Publicerat den

Publicerat den
"You can’t love someone unless you love yourself first."
Publicerat den

 
God morgon mina fina bloggläsare. Hoppas alla hade en fin helg och hittade på något kul. Själv så jobbade jag hela fredag, ganska mycket på jobbet denna helgen. I lördags var jag ledig och skulle väga mig hos viktväktarna. Jag har gått ner 4,4 kg på mindre än 2 veckor och jag fick även min första stjärna vilket jag blev sjukt glad över. Sedan så kom jag hem och städade mitt rum för att jag lite plats för alla grejorna som skulle flyttas över från lägenheten. Min syster och hennes kille hjälpte mig och de gjorde ett rikitgt bra jobb. Syrran stor städade lägenheten med jag och Emil flyttade alla sakerna. Och nu är lägenheten städad och tömd, ska bli så skönt att flytta därifrån och bara slippa lägenheten ett tag. Men igår så jobbade jag och det var nog den jobbigaste dagen på ett bra tag. Så sjukt mycket kunder som skulle ha olika beställningar och mycket familjer. Vi brukar sluta 20.30 men vi åkte hen 22.30. Vi snackade även väldigt mycket om allt möjligt. Men sedan när jag kom hem så duschade jag snabbt och la mig. Vaknade imorse kl 7 och startade dagen med en kopp kaffe och havrefrynsgröt med hallon, banan, jordnötssmör och kokos. Vilket var sjukt gott och nu ska jag göra v mig sedan ska jag till banken. Sedan ska jag ha slutbesikning. Men nu ska fixa mig så skriver jag mer senare. Puss! ♥Ännu ett inlägg om Skam.
Publicerat den

 
Den karaktär som jag blev kär i först? 
Måste vara Noora, speciellt i första säsongen. Tycker att hon verkar vara en så bra kompis, vågar stå upp för sig själv och sina vänner. Så grym! Speciellt den scenen när Noora säger till William. "Slutt å gå rundt som en jævla klisjé." Bästa Noora vet vad hon ska säga 
 
Den karaktär som jag aldrig förväntade mig att älska så mycket som jag gör nu?
Isak! Jag gillade inte Isak i första säsongen eftersom han snackade skit om Eva till Iben och sa att hon hade kysst Chris som då var tillsammans med Iben. Gillade inte honom i första säsongen men sedan efter andra och tredje älskade jag honom. Sen gillar jag även bara Jonas mer och mer. Speciellt scenen mellan Isak och Jonas när Isak säger att han har känslor för Even. Bästa Jonas säger inte mycket utan bara säger till Isak vad Even måste göra. 
 
Den karaktär som alla älskar men som jag inte tycker om?
Måste nog vara Sana, missförstå mig inte. Jag gillar henne i säsong 1 men i 3:e säsongen så känner jag inte att hon är den gamla Sana som i första säsongen. Hon var så cool då, älskade henne verkligen i första säsongen men inte lika mycket mer. Fast jag tror hon kommer vara huvudperson för säsong 4, har sån känsla. 
 
Den karaktär som alla hatar men som jag tycker om?
Jonas! Det känns som att de flesta inte gillar Jonas men jag älskar honom. Speciellt i senaste säsongen, han är så jäkla cool. Älskar honom, han är verkligen en bra vän mot Isak. 
 
Den karaktär som jag en gång älskade men inte längre?
Ingen måste jag säga, fast jag hade hoppats se mer av Eva i framtiden. 
 
Den karaktär som jag vill ”smoocha” (alltså kyssa)?
Even så klart, hallå. Han är ju den sötaste i hela skam ♥
 
Den karaktär som jag själv skulle vilja vara?
Jag tror faktiskt det blir i så fall Isak, älskar verkligen honom. I början av säsong 3 så var han osäker om han var gay men i slutet av säsongen så vet han vem han är och vem han trivs bäst med. Han vågar visa sig som homosexuell och det är ganska stort tycker jag faktikst. Älskar Isak och Even tillsammans, världens sötaste par. 
 
Den karaktär som jag vill slå till?
Williams bror Nico, hatar honom. 
 
Ett par som jag älskar?
Älskade Jonas och Eva, synd att de gjorde slut. Sedan är det ju Noora & William så är så fint par, men ingen kan ju klå Even & Isak. Det bästa paret enligt mig. Evak forever ♥
 
Ett par som jag hatar?
Jag hatar inget par men Sonja & Even om jag måste välja. 
 
När jag började titta på serien
Jag började titta på Skam den 13/12. Kommer ihåg eftersom då kom säsong 2 till SVT. Såg båda säsongerna på 2 dagar, var tvungen att se 3:e säsongen också. 
 
Favoritscen?
Scenen då Isak skulle med sina föräldrar till kyrkan och Even skriver ett sms till Isak springer till Even för att trösta honom och säger "du er ikke alone.". Älskar den scenen, gråter alltid när jag ser den scenen, så fin! ♥Noora & William first kiss ♡
Publicerat den
Tankar kring Eyewitness
Publicerat den

 
Jag ville ta en paus från Skam eftersom alla avsnitt av säsong 3 finns ute och säsong 4 kommer till våren. Och jag började titta på Eyewitness som är en helt underbar serie. Men innan jag sätter igång med att sammanfatta säsong 1 av serien så tänkte jag skriva några rader om varför jag älskar just denna serien. Serien innehåller kärlek, mord och vänskap. Serien handlar om Lucas och Phillip och deras förhållande, en kväll ser de ett trippelmord och de ser mördaren. 
 
Phillip och Lukas är vänner sedan tidigare. Phillip är gay och Lukas är osäker i början men han vill vara med Phillip. Under första avsnittet så är Lukas och Phillip tillsammans och kysser varandra men sedan så hör de något och ska gå därifrån och det är ett trippelmord som pågår och Lukas slår mödaren eftersom han ville slå Phillip. Men för att hålla sitt förhållande hemligt och i rädsla för att bli upptäckt av gärningsmannen, förblir de tysta men snart lära sig att vad som setts inte kan vara osynlig och när du bevittna en hemsk händelse det förändrar allt, för evigt. Phillip vill vara med Lukas men han är faktiskt tillsammans med en tjej men han får bara starkare känslor för Phillip och vill vara med honom. Men mördaren börjar känna igen Lukas och mördaren skjuter honom. Han blir skadad och åker till sjukhuset. Men de folk inte vet är att själva mördaren är en FBI agent och jobbar tillsammans med Phillips foster mamma som är en polis. Philkas (deras otp namn) rymmer under sista avsnittet och ligger tillsammans. Och säsongen slutar med att mördaren blir dödad av Phillips foster mamma. Philkas blir ihop och lever lyckligt. Synd att det bara blir 1 säsong. 
 
Jag älskar denna serie, sedan jag började titta på Skam och Isak och Even så börjar jag att titta mer på serier som innehåller mer gay par. Jag älskar verkligen Philkas ihop, så sjukt söta. Hatar dock att Lukas är elak mot Phillip i börjar och utnyttjar honom. Men sedan ändrar han sig, Vilket gör mig glad såklart. Älskar Phillip & Lukas tillsammans, så underbart söta. Det som jag gillar mest om serien är att det inte är bara fokuserat på en speciell person. Älskar att Phillip är den som vågar komma ut till sin mamma och foster föräldrar. Men Lukas vågar inte säga något till sin pappa. Jag tycker även det är viktigt i dagens samhälle att det finns alla sortsers par. Och att det finns par som är homosexuella, bisexuella & hetrosexuella. Men jag tycker ni verkligen ska se denna serie. 
 "She wants to control you."
Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den
"Give me a new look for spring."
Publicerat den

 
Jag älskar våren, så sjukt fina färger och dessutom så kan man gå i tunna jackor. Speciellt bomberjackor med jeans och en längre tröja. Jag har under senate tiden försökt hitta lite inspiration till nya kläder och även tittat på filmer, serier och även sökt i tidningar. Jag klär mig lite mer street, jag älskar kläderna alla har i Skam. Speciellt killarna, de brukar ha en hoodie, sneakers, jeans, keps/mössa och en stor jacka. Älskar sån klädstil. Förra veckan köpte jag 2 nya hoddie tröjor, en ny mössa. Ska kanske börja klä mig som de i Skam. Kläder på bilden ↑ är helt underbara. Tänk er adidas hoodie, jeans, bomberjacka och en mössa. Jag älskar street stil. Så snyggt med sportiga kläder och oversize tröjor. Funderar på att köpa snygga kläder till våren, nya tröjor, skor, jackor och massa annat. Skaffa en helt ny garderob till våren..."Only you can feel what you feel."
Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den
"Just love me for who I am."
Publicerat den

 
Godmorgon på er mina fina bloggläsare! Då är det tisdag och jag vaknade idag kl 06.30 och fattar inte hur jag kan vara så pigg denna morgonen. Jag la mig ändå igår kl 23 något + att jag jobbade hela lördag, söndag & måndag. Men i alla fall, jag har som sagt jobbat hela helgen och det har varit lungt på jobbet faktiskt. Vilket är skönt ibland, vissa dagar ska vara lugna tycker jag. Jag brukar ju stressa rätt mycket på jobbet ibland asså, så mycket att göra ibland asså. Men jag började titta på en serie som heter Eyewitness och gillar verkligen den, funderar att göra en recension på första säsongen och enda. Kanske blir en sammanfattning i veckan. Ni borde verkligen se denna serie, verkligen bra! Vill verkligen hitta en serie som påminner om Skam. Och hittade en serie som heter Portkod, aldrig sett denna innan och såg båda säsongerna på 3 dagar. Kanske ska skriva om säsongerna här på bloggen i veckan, får se om jag har tid men ska försöka. Men nu tänkte jag faktiskt äta min frukost som består av avokado mackor, som är det godaste som finns. Skriver mer senare under dagen. Puss! "Don’t you let me go, let me go tonight."
Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den
30 frågor om: Skam
Publicerat den

Såg denna lista på FrökenTv bloggen och bestämmde mig för att göra listan om Skam. Som ni vet så älskar jag Skam och nu finns alla säsonger på SVTPLAY! Lycka för min del! Jag kommer förmodligen att göra samma lista med några andra serier i framtiden men först ut skam. 
 
 
1. Favorit säsong: Säsong 3
2. Favorit kvinnlig karaktär: Noora
3. Favorit manlig karaktär: Isak ♥
4. Favorit vänskap: Isak & Jonas
5. Favorit romantisk relation: Evak ♥
6. Bästa karaktärsutveckling: Isak tror jag nog.
7. Favorit avsnitt: 3x08 & 2x11
8. Favoritscen: O helga natt-scenen är den mest känslosama. Gråter alltid när jag ser den scenen. 
9. Karakär du inte tycker om: Willams bror Niko. 
10. Karaktär som du skulle vilja att var endel av ditt kompisgäng: Noora
11. En karaktär som du skulle vilja vara bästa vän med: Jonas 
12. En karaktär som du skulle vilja lära känna bättre: Vilde, Even, Magnus & Chris (kille).
13. Favorit citat: Du er ikke alone - Isak till Even
14. Mest underskattad karaktär: Linn. 
15. En karaktär som påminner dig om ordet "kärlek": Even, he is cute, ok?!
16. Sorgligaste scenen: O helga natt-scenen med Even & Isak. 
17. En karaktär du känner igen dig i: Jag kan känna igen mig rätt mycket i Even. 
18. Ett ögonblick i serien som chockat dig: När Isak säger till sina vänner om Even, trodde han inte skulle våga.
19. Om du kunde ändra någonting serien, vad skulle det vara? Inget, allt är perfekt. 
20. En karaktär du först inte gillade men slutade upp att älska: Jonas & William. 
21. En karaktär som påminner dig om ordet "stark": Isak! 
22. En karaktär som du saknar: William, saknar verkligen honom. 
23. Om du skulle försöka övertyga dina vänner att titta på serien, vilken scen skulle du visa? Alla! 
24. Bästa beslut en karaktär gjort i serien: När Isak springer till Even. 
25. Karaktär med bäst klädstil: Noora med Eva på en närliggande andra plats. Men måste vara Even. 
26: En scen där en karaktär ägde scenen: När Isak skäller på Noora, för att hon pratar sent på natten. 
27: Din favorit låt i serien: Alla avsnitt har sjukt bra låtar. 
28. Favorit kyss: Måste vara alla kyssar med Isak och Even
29. Karaktärer du vill se ihop: Vill ha tillbaka Jonas & Eva. 
30. Bästa bråk: När Noora och William "gör slut" och Noora gör allt för att få tilllbaka William. "There’s no one else I’d rather do this with.”
Publicerat den
Sammanfattning: Chicago PD (Säsong 3)
Publicerat den

 
Eftersom jag har sett alla avsnitten av Skam så ville jag fortsätta titta på Chicago PD. Och jag vill varna er som planerar att se denna serien i framtiden. Läs inte vidare om ni inte sett hela serien. Jag kan absolut tipsa om denna serien. Den har allt, drama, kärlek, poliser, action och massa grymma scener med Sophia Bush. 
 
Nu har jag sett första säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: första säsongen så lär man känna Erin Lindsay. En detektiv för polisen i Chicago. Hon jobbar med sina kollegor. Hennes chef som även är en far för henne gör allt för att skydda henne. De får nya jobb hela tiden, men deras jobb är att hitta mördare och folk som säljer droger till andra. I denna säsong får man även se lite kärlek mellan vissa par. I säsong 2 blir äntligen Erin Lindsay & Jay Halstead ett par men bara i ett avsnitt. Älskar de som ett par men de är verkligen superbra kollergor. Under säsong så blir Erin Lindsay och Nadia rumskaprater (Nadia är en gammal drogmissbrukare men hon fick hjälp av Erin) och hon vill bli polis. Men hon blir dödad av en mördare, för han gillar inte poliser. Hela andra säsongen är helt underbar. Lindsay slutar jobba som polisen i säsongs sista avsnitt. I säsong 3 så börjar säsongen med att Jay blir kindnappad och alla försöker rädda honom men den ända som funkar är att Erin ska rädda honom. Han klarar sig och under säsongen blir de äntligen tillsammans, de är nog världens sötaste par och så tuffa tillsammans, riktigt couple goals. Det är sjukt jobba fall ibland, bland annat många barn fall. 
 
Säsong 3 började med att Erin inte jobbade kvar på polisstaionen och hon tog droger och drack alkohol. Jay försöker ta kontakt med henne men hon vill inte prata med honom. Under ett fall ska Jay gå undercover och han blir kidnappad och den ända som kan rädda honom är Erin och hon gör det och går tillbaka till jobbet. Hon slutar prata med hennes mamma, eftersom det är hon som gör det negativa till henne och Bonnie vill skada Voight. Men det går inte bra för henne. Jay och Erin blir tillsammans och är det fortfarande. Vilket är helt underbart, älskar Linstead tillsammans. Men i säsongen så gör även Adam & Kim slut, eftersom det ser ut som om Adam inte vill gifta sig. Säsongen slutar med att Voights barnbarn fyller 1 år och att hans son Justin dör. Detta tar hårt på honom och Erin försöker hjälpa honom. Vi får se vad som händer i säsong 4. 
 
Publicerat den
"If it makes you sad, then I hope it’s not my fault."
Publicerat den
Nyårslöften för 2017
Publicerat den

 
Gå ner i vikt - Under året 2016 så har jag gått upp mycket i vikt och jag känner mig inte säker i min kropp. När jag vägde mellan 70-75 så var jag glad och jag kunde gå ut och springa samt att jag visste exakt vad jag åt och tänkte på vad jag stoppar i mig. Men nu gör jag inte det mer, nu bara äter jag skräp mat. Det som jag är mest osäker på när jag är tjock är mig själv. Jag måste kunna gå ut i bikini, kjolar, shorts och magtröjor och inte känna mig dålig. Jag vill gå ner 20 kg till sommare för att jag kan åka på semester och kunna gå i bikini och inte känna mig osäker. 
 
Ha en stabil ekonomi - Jag har nästan alltid haft lite problem med min ekonomi, kan aldrig spara pengar. Har försökt läsa bloggar, böcker och sidor på nätet vad man ska tänka på. Men det har aldrig funkat. Men nu har jag hittat ett sätt, varje månad ska jag lägga pengar på ett sparkonto som jag inte kan komma åt. Behöver jag pengar så ska jag kontakta min mamma, då hon kommer ha tillgång till detta konto. Hoppas på det bästa! Kunna spara ihop massa pengar hade varit nice. 
 
Hitta en flickvän - Jag har sedan ett par månader tänkt vem jag trivs bäst med, kille eller tjej. Ska jag vara helt ärlig så är det tjejer som gillar mer att vara med. Jag har börjat snacka med en jätte trevlig tjej och hon är helt underbar. Hon får mig att känna mig självsäker och att älska mig själv. Jag älskar verkligen att ha något förhållande & mysa. Tänk att hitta den rätta, det hade varit underbart. Vi får bara hoppas på det bästa men att hitta en flickvän detta året är ett mål som jag vill uppnå. Bara tänka positivt! 
 
Få bättre självförtroende - Jag har alltid haft problem med mitt självförtroende och har under senaste tiden blivit bättre på det. Men detta året vill jag bli ännu bättre på det. Att känna sig själv är super viktigt. Jag har även haft mycket ångest och vill kunna hantera det på ett bra sätt. Jag har läst Therese Lindgrens bok och kan hantera det bättre och känner att detta året måste bara helt enkelt älska mig själv. Tänk om du inte gör det, vart skulle vi vara då? Du måste lita på dig själv, det är super vikitgt. Nu när jag tittade på Skam så ser jag en viss person hade bra själv förtroende i början av säsong 2 och i sista avsnittet så var hon ännu bättre. Jag ser upp till Noora så mycket, tänk att kunna vara som henne? Hon är helt fantasisk! ♡
 
Resa - Under 2016 reste jag bara till 1 land och detta året vill jag resa mer, ha längre semester. Jag ska till sommaren åka till Kroatien och sedan i augusti ska jag föröka åka till ett land till eftersom då fyller jag 25 år & då vill man ju göra en stor sak av det. När jag var yngre så älskade jag att resa, besökte massor med länder då. Jag älskar verkligen att resa, speciellt med min mamma, vi har alltid kul ihop. "I don't like you."
Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den
"Well, this is awkward."
Publicerat den