Kovu hinner bli beskylld för förräderi av båda flockarna - lyckas kärleksparet få flockarna att sluta fred och de Utstötta får flytta till den bördiga savannen som medborgare i Simbas Lejonrike.
 
Kommentar: Simba och Nala har fått en dotter som heter Kiara. Hon är precis som Simba när han var liten: nyfiken, orädd och sugen på äventyr utanför Lejonriket. Kiara vill bara leka och då träffar hon Kovu. Kiara och Kovu blir vänner, och så småningom även förälskade, trots att deras familjer är ärkefiender. Och det är så småningom ungdomarnas kärlek, som får familjerna att till slut bli sams.Jag älskar denna filmen lite mer än den första filmen. 
 
Spoilers: Denna filmen är så sjukt bra och det var den jag alltid ville kolla på. Jag älskade Kiara och Kovu tillsammans, så sjukt söta tillsammans. Jag älskar musiken i denna filmen så mysigt den är. Men jaja, på torsdag ska jag se den nya Lejokungen. LEJONKUNGEN (1994)
Publicerat den

 
BETYG: 10/10 | GENRE: Komedi | Teknad | Klassisk
Lejonkungen (James Earl Jones, Matthew Broderick & Moira Kelly)
Kommentar: En film om vad man ska göra för att överleva. 
 
Handling: Det är en stor dag i Lejonriket när lejonungen Simba föds. Han ska en dag ta över sin pappa Mufasas roll och förvandlas från lejonungen till Lejonkungen! Alla jublar utom Scar, Mufasas lömske bror, som själv skulle vilja sitta på tronen. Tiden går och den nyfikne Simba får lära sig mer och mer om sitt blivande rike. Han följer sin pappa, får kloka råd av babianen Rafiki och busar med kompisen Nala. Men en dag händer det som inte får hända. Mufasa är plötsligt borta och innan någon vet ordet av har Scar tagit över tronen! Simba tvingas fly och långt borta från sin familj träffar han lustigkurren Timon och det oborstade vårtsvinet Pumbaa, som blir hans nya vänner. Men en dag återvänder Simba till Lejonkriket för att återta sin plats som den rätte Lejonkungen
 
Kommentar: Disneys mest majestätiska film är en färgsprakande, upplyftande och filosofisk skildring av det som fascinerar oss mest i denna värld: livet. Ett klockrent mästerverk som aldrig åldras utan snarare växer, likt Simba, till något större ju längre tiden går. Jag kommer ihåg när jag var liten att jag älskade denna filmen, en av de bästa filmerna som Disney har gjort. En av favoritsakerna i filmen måste vara musiken, fan vad jag älskar denna filmen. 
 
Spoilers: Jag älskar filmens början och den är så bra. Men en sak jag inte klarar av i filmen är när Simbas pappa, Mufasas dör. Att jämföra den svenska versionen med den engelska när det gäller röster är svårt, men jag föredrar den svenska filmen. Lejonkungen” är och förblir en sjukt stark upplevelse för mig, oavsett om det gått över 25 år sedan kom ut så tycker jag fortfarande att denna filmen är den bästa filmen som Disney har gjort. 
Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den
Veckans planer ♡
Publicerat den

Då var det måndag, vilket är super skönt eftersom det är mina enda lediga dag i veckan. Från och med idag är det bara 3 veckor kvar tills jag åker till Mostar, längtar så jävla mycket till min semester. Då var det dags att planera veckans innehåll! Hoppas ni alla får en fin start på veckan! 
 
 
Måndag: Idag är jag ledig vilket är extremt skönt. Men idag ska jag bara umgås med min familj och bara njuta av dagen, inget speciellt planerat. Vi får se helt enkelt vad dagen erbjuder! 
 
Tisdag: Imorgon jobbar jag eftermiddag och det är så skönt. Tänkte spela lite sekiro imorgon. 
 
Onsdag: På onsdag jobbar jag hela dagen, så det blir en del jobb. Sedan får vi se vad kvällen erbjuder. Men denna veckan vill jag försöka vinna Guardian Ape. Han är extremt svår!
 
Torsdag: På torsdag jobbar jag som vanligt och sedan får jag se vad som händer på kvällen. Men jag tror jag vill gå på bio på torsdag eftersom nya Lejokugen-filmen har premiär. 
 
Fredag: På fredag jobbar jag hela dagen och det ska bli så skönt att snart åka på semester. Jag tror vi kommer ha mycket jobb denna veckan, har en sån känsla på mig.
 
Lördag: Jag ska jobba hela helgen, får se hur mycket vi kommer ha att göra. 
 
Söndag: Kommer jag äntligen sova i mitt rum. Saknar att sova i mitt rum, sover bäst där.
 
Nu är jag klar med veckans planer, vi får se mer vad som händer i veckan. Hoppas ni alla har en underbar start på veckan så hörs vi mer senare. Puss! ♥️
Publicerat den
Veckans Lista.
Publicerat den

Veckans känsla
Peppad, laddad och taggad hela veckan lång.
 
Veckans bästa
 
Att jag vann 2 bossar under samma dag. 
 
Veckans behöver
Kaffe, jag känner att hela veckan har jag behövt massa kaffe. 
 
Veckans skönaste
Min lediga dag, då jag bara spelade Sekiro. 
 
 
Veckans godaste
En islatte som jag gjorde hemma. 
 
Veckans bästa köp
Alla mina nya mobil-skal från Ideal of Sweden. 
 
Veckans sämsta
Hela veckan har varit extremt jävla lång känner jag. 
 
Veckans bästa besked
Att jag vann en mini boss i Sekiro som jag höll på med i flera timmar idag. “Being brave doesn't mean you go looking for trouble.”
Publicerat den

 
Hej på er mina fina läsare, hoppas ni alla har haft en bra helg, min har varit helt okej. Jag spenderade hela min helg med att jobba. Jag har inte varit så bra denna veckan, så har varit extremt trött denna veckan. Och jag vill be om ursäkt för min dåliga uppdatering denna helgen. Men jag är ledig imorgon och tänkte blogga mer. Men tänkte berätta om min fredag, lördag & söndag. 
 
Fredag: I fredags var jag hela dagen på jobbet och skit vad mycket jag hade att göra. Jag startade min dag med att göra en kopp stor kaffe. Sedan så tog jag en sjukt lång dusch och efter det skulle jag göra mig redo för jobbet. Jag jobbade mellan 11-21, kände mig extremt stressad hela dagen. Jag hade så mycket att göra den dagen och dagen kändes extremt lång. Sedan skulle jag hem till min syster eftersom hon åker på semester så ska jag passa hennes lägenhet. Men sedan så satte jag mig i soffan och tittade på Chicago PD. Jag somnade ganska sent i fredags, kl var över 3 på natten när jag somnade. 
 
Lördag: Igår så vaknade jag kl 8 och startade min morgon med att duscha och gå ut med hunden som jag passar. Efter det skulle jag fixa mig och sedan skulle jag till jobbet och jag hade knappt något att göra första timmarna och sedan fick vi mer folk. Men när jag kom hem så gick jag ut med Sigge och spelade efter det Sekiro och njöt av kvällen. Jag åt sedan lite chips och drack en öl. Jag kunde inte somna igår, jag somnade runt 5 inatt och det var sjukt jobbigt att jag inte kunde sova. 
 
Söndag: Idag vaknade jag kl 9:45 och startade dagen med att kolla på instagram, som jag gör varje morgon. Sedan så tog jag en lång dusch och gick ut med Sigge och sedan skulle jag till jobbet. Idag började jag kl 11.30 och det första jag gjorde när jag kom till jobbet var att fixa mig en kopp kaffe. Idag hade vi det rätt lugnt på jobbet men dagen gick ändå ganska fort vilket var skönt. Kom hem för ca 1,5 timme sedan och nu gör jag mig redo för att ta ett bad. Men ska försöka fixa ett inlägg om veckan ikväll. Så vi hörs mer senare. Puss! ♥️
“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”
Publicerat den

 
Godmorgon på er mina fina läsare, hoppas ni alla mår bra. Jag mår helt okej! Igår så jobbade jag hela dagen, det var helt okej med folk igår men dagen kändes extremt lång. Jag startade min dag igår med att dricka en kopp kaffe. Jag måste alltid dricka kaffe på morgonen, haha. Sedan skulle jag till jobbet och under gårdagen hade jag en del att göra. Men dagen kändes extremt låång, som att jag typ jobbade i mer än 9 timmar. Men sedan när jag kom hem så tittade jag på en film tillsammans med min familj. Efter det så satte jag mig ner för att spela lite Sekiro, dödade en mini-boss och sedan så skulle jag sova. Somnade igår kl 23 och vaknade idag kl 8 och var hur pigg som helst. Jag startade dagen med att duscha och göra en kopp kaffe. Så nu dricker jag mitt kaffe och tittar på Chicago PD och ska spendera min lediga förmiddag med att bara vila. Men vi kan höras mer senare. Puss! ♥️
Publicerat den

Publicerat den
En mer personlig lista ♡
Publicerat den

  
Beskriv dig mer 3 ord
- Omtänksam, ambitiös & ordningsam. 
 
Vilken är din bästa egenskap?
- Mina mål och att jag ger aldrig upp. När jag verkligen har bestämt mig för något, ja då blir det så. 
 
Din sämsta egenskap? 
- Ibland är jag så lat och jag orkar inte med det mesta. 
 
 
Vad får dig att gapskratta?
- Människor runt omkrig mig. 
 
Vad får dig att fulgråta?
- När jag såg sista avsnittet av Stranger Things, när Hopper dog. Tyckte så synd om han. 
 
Vad får dig att blir rasande? 
- Orättvisa är det som får mig att bli arg. 
 
Vilka mål i livet har du?
- Att skaffa familj. Att jobba med något jag brinner för och älskar. Att känna mig fri. Att få uppleva världen. Att vara lycklig.
 
Hur önskar du att ditt liv ser ut om 2 år?
- Om 2 år vill jag helst ha en egen lägenhet och ha någon kille/tjej. 
 
Var ser du dig själv om 5 år?
Då vill jag helst ha en lägenhet och bo kvar i Helsingborg. Gift och har redan ett barn, och kanske med en till i magen. 
 
 
Hur känns singellivet?
- Jag har varit singel i 1 år men det känns som jag har varit det längre. Men jag trivs att vara singel och jag känner ingen press längre. Jag tar det som det kommer. 
 
Vad är din absoluta favorit mat?
- Det var en svår fråga men jag måste någ säga Bosnisk mat. Burek och cevapi är fan det godaste jag vet. Jag kommer nog aldrig bli trött på den maten. Har ni inte testat det, måste ni göra det. 
 
Favorit tv-serie?
- Det måste vara Chicago PD. 
 
 
Vad anser du om feminism?
- Jag vill helst inte kommentera den fråga men jag känner att jag måste. Självklart är jag feminist och står till 110% för jämställdhet. Men ibland tycker jag att det är fel att vissa kvinnor bara ska säga att de är bättre än män. 
 
Har du några syskon? 
- Yes, jag har en yngre syster. Hon är 3,5 år yngre än mig. 
 
Om du fick ha vilket djur som helst, vilket skulle det vara?
- En hund utan tvekan. 
 
Vad drömmer om mest av allt?
Att vara lycklig!

Publicerat den
“EVERYONE MAKES MISTAKES, EVEN THE PERSONS WE LOVE.”
Publicerat den

 
Hej på er mina finisar, hoppas ni alla har haft en bra start på veckan. Jag var ledig igår, vilket var väldigt skönt. Jag hade en väldigt bra ledig dag, spelade en massa sekiro och jag vann äntligen Genichiro Ashina i Sekiro och skit vad nice det var, den bästa känslan. Jag fortsatte sedan och vann en till boss och det går bara bättre och bättre för varje gång jag spelar. Sedan vann jag även en mini-boss och jag är överlycklig att det äntligen går bra. Jag behövde en pasu från spelet i början. Men ska man sammanfatta min måndag så hade jag en jätte mysig dag. Men idag vaknade jag kl 8 och startade dagen med att duscha och bädda min säng och bara spelade lite mer. Sedan så satte jag igång ett avsnitt av Chicago PD och gjorde kaffe. Till frukost idag blev det burek (filodeg med köttfärs) och tomat. Nu tittar jag på Chicago PD och ska ska bara fortsätta att njuta va dagen tills jag ska till jobbet. Idag jobbar jag från 16-20, ibland är det så skönt att bara jobba eftermiddag. Vi hörs mer senare. Puss! ♥️TOPP 3 MÅL I JULI
Publicerat den

Shit, är det redan Juli månad, fan vad tiden går fort. Det är helt sjukt att tiden går så snabbt. Denna månadens mål-inlägg är lite sent eftersom jag helt glömde bort det. Ber om ursäkt för det. 
 
Såklart ska jag ha lite mål på vägen för att lyckas med det, men först en liten recap på förra månaden:
 
1. Lyssna på fler ljudböcker - ljudböcker är perfekt på sommaren. Jag älskar att lyssna på ljudböcker och förra månaden lyssnade jag bara på 2 st och denna månaden kommer det bli mer. 
 
2. Grillning - förra sommaren så fick vi inte grilla så mycket. Så denna månaden vill jag grilla mer om vi får fint väder här i Sverige. Vi får se. 
 
3. Bada och sola - denna sommaren så vill jag sola mer och jag hoppas det är fint väder i juni så jag kan bada och sola. Vill bli brunare denna sommaren. Jag brukar annars gilla att sola. 
 
 
TOPP 3 MÅL I JULI
1. Börja träna igen - så nu har det går alldeles för lång tid utan att jag har tränat och känner att det är dags att börja tänka på min hälsa och styrka. Jag mår så mycket bättre när jag tränar. Så denna veckan är planen att träna minst 2-3 gånger. 
 
2. Köpa nya sneaker - Jag reser om exakt 3 veckor till min pappa i Bosnien och vill köpa ett par nya sneakers som jag kan ha. Vill helst köpa ett par nike eller adidas. 
 
3. Skriva in mig på ViktVäktarna - någon dag denna månaden kommer jag skriva in mig på viktväktarna. Jag känner verkligen att det är dags nu. 
 
Vilka är era topp 3 mål?Veckans planer ♡
Publicerat den

Då var det måndag, vilket betyder en ny vecka. Då var det dags att planera veckans innehåll! Hoppas ni alla får en fin start på veckan! 
 
 
Måndag: Idag är jag ledig vilket är super-skönt! Men idag ska jag bara umgås med min familj och bara njuta av dagen, inget speciellt planerat. Vi får se helt enkelt vad dagen erbjuder! 
 
Tisdag: Imorgon jobbar jag eftermiddag, vilket är skönt! Jag ska imorgon hinna fixa min garderob, det är planen. Sedan får jag väl spela lite Sekiro. 
 
Onsdag: På onsdag jobbar jag hela dagen, så det blir en del jobb. Sedan får vi se vad kvällen erbjuder. Jag vill försöka hinna vinna 3:e bossen i veckan, hoppas det går bra. 
 
Torsdag: På torsdag jobbar jag eftermiddag. Jag har inte något planerat den dagen. Vi får se vad mer händer, men något positivt får vi hoppas på. 
 
Fredag: På fredag jobbar jag hela dagen, men då vill jag hinna gå på bio. Vill se nya Spider-Man och hoppas den är bra. Sedan får vi se mer vad kvällen erbjuder. 
 
Lördag: Jag jobbar hela dagen och jag hoppas vi har mycket att göra för då går tiden fortare. 
 
Söndag: På söndag jobbar jag också hela dagen, hinner inte göra så mycket eftersom jag är på jobbet hela dagen, sedan när jag kommer hem så är jag så jävla trött. 
Publicerat den
Veckans Lista.
Publicerat den

Veckans känsla
Peppad, laddad och taggad hela veckan lång. 
 
Veckans bästa
Att jag har sett säsong 3 av Stranger Thing. Den var så bra, ni måste se den. 
 
Veckans behöver
Att jag måste vinna Genichiro Ashin i Sekiro. 
 
Veckans skönaste
Min lediga dag, då jag spenderade den i Köpenhamn med min syster. 
 
 
Veckans godaste
Den goda kycklingburgaren jag åt i Köpenhamn med min syster. 
 
Veckans bästa köp
Alla hudvårdsprodukter som jag har köpt från Lumene, så bra för min hud. 
 
Veckans sämsta
Vädret denna veckan var så dåligt! 
 
Veckans bästa besked
Att jag vann en mini boss i Sekiro, som jag hållet på med i flera dagar. “For every minute you are angry you lose sixty seconds of happiness.”
Publicerat den

 
Hej på er mina fina läsare, hoppas ni alla mår bra och har haft en bra söndag. Jag startade min morgon med att prata med min syster i telefon. Jag tog sedan en lång dusch och sedan drack jag kaffe och sedan skulle jag till jobbet och idag hade jag en del att göra de första timmarna men sedan i eftermiddag så hade jag knappt något att göra så min chef och jag stängde lite tidigare. Jag skulle sedan ta bussen och kom hem för ca 1 timme sedan. Jag har hunnit spela lite Sekiro och nu tittar jag på Chicago PD. Jag älskar verkligen den serie, den är så sjukt bra. Jag har tagit på mig en sheet-mask och ska bara njuta resten av kvällen. Men vi hörs mer senare. Puss! ♥️The best love is the kind that awakens the soul.”
Publicerat den

 
Hej på er mina fina läsare, hoppas ni alla mår bra och har haft en bra start på helgen. Jag var ledig idag och det var super skönt och jag har haft en jätte trevlig lördag. Men tänkte berätta om min fredag & lördag för er. 
 
Fredag: Igår så vaknade jag kl 8 och startade dagen med att göra en kopp kaffe. Jag skulle sedan till jobbet och jag jobbade igår mellan 11.30-20 och hade sjukt mycket att göra igår. Jag köpte med mig lite snacks hem och hade en mysig kväll. När jag kom hem så tittade familjen och jag på en film, vi tittade på Happy Feet och den filmen är super mysig. Men sedan skulle jag sova, eftersom jag skulle upp sjukt tidigt idag. Jag somnade kl 22.50 igår. Sov helt okej inatt, eftersom jag hade svårt att sova. 
 
Lördag: Idag vaknade jag kl 6.30 och startade dagen med att sätta igång en maskin med mörka och ljusa kläder. Sedan så spelade jag lite sekiro, försökte vinna 3:e bossen men kommer bara till 3:e fasen och kan inte döda han. Men sedan så skulle jag fortsätta tvätta och efter det så tog jag en varm dusch och fixade mig. Sedan skulle jag till stan för att möta upp en vän och umgicks med han hela dagen och vi hade en mysig dag. Vi drack kaffe, åt glass, spelade Sekiro och bara umgicks vilket jag behövde. Men sedan så tittade jag på brons-matchen mellan Sverige vs England och blev super glad när jag såg att Sverige vann. Men nu tänka jag lägga mig eftersom jag är riktigt trött. Ska jobba imorgon så jag behöver sova bra inatt. Men vi hörs mer imorgon. Puss! ♥️Sammanfattning: Stranger Things (Säsong 3)
Publicerat den

 
Nu är säsong 3 av Stranger Things ute och skit så bra denna säsongen var. Och jag vill varna er som planerar att se denna serien i framtiden. Läs inte vidare om ni inte sett hela serien. Jag kan absolut tipsa om denna serien. Den har allt, drama, kärlek, och vänskap. Jag såg första säsongen i veckan älskade denna säsong. 
 
Året är 1985 och det är sommarlov i Hawkins, Indiana. På ytan är en del sig likt, men mycket har hänt och mer ska ske: ett nytt köpcentrum, Starcourt, lockar stadens ungdomar med bio, affärer och neonfärger. Hit går Mike, Lucas, Will och Max. I glassaffären Scoops Ahoy jobbar Steve med Robin, Stranger things" senaste ensembletillskott gestaltad av Maya Hawke. Samtidigt har Dustin varit på sommarläger, Mike och Eleven hånglat mer än någonsin och Lucas och Max börjat dejta. 
 
Jag älskade denna säsongen, den bästa hittills måste jag säga. Den var så sjukt bra! Jag älskade allt i denna säsongen, man får följa Mike och El, de har precis börjat dejta vilket jag gillar sjukt mycket. De är super söta tillsammans måste jag säga. Säsongsstarten är strålande. Det är sommaren 1985. Det nyöppnade köpcentret Starcourt är den nya träffpunkten i Hawkins. Men jag tycker synd om Billy i denna säsongen, han var skurken men egentligen ville han bara leva sitt liv och vara lycklig. Men ni måste verkligen se denna serie, den är så bra. 
 
Publicerat den
Sammanfattning: Stranger Things (Säsong 2)
Publicerat den

 
Eftersom en ny säsong av Stranger Things kom ut idag så insåg jag att jag inte har skrivit en sammanfattning av säsong 2. Jag älskade denna säsongen, så sjukt bra den var. Jag vill dock varna er som inte har sett första eller andra säsongen. Läs inte vidare om ni inte har sett serien. Den kan innehålla spoilers! 
 
Serien utspelar sig i småstaden Hawkins i Indiana år 1983. Pojken Will Byers försvinner spårlöst på vägen hem. Polischefen Jim Hopper kopplas in i sökandet. På en diner på orten dyker en flicka upp som visar sig ha övernaturliga krafter. När myndigheterna med Dr. Martin Brenner i spetsen dyker upp flyr hon ut i skogen där hon träffar Will Byers vänner Dustin, Mike och Lucas. Flickan har namnet Eleven och har flytt från Hawkinslaboratoriet där hon utsatts för experiment. I den första säsongen så förvinner Will och hans vänner söker upp honom. började mystiskt och bra. Jag minns att första halvan av det första avsnittet varlite seg men sedan dess har allt stegrat. Men Stranger things 2 använder sig nämligen av samma spelbok och samma sorts berättande för att hitta nya sätt att rulla upp vad som egentligen är samma historia som i seriens första säsong. Skillnaden nu, precis som med ovan nämnda filmer, är att allt är större, mer actionorienterat och att överraskningens behag på sätt och vis är bortblåst. 
 
I centrum i de nio nya avsnitten står självklart den kvartett av pojkar som är seriens hjärta: Mike, Dustin, Lucas och Will. När vi träffar dem igen har det gått ett år sedan sist. Mike saknar Eleven, Will försöker leva med det trauma han utsattes för i första säsongen, vilket bland annat inkluderar besök hos en ny doktor, spelad av Paul Reiser. För Dustin och Lucas rullar det mesta på som vanligt, även om allt är förändrat. Man kan ju inte bara älska Mike & El tillsammans, så söta. Nu ska jag fortsätta skriva om min sammanfattning till säsong 3 som jag såg idag! 
 
Publicerat den
"We need to take a break this time, a long break."
Publicerat den

 
Hej på er mina fina läsare. Hoppas ni alla har haft en bra vecka hittils. Jag vet att det har vit ganska dött här på bloggen i veckan. Men jag har bara jobbat, spelat sekiro och bara njutit av veckan, det är därför det har varit så lungt här på bloggen men tänkte berätta om min tisdag, onsdag och torsdag. 
 
Tisdag: I tisdags så hade jag ledigt förmiddagen och spenderade mina lediga timmar med att spela en massa sekiro och vann äntligen en mini-boss som jag har hållit på med i flera omgångar. Men äntligen dog han, bästa känslan asså. Men sedan så spelade jag lite till och sedan skulle jag till jobbet. I tisdags jobbade jag mellan 16-20 och hade lite att göra på jobbet och när jag kom hem så tittade jag på fotbollen mellan England vs USA. Sedan när matchen var klar skulle jag sova. Jag somnade lite efter 23. 
 
Onsdag: Igår så vaknade jag kl 8.30 och startade min morgon med att ta en lång dusch. Jag tvättade sedan mitt ansikte och sedan skulle jag till jobbet. Jag jobbade igår mellan 11-20 och hade en del att göra på jobbet igår och sedan skulle jag hem till min syster och tittade på en fotbolls-match mellan Sverige vs Nederländerna. Lite synd att de inte vann men de spelade bra fotboll. Men när jag kom hem så somnade jag ganska snabbt, eftersom jag var sjukt trött. 
 
Torsdag: Idag vaknade jag kl 7.30 och startade min dag med att göra en kopp kaffe och tog en lång dusch under tiden kaffet kokades. Sedan så skulle jag titta på Stranger Things och jag hann se alla avsnitten innan jag skulle till jobbet och skit vad denna säsongen var bra. En sammanfattning kommer upp under helgen. Jag skulle sedan till jobbet och idag jobbade jag mellan 16-20 och hade det sjukt lugnt på jobbet. Och just nu sitter jag i min soffa och dricker en cola och äter chips samt som jag tittar på Chicago PD. Men ska fortsätta titta på Chicago PD nu och vi hörs mer senare. Puss! ♥️“Without music, life would be a mistake.”
Publicerat den

 
Hej på er mina finisar, hoppas ni alla har haft en bra helg och en bra start på veckan. Jag jobbade hela helgen. Idag har jag haft en väldigt upptagen dag men tänkte berätta om min lördag, söndag & måndag för er. 
 
Lördag: I lördags vaknade jag kl 9.30 och startade dagen med att ta en lång dusch och gjorde v mig till jobbet och jag åkte ner till stan för att köpa med mig lite kaffe till mig. Sedan skulle jag jobba från 11.30-20.30 och hade en del att göra på jobbet. Sedan när jag kom hem så satte jag mig i soffan och spelade lite Sekiro, det känns verkligen sjukt konstigt att jag äntligen vann Lady Butterfly, hon var så sjukt jobbig. Men sedan så tog jag en öl och satte igång några avsnitt av Chicago PD, kände att jag ville se om serien, eftersom den är så bra. Men i lördags somnade jag efter midnatt. 
 
Söndag: Igår så vaknade jag kl 9 och startade dagen med att duscha och fixa mig till jobb och drack även kaffe med min familj innan jag skulle till jobbet. Jag jobbade mellan 11.30-20.30 och hade sjukt mycket att göra på jobbet + att det var så jäkla varmt igår. Det var över 30 grader i Helsingborg och + att jag jobbar med mat känns det ännu varmare också. Men sedan när jag kom hem så tittade jag på en film på netflix och skit vad rolig den var, kommer en recension om filmen i dagarna. Men sedan skulle jag sova. Jag somnade rätt sent igår. 
 
Måndag: Idag var jag ledig och startade dagen med att fixa lite i mitt rum och sedan så spelade jag Sekiro och höll på med en mini-boss ganska länge och sedan skulle jag börja göra mig redo för att möta min syster i stan och vi skulle till Köpenhamn och träffa en barndomsvän. Vi var i Köenhamn i många timmar och hade det jätte trevligt. Vi åt kycklingburgare, skrattade, promenerade en massa + att vi sedan avslutade dagen med att köpa churros, det var super gott. Men jag kom hem för ca 30 min sedan och kl är nu lite över 1 på natten. Men ska sova nu, vi hörs mer imorgon. Puss! ♥️
Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den