Julkalender 2013
Publicerat den

 
Nu har jag bestämt mig för att starta en julkalender. En tradition till julen är att man ska ha en julkalender. De flesta brukar ha tävlingar, men jag kommer ha en annorlunda kalender. Det blir collage, jul tips, recept och massa andra saker. Någonting som stämmer med alla tidigare år är att varje lucka dyker upp klockan 00:00 och då med start redan ikväll. För vet ni vad? Imorgon är det 1 december och nedräkningen fram till julafton kan därmed börja. Mycket nöjde och hoppas min julkalender kommer uppskattas i år!
 
 Sista november
Publicerat den

 
Idag har jag bara pluggat matte, juldekorerat, städat, tittat på några julfilmer, bakat lussekatter och pepparkakor, druckit glögg och julmust. Tiden har gått förbi så snabbt, men ja, imorgon är det första december och första advent. Men vi hörs mer imorgon. Puss Somebody said you got a new friend, that she loves you better than I can.
Publicerat den

 
Vaknade för några timmar sedan och dricker mitt kaffe just nu och ska snart göra en smoothie med hallon och banan. Sedan idag ska jag bara plugga matte och sedan ska jag titta på Idol med mamma och sedan blir det någon film under dagen och efter det ska jag bara fixa lite saker på mitt rum. Men annars ska jag fixa lite juldekoration till rummet. Men vi hörs under dagen. Skriver mer senare. Puss! Du är den enda jag inte skulle klara av att förlora.
Publicerat den

 
Vaknade runt 7 idag och såg att vi inte hade någon ström hemma och jag som skulle upp tidigt och plugga matte. Dricker kaffe nu och ska snart äta frukost och vet inte vad det blir. Men angående igår så var jag på bio med familjen och min syster pojkvän. Vi såg Philomena som är basserad på en sann historia, jag tyckte filmen var riktigt bra. Vi åt snacks och jag drack cola. Och det var så gott. Men jaja, ska ta och fixa lite saker under dagen så kommer det fler inlägg senare. Men vi hörs snart. Puss! Julkalender i bloggen?
Publicerat den

Då var onsdagen avklarad och är lite närmare helgen. Idag har varit en tuff dag för mig i här hemma, känner mig inte helt frisk heller. Skrev prov i matte nästa fredag. Bloggjulkalender! December fram till jul som en liten julkalender för er läsare. Då kommer massa tips, inspiration och massa julklapps tips. Skulle ni tycka det var kul får ni gärna kommentera, kanske med förslag på. Har redan några på G men som sagt, lämna gärna en kommentar! 
We would never be the one who will end our
Publicerat den

 
Vaknade för någon timme sedan och har hittills druckit kaffe tittat på Friends och ska snart plugga matte. Idag ska jag på bio med min mamma, syster och hennes kille. Igår var jag på Rusta och Väla med mamma och sedan så köpte jag lite julpynt med mamma. Känns verkligen som att tiden bara har gått förbi. Men jaja, nu ska jag fixa lite saker här hemma, dricka kaffe och äta frukost och sedan ska jag fortsätta plugga så hörs vi mer senare. Puss! I don't need you anymore, we are done.
Publicerat den

 
Vaknade runt halv 7 idag och skulle titta till skolan, för att plugga matte. Hann inte ens dricka mitt kaffe eller äta frukost, men kom hem för någon timme sedan. Och har hunnit äta lunch och druckit kaffe. Men idag ska jag plugga och sedan ska jag ut med mamma och handla lite jul dekoration till rummet, känner att jag behöver lite nya saker. Men ska duscha nu och titta på 90210 så hörs vi mer ikväll. Puss! You will allways be apart of me.
Publicerat den

 
Har inte varit så aktiv på bloggen under helgen men tänkte berätta om min helg nu. I fredags så bakade jag lussekatter med familjen, drack julmust och åt pepparkakor. Och jag tittade på Idol med familjen och bara hade en mysig dag med familjen. Min favorit fick stanna kvar, Kevin Walker är verkligen duktig. På lördagen så var jag och tränade och bara hade en mysig kväll med massa bra serier på iPaden och sedan så tittade jag på en film. Igår så gjorde jag inte så mycket än att bara tittade på Vänner, Glee och Gossip Girl och hann även plugga lite. Men nu ska jag göra v mig och sedan ska jag till stan och fixa lite saker. Så hörs vi mer senare. Puss! If I could turn back time i woud take back all the things i said.
Publicerat den

 
 Vaknade för någon timme sedan och har sovit väldigt bra. Har hunnit plugga matte, ätit frukost och druckit kaffe. En vanlig måndag hittills. Ska ner till stan idag och fixa lite saker! Tiden har ju gått så fort, kändes som att det var sommar igår och om mindre än en vecka är det första advent. Tänkte berätta om min helg i ett annat inlägg för måste fixa lite saker innan! Men skriver senare för nu ska jag dricka mitt morgon kaffe och äta lite lussekatter som jag bakade i lördags. Bilder kommer under dagen. Puss! Justin Bieber: Change Me
Publicerat den

Girl, I’m ready, if you’re ready, now
Ooh, as I’m ever gonna be
If you’re with it, then I’m with it, now
To accept all responsibility
I’d go out of my way
To live by the words that you say
I don’t wanna be the same

 

Maybe you could change me
Maybe you could change me

 

Maybe you could be the light
That opens up my eyes
Make all my wrongs right
Change me, change me

 

Don’t fight fire with fire
If I’m screaming, talk quieter
Understanding and patience
Feel the pain that I’m facing
Be like serenity
Help reposition my mind
Take a chance
Make a difference in my life

 

Maybe you could change me
Maybe you could change me

 

Maybe you could be the light
That opens up my eyes
Make all my wrongs right
Change me, change me

 

Girl, I’m ready, if you’re ready, now
Ooh, as I’m ever gonna be
If you’re with it, then I’m with it, now
En månad kvar till julafton
Publicerat den

Nu är det bara en månad kvar till julafton och bara en vecka kvar till första advent! I wont belive you this time or anytime.
Publicerat den

 
Äntligen fredag, bästa med det är att vi ska baka lussekatter och pepparkakor. Sen även att vi ska dricka julmust och glögg. Idag är det Idol på tv! Vaknade runt halv 7 idag och har hittills druckit kaffe, tittat på 90210 och även ätit lite kvarg med kokos och jordnötssmör + tittat på Friends. Låter konstigt men det är sjukt gott. Men tänkte berätta om gårdagen. Pluggade i några timmar igår och sedan hann jag laga mat och även dricka kaffe, frukost och te. Sedan mot kvällen var jag på Väla för att mamma skulle till frisören. För mamma skulle fixa något. När jag kom hem satt jag igång Sagan Om Ringen filmerna. Här hemma har vi en tradion att titta på alla filmerna när det närmar sig jul. Och sedan brukar vi titta på Harry Potter också. Men skriver mer senare. Puss! I don't think that I want you anymore.
Publicerat den

 
Vaknade för 2 timmar sedan och jag hitttils tittat på vänner och pluggat matte samt på att dricka kaffe och ätit frukost. Idag är det redan torsdag och känner att tiden går snabbare och snabbare, bara 35 dagar kvar till London resan. Tänkte göra lite inlägg om tips om London och sedan kommer även massa julklapps tips under veckan. Men ska tittar på en film nu, så hörs vi mer senare! Varje hjärta har sina hemligheter.
Publicerat den

 
Vaknade för 1 timme sedan och dricker kaffe nu och tittar på Friends. Ska plugga matte snart och sedan göra frukost och även fixa lite saker här hemma. Men ska även försöka redigera lite bilder senare, så att ni kan se vilka bilder jag har tagit under helgen. Men annars ska jag fixa fler inlägg under dagen. Det kommer fler inspiration bilder under dagen. Tänkte börja med julklappstips snart. Det kommer ett nytt tips varje dag. Men ska fortsätta titta på vänner och dricka mitt kaffe nu. Så hörs vi mer senare. Puss! Black and Pink
Publicerat den

 
Black and PinkBlack and Red
Publicerat den

Black and RedI say i'm fine without you, but it hurts.
Publicerat den

 
Vaknade runt 8 idag och har hittills fixat lite saker här hemma. Har precis börjat titta på Blue Lagoone en film fråm 1980 och sedan ska jag fortsätta titta på de andra två en är från 1991 och den andra från 2012. Såg en viss del i söndags men hann inte se hela. Nu sitter jag och tittar på film, äter frukost och dricker kaffe. Efter filmen ska jag plugga mtte och sedan ikväll blir att gå ut en runda med mamma och sedan är det fotboll mellan Sverige och Portugal. Kommer massor med inlägg idag. Men ska också på matte lektion idag. Men vi hörs mer senare. Puss! Det värsta är att jag verkligen litade på dig.
Publicerat den

 
Även fast man har allt man önskat sig, precis som jag.
Jag har en underbar familj och underbara vänner. Så klarar man sig inte utan den speciella vännen, den som alltid kommer, stå kvar vid just din sida. just denna vännen har oftast ett smeknamn ''bästavän''
sånna är svåra att hitta, dom ska kunna dig in och utan till, man ska kunna prata om allt, alltså behöver man ha en bra tilltro till den här personen. Det ska kvitta om det är en tjej eller kille. I mitt fall så var det en kille. Han vet allt om mig, och jag litar på honom till 100%. Sen har jag också lärt mig att alla förändras här i livet. Men vad gör man när man inte känner igen den personen som är din bästavän? När man knappt vet vem hon/han är längre? Vad gör man då? Jag kämpade för att vår vänskap skulle hålla, även fast hur många det än var omkring som hatade att se oss två tillsammans. (vänskap)
Men jag kan inte fortsätta att låsas att alltid är bra, när det inte är det. Jag hatar att jag skriver det här, för jag vet hur mycket jag kommer sakna dig. Men jag har inget val nu, jag klarar inte det längre. Den svåraste biten kommer inte vara att säga hejdå, för det svåraste kommer att vara att se dig vända om jag gå här ifrån. men jag väljer detta nu. Vi behöver en bra tid i från varandra, ska jag säga det nu? Är det nu allt kommer försvinna? Jag vet inte, jag vill inte men jag tror att jag måste jag måste säga det nu innan detta går förlångt så nu kommer det jag säger det. Adjö, i loved you.I could really use a wish right now.
Publicerat den

 
 
Kom precis hem från skolan. Gjorde ett matte prov och jag tyckte det var rätt så svårt. Men sjukt glad att det är över nu, för nu har jag tid att blogga igen. Men tänkte berätta lite om min helg nu. I fredags så bakade jag cake pops och köpte chips och glass. Och tittade på Idol och fotboll. Och Sverige förlårade men de har en till chans imorgon, hoppas de vinner. Sedan på lördagen pluggade jag för det mesta men hann även börja min Gossip Girl Maraton, älskar Gossip Girl. Sedan bakade jag lite och bara umgicks med familjen. Sedan mot kvällen pluggade jag vidare. Och igår pluggade jag, tittade på Gossip Girl och lagade mat + tittade på Johan Falk. Men idag ska jag plugga lite till matte och sedan titta på Gossip Girl och kanske ut och fota. Det kommer ett inlägg idag, ett speciellt inlägg om en viss person som jag trodde jag kunde lita på. Men jaja, ska dricka kaffe nu och äta något litet, så hörs vi senare. Puss! I wont belive you this time or anytime.
Publicerat den

 
Förlåt att jag inte har varit så aktiv, varit väldigt upptagen med mycket plugg. Har ju prov idag och känner mig redo. Men tänkte berätta om min helg i ett annat inlägg. För har inte så mycket tid att skriva just nu. För ska till skolan om 30 min. För provet börjar snart. Men vi hörs senare. Det kommer fler inlägg idag, lovar er. Puss! ♥Justin Bieber: PYD
Publicerat den

PYD PYD PYD
I’mma put you down
PYD PYD PYD
I’mma put you down
PYD PYD PYD
All the way down


From the door to the wall
Coffee table girl get ready
I’mma put you down 
All the way down 
From the stove to the counter top dining room table are you ready?
I’mma put you down 
Up the stairs to my bedroom, light a few candles brace yourself
I’mma put you down
All the way down 
On a plane, a train, an automobile doesn’t matter
I’mma put you down 
All the way down 
And it don’t make no sense to me baby
I’mma take it out on you babe 
Put you down
This will show you how much I love you, for my appreciation
I’mma put you down 
Ooh, ‘cause you deserve the best and nothing but the best so I’ll give you the best you’ve ever had
I’mma put you down 
I’mma put you down

 

On the roof, balcony, we don’t care who sees
Girl, I’mma put you down 
All way down down down
After the club, in the parking lot
I don’t care anywhere you could pick the spot, whatever
I’mma put you down yeah
All way down yeah 
Cause I’ve been doing forensics on your body in this club
And I can tell the way you walk you’re body ain’t been touched the right way
It seems your man been treating you like a step try-out
Some of ‘em are out , some are in
And I’mma get on the floor and shut the whole game down
Until I hear you cheering babe
Have you spelled out my name babe
See I wanna give you all my love
Be your dope man in the bedroom
You can make me your drug babe
And it don’t make no sense to be there baby, oh no, baby
(PYD PYD PYD) I’mma put you down
Gonna show you how much I love you, for my appreciation, yeah no ooh

 

Ooh, ‘cause you deserve the best and nothing but the best so I’ll give you the best you’ve ever had
I’m gonna put you down 
I’m gonna put you down, all the way down


Ooh, ‘cause you deserve the best and nothing but the best so I’ll give you the best you’ve ever had
I’mma put you down, I’mma put you down
I’mma put you down, I’mma put you down

 

Put you down 
Put you down 
Put you down 
Put you down 
PYD, PYD, PYD.
Now i guess this is where we have to stand.
Publicerat den

 
Har hunnit göra så mycket denna morgonen. Hunnit städa, fixa mitt rum och även diskat till ikväll. Men ska snart till affären för att köpa chips, julmust och ingredienser för mina cakepops. Ska göra cakepops med vit choklad och rosa strössel. Ni kommer se bilder från dagen imorgon. Men ska fortsätta fixa allt hemme nu så hörs vi mer senare. Det kommer fler inlägg om mode idag. Puss! I loved you but now i don't even care anymore.
Publicerat den

 
Vaknade för någon timme sedan. Och dricker kaffe just nu och ska snart äta frukost. Dagen består av bakning, handla mat och fixa lite saker här hemma till matchen ikväll. Pluggar matte imorgon istället. Idag ska jag bara vila. Men ja, igår var det en rätt så lång torsdag. Det känns konstigt att tiden går så snabbt. Snart är det jul och London. Men ska titta på ett nytt avsnitt av Glee och äta frukost. Så vi hörs senare. Puss! Our souls did found each other, but now everything is gone.
Publicerat den

 
Vaknade för en timme sedan och sitter just nu med matten och dricker kaffe. Igår så gjorde jag mat. Det blev en kyckling rätt med ris och grönsaker. Och familjen gillade det. Men idag ska jag bara fixa lite saker här hemma. Ska plugga matte och kanske redigera lite bilder under dagen. Ska försöka fixa lite fler inlägg. Kan fortfarande inte fatta att om 40 dagar att det är julafton och om 42 dagar åker jag till London. Bara längtar tills jag åker. Ska shoppa så mycket. Men jaja vi får höras senare. Puss! Black and Gold
Publicerat den

Black and goldTo give me all your love is all I ever asked.
Publicerat den

 
Vaknade runt 8 idag och har precis ätit lite frukost och druckit kaffe. Ska snart börja plugga lite matte och sedan kanske laga mat. Men inte säker på vad. Får se lite senare vad det blir. Men ska även börja förbereda mig inför mitt prov som jag har på måndag och även att om 2 dagar är det dags för fotbollsmatch mellan Sverige och Portugal. Vi får se hur det blir. Men ska bädda sängen och klä på mig så hörs vi mer ikväll. Puss! I can't do this anymore, we are never getting back togheter.
Publicerat den

 
Sitter just nu och skriver från iPaden och äter även lite glass och dricker te med mjölk. Skolan gick bra idag och ska snart fortsätta plugga mer lite senare. Behöver vila lite just nu bara. Hann även göra n god middag idag till familjen och även lite varmchoklad till alla. Alla blev glada. Har sovit väldigt dåligt de senaste dagarna känns det som. Tänkte titta på Vanderpump Rules nu. Så vi får höras mer imorgon. Puss! I'm so sorry that it didn't work out and i'm moving on.
Publicerat den

 
Vaknade runt 6 idag och skulle plugga lite matte innan jag skulle till skolan. Skolan började 8 och slutade runt 10 och jag måste erkänna att det är så skönt att börja plugga matte igen, saknar matten verkligen. Även om jag hatade det i skolan men nu känns det bättre. Jag pluggar nämligen matte 2A. Kommer bli klar i mars och så ska jag sedan fortsätta med matte 3A. Kommer ha en lektion till idag så ska snart sticka igen. Men skriver mer senare när jag kommer hem. Tänkte bara uppdatera lite innan jag åker igen. Kommer fler inspirations bilder under dagen och även lite inlägg om vintern och hösten. Men vi hörs mer senare. Puss! ♥ I say i'm fine without you, but it hurts.
Publicerat den

 
Vaknade runt 6 idag och har hittills pluggat lite matte, ätit frukost och druckit kaffe. Det går sjukt bra med matten nu. Så glad att jag har kommit igång med den. Ska snart till stan för att köpa lite saker innan jag ska till skolan. Ska fixa lite saker också här hemma. Som att diska, tvätta, och även bädda alla sängar. Så kommer inte vara så aktiv under dagen. Måste även hinna duscha och sminka mig. Men vi får höras snart igen. Puss! ♥ Justin Bieber: All Bad
Publicerat den

It’s another, if it ain’t one thing
Instigators, like pouring fire on propane
The wrong thing, they be worried about
Ooh, you know females
And how they like to run their mouths

Wanna be, wanna be, just like, talk like, you
(like you) you (like you)
Misery, misery, loves company
Don’t let them change your mood
 
They try to get at me
Behind your back
Tryin’ to tell me that I’m just like the others
But I ain’t all bad

No, no, I ain’t all bad
All bad, all bad
I ain’t all bad
All bad, all bad

I might make you mad, so mad
My bad, no, I ain’t all bad

Between us, they wanna come in
Your worst enemy, sometimes be your best friend
Perfect, ain’t saying that I am
Proven, at least I’m proving that I give a damn

 
Wanna be, wanna be everything I ought to be to you (to you)
Envy, envy, same thing as jealousy
Jealous of you
That’s what they do
 
They try to get at me 
Behind your back 
Tryin’ to tell me that I’m just like the others
But I ain’t all bad
 
No, no, I ain’t all bad
All bad, all bad
I ain’t all bad
All bad, all bad
 
I might make you mad, so mad
My bad, no, I ain’t all bad.You don't give me hope anymore.
Publicerat den

 
Denna helgen har varit helt underbar. Umgåtts med familjen, ätit god mat och tittat på några filmer och lite serier. I lördags så vaknade jag rätt så tidigt för jag skulle till väla för att se den nya Apple Store. så mycket folk det var. Gick dit med min systers pojkvän och rätt kul att bara prata med honom. Sedan åkte vi alla till Lund för att äta lunch. Vi åt buffé på Viva. Så gott. Sedan gick vi vidare till mammas jobb för att se lite. Efter det så åkte vi hem men köpte lite mat på vägen. Idag har jag bara chillat, ätit god mat. Och umgåtts med familjen. Samt tittat på lite filmer. Imorgon börjar jag plugga matte igen. Men nu ska jag dricka lite julmust och äta lite lussebullar så hörs vi senare. Ikväll är det EMAs och ska förbereda mig snart. Puss! Boy thats over now.
Publicerat den

 
There was a time, when you would call me up, and make me sit,
Through the night, and wait for you, because you needed it,
And I would stick around, to comfort you, and take your shit,
But that all ends now. 
I think you, should take all your stuff now, and go away,
I am sure, you'll find another girl, who wants to play,
All the fucked up games, that you have put me through,
Boy that's over now. 
Try to concede, I want you to leave, 
No more to say, just go away, 
Can't you see that I got nothing left for you? 
For all the pain, and the sleepless nights,
For all the tears, and all the endless fights,
For all the cheating, and all for all the times you,
Used me, fell through, weren't true, fuck you. 
For all the times, that you pissed me off, 
For all the times, you weren't man enough,
For all the times, that you dissed me,yeah,
Forgot me, fell through, weren't true, fuck you. 
There was a time, when just a touch, from you would make me hot,
I would cry with you, and laugh with you, and loved you but,
Now I see, that it was wrong, to put my trust in you, 
so its over now.Christmas Scents
Publicerat den

Jag älskar julen och allt som påminner om den. The Body Shop har fått in tre nya julserier. Cranberry Joy, Ginger Sparkle och Vanilla Bliss. Jag tycker alla tre verkar lukta jättegott och det är definitivt något som jag ska spana efter nästa gång jag har vägarna förbi stan. Funderar på att köpa det imorgon då jag ska till Väla och Lund med familjen. 

I serierna, eller vad man nu ska kalla det, så finns det:

  • Handkräm, perfekt för vintertorra händer! 30 ml för 60 kronor
  • Doftolja, en liten droppe fyller ett hel rum med doft, denna måste införskaffas!! 30 ml för 55 kronor
  • Body Butter, Body Shops stjärna, alla deras Body Butters doftar underbart och är superbra! 200 ml för 175 kronor
  • Shower Gel, som dessutom är tvålfri. 250 ml för 80 kronor
  • Hjärttvål, en tvål som har en lätt exfolierande effekt, 100 g för 35 kronor
  • Läppbalsam, fuktgivande läppbalsam för torra läppar i en supersmart förpackning. 6,5 ml för 60 kronor
  • Peeling, skrubba bort alla döda hudceller. 200 ml för 145 kronor
  • Tvål, för in den juliga doften i badrummet, 40 g för 20 kronor.

Jag tycker att alla förpackningarna är superfina och ger en riktigt julkänsla. Jag måste erkänna att jag är sugen på allihopa! Detta är också en superbra present. Jag tycker i alla fall att det är jättekul och få sånna här små kit med någon tvål, scrub och hudkräm.
Nobody knows how it feels to be me.
Publicerat den

Trying to make you believe that it don't bother me,
trying to get everyone to believe that I don't care about you, 
trying to get you all to think I'm fine,
trying to get you to believe that I can smile without it hurts somewhere
But everything is a lie, 
I care more than ever about you and it hurts so terribly painful to smile.
but it has never hurt me so much to see you smile,
to see that you are fine.
without me, there at your side. WANTED - OUTFIT
Publicerat den

Sneaker outfit
Här är ett exempel på hur jag skulle kunna tänka mig att matcha mina en snygg outfit. Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån!I gotta go my own way.
Publicerat den

 
Skrev inte så mycket igår men hann verkligen inte. Vaknade runt 8 idag och har hittills tittat på olika serier. Nya avsnitt av Glee, Grey's Anatamy. Men igår så pluggade jag ganska mycket och hann även laga lite god mat. Sedan så hann jag även städa lite hemma. Men idag ska jag diska, tvätta och städa hela lägenheten. Och sedan efter det ska jag plugga och ikväll är det idol Jag älskar verkligen Idol men en av mina favoriter åkte ut förra veckan. Gabriel var verkligen så duktig. Men skriver mer senare. Puss! Pure Daydream
Publicerat den

Har blivit lite sugen på denna doft från Victoria's Secret. Ska tydligen lukta pärlorkidé och rosa vinbär. Har däremot aldrig själv luktat på den och är nu därför lite nyfiken på om någon av er har den eller har luktat på den. Luktar den gott? Finns det något man kan jämföra med, till exempel sockervadd eller vad som helst? Är det en blommig eller mer fruktig/bärig doft?

De två senaste doft-tillskotten är Midnight Dare och Secret Craving och jag älskar båda två! Secret Craving (body mist) har använts dagligen i nästan en månad nu och så fort jag ska smörja in mig så är det Midnight Dare (body lotion) jag sträcker mig efter.
But most of the time i don't need you at all.
Publicerat den

Like there's no sunrise,like the taste of your smile i miss the way we breathe but i never told you what i should had said no i never told you, i just held it inand now, i miss everything about you i cant believe that i still want you here after all the things we've been through i miss everything about you, without you.you make it hard to see where i belong to when i'm not around you its like im not with me...I don't want you here anymore, so just leave.
Publicerat den

 
Vaknade runt 6 idag, är ganska pigg just nu. Igår så pluggade jag för det mesta med matten. Och går framåt hela tiden. Och fick lite hjälp av min mamma som är bäst på matte. Sedan så lagade jag mat och bakade även en kladdkaka. Gjorde köttbullar med spagetti och kladdkaka med choklad fudge. Familjen blev nöjda med det så jag känner mig nöjd iallafall. Och idag ska jag göra mer köttbullar men får se mer vad jag ska göra till det. Men vi hörs senare. Ska titta på Friends och dricka kaffe och sedan dricka kaffe. Puss! Some days i need you more then ever.
Publicerat den

 
Vaknade runt 5 idag och har hittills hållt på med lite matte. Jag ska börja plugga matematik 2C på måndag och kommer ha ett prov om 10 dagar och känner mig inte så taggad. Men jag behöver matte 2C och även 3C för den utbildningen jag ska läsa. Jag ska ju läsa Tourism Management. och det är ju lite svåre. Men tänkte berätta lite om vad jag gjorde igår. Jag pluggade rätt så många timmar och var även på bio senare på kvällen. Gick på förhandsvisning för att se Mig Äger Ingen och jag gillade den väldigt mycket. Man inser hur viktigt det är med familjen och föräldrar. Men nog om det, ska dricka kaffe nu och sedan äta lite frukost och idag ska jag även laga mat. Men skriver mer senare. Lovar att det kommer fler inlägg senare. Puss! I know this is the part where the end starts.
Publicerat den

You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait, you tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say.
That it's too late to apologize, it's too late
I'd take another chance, take a fall,
Take a shot for you
I need you like a heart needs a beat
But it's nothing new.
Some days i need you more then anything
But most of the time i don't need you at all.It's so hard to say I've got to move on and be who I am.
Publicerat den

 
It's so hard to say I've got to move on and be who I am.
I just don't belong here .We might find our place in this 
world someday ,don't wanna leave it all behind 
but I get my hopes up and I watch them fall everytime 
it too hard to watch it all slowly fade away..
I gotta go my own wayAll i have is nothing without you.
Publicerat den

 
Förlåt för den dåliga uppdateringen. Har inte varit så aktiv på bloggen under helgen men tänkte berätta lite nu vad jag har gjort. Hela min helg beståd för det mesta av fest, mat, dricka och mycket mer. Men i fredags så kom min syster hem  Barcelona efter en hel vecka av semester. Och jag trodde faktiskt inte hon skulle köpa något till mig men jag hade tydlingen helt fel. Hon kom med en victoria secret påse och gissa om lilla jag blev glad?! Jag fick en body splash, shower gel och body lotion av pure seduction. Sedan fick jag även en necessär och ett par trosor. Jag blev sjukt chockad. Min syster vet att jag älskar Victoria Secret och äntligen fick jag något. Sedan hade vi fest hemma och jag drack lite för mycket. Så dagen efter var jag väldigt bakis kan man säga och på lördagen bara umgicks jag med familjen och snackade med en vän hela dagen. På kvällen tittade jag på film och sedan kom söndagen och igår gjorde jag inget alls. Än att jag bara pluggade lite matte och åt god mat. Om man ska sammanfatta min helg så var den bra. Men skriver mer senare. Puss! Justin Bieber: Bad Day
Publicerat den

 
 
 

No I didn’t think
You would let me down that easy 
Oh no, girl

 

And I didn’t think
It was over
Until you walked away
Like it was nothing baby

 

And that moment was so hard for me to breathe 
'Cause you took away the biggest part of me, yeah
Life is so unpredictable, yeah
Never thought a love like yours 
Would leave me all alone
Oh no

 

You didn’t waste any time
Like you had already made up your mind
No sympathy
'Cause I was out of line
Oh yeah

 

But I didn’t think
You’d let me down that easy
Oh, no girl

 

And I didn’t think
It was over
Until you walked away
Like it was nothing, girl

 

It was a Bad Day

 

Hey, hey, hey yeah
I know I was wrong
But you could have said goodbye baby

 

It was a Bad Day
Now I’m like woah

 

It was a Bad Day (x3)
I'm over you for good.
Publicerat den

 
Here's the thing we started out friends it was cool, but it was all pretend yeah, since you been gone.You're dedicated, you took the time wasn't long 'til I called you mine and all you'd ever hear me say is how I picture me with you.But since you been gone i can breathe for the first time. I'm so movin' on, yeah. Thanks to you, now I get what I want. How can I put it, you put me on i even fell for that stupid love song. How come I'd never hear you say ''I just wanna be with you'' guess you never felt that way.You had your chance, you blew it out of sight, out of mind. Shut your mouth, I just can't take it again and again and again and again.. I'm so movin' on.