Hur började jag gilla Shailene Woodley?
Publicerat den

 
Allt började med att jag såg Shailene i The Secret Life Of The American Teenager. Året var 2008 när jag såg henne första gången och började titta regelbundet på serien. Under seriens gång gjorde hon några filmer. Gillade inte henne så jätte mycket i serien. Det är bara karaktären som verkar vara lite elak av sig. Serien höll på 2008-2013 och under tiden gjorde hon en film som hette The Descendants med George Clooney. Hon är helt underbar i den filmen. Sedan kom även The Spectacular Now med Miles Teller, älskar verkligen den filmen. Den är helt underbar. Sedan gjorde hon Divergent och den filmen är riktigt bra. Hon gjorde även White Bid In A Blizzard, tyckte om den filmen men inte hennes bästa jobb. Men sedan kom The Fault In Our Stars. Det är verkligen hennes bästa film enligt mig. Nu är hon aktuell med Insurgent. Och i den filmen var hob verkligen jätte duktig, älskar henne som Tris Prior och hon är verkligen duktig på sitt jobb. För mig är det inte bara hennes filmer som gör mig att gilla henne utan det är hennes personlightet. Hon är så passionerad utav sitt arbete att det blir ett mycket bättre jobb. Hon har en så fin stjäl och tänker alltid på sina nära och kära samt att hon nte skakar hand utan kramar alla, det visar att hon bryr sig om folket hon träffar. Tänkte skriva om hennes filmer och serier nu. 
 
The Secret Life Of The American Teenager: Shailene spelar Amy Juergens en 15 årig tjej som väntar barn. Serien går ut på hur dagens ugndomar lever och vad händer om något oväntat händer. Amy väntar barn med Ricky Underwood fast hon blir ihop med Ben. Serien håller på i 5 säsonger och det händer en massa. Ricky och Amy blir förlovade, Men de gör sedan slut eftersom Amy inser att hon älskar Ricky men är inte förälskad i honom. De förblir vänner för att uppfostra sin son utan problem. Tänkte ha en maraton om serien så ni kan se vad jag menar och då kommer det såklart en sammanfattning för varje säsong. Börjar med det imorgon! 
 
The Descendants: Shailene spelar Alexandra King som är dotter till Matt King. Hennes mamma är med i en båtolycka. Men under den tiden var hon otroget med en annan man. Alex visste det men inte Matt som under filmen så söker de upp mannen som var ihop med Alexandras mamma. Denna filmen gillade jag faktiskt rätt mycket. Shailene ser ganska ung ut i filmen och hennes långa hår är så fint i denna filmen. 
 
The Spectacular Now: Shailene spelar Aimee Finicky. Hon är en vanlig tonårstjej som inte går på fester utan hon jobbar samt förbered sig för att börja på collage. Men sedan träffar hon Sutter Keeley och han förändrar henne, de blir ihop. Han är inte den vanliga killen, han festar, dricker och inte bryr sig om skolan. De blir förälskade, men Sutter har alltid velat träffa sin far och Aimee hjälper honom tills det visar sig att hans pappa inte bryr sig om honom och Aimee tröstar honom men han lyssnar inte så de bråkar och Aimee skadar sig. Aimee ska på collage och väntar på Sutter att han ska följa med men han gör det inte. Så hon åker helt själv. Men slutet av filmen kommer Sutter till Aimee och de blir ihop igen. Underbar film, älskar den. Lite komiskt att Shailene och Miles är ihop i denna filmen och The Divergent Series är de fiender. 
 
Divergent: Shailene spelar Beatrice ''Tris'' Prior. Hon är dotter till Andrew & Natalie Prior och syster till Caleb Prior. Hon är med i abnigation och ska göre ett test för att se vilken grupp hon passar bäst i. Men när hon gör testet bevisar det sig vara Divergent. Hon fick 3 olika resultat. Men hon får inte säga det till någon att hon är Divergent. Tillslut väljer hon dauntless och hennes bror väljer de smarta (erutite) och hennes föräldrar blir chockade. När hon kommer till Dauntless så träffar hon Tobias ''Four'' Eaton. Hon börjar träna och blir starkare och starkare och sedan sedan så börjar hon prata med Four och även umgås med honom. De börjar få känslor för varandra och sedan kyss de. Men i deras grupp verkar det vara problem, ledarena i dauntless vill döda alla Divergents och Four & Tris måste hålla deras hemlighet eftersom Four också är Divergent. 
 
The Fault In Our Stars: Shailene spelar Hazel Grace Lancaster. Hon har cancer och går på en stödgrupp och då träffar hon Augustus Waters som blir vän med. De har många saker gemensamt. Men sedan så berättar hon om en bok till Gus och han läste boken och sedan så börjar de umgås mer och mer. Men de får de chansen att åka till Amsterdam för att träffa författaren och de åker. Men innan de åker så berättar Hazel till Gus att hon bara vill vara vänner eftersom hon är rädd om hon dör så vill hon inte såra Gus. Det Hazel inte vet är att Gus har fått tillbaka sin cancer. De anländer i Amsterdam och går på en date som författarens assistens har ordnat. Och de pratar, umgås, äter och bara njuter av stunden. Dagen efter ska de träffa författaren men han visar sig vara en elak männsika så de bara sticker därifrån, sedan inser Hazel hur mycket Gus tycker om henne så de kyssas. Sedan så går de tillbaka till Gus rum och ligger med varandra. Dagen efter berättar Gus till Hazel att hans cancer är tillbaka och att han kommer att dö. Så de njuter av hans sista tid i livet och bara tittar framåt. Jag bara älskar filmen, den är helt underbar.
 
White Bid In A Blizzard: Shailene spelar Katarina ''Kat'' Connors. Hon är dotter till Eve och Brock. Kat umgås med sina bästa vänner Beth & Mickey men sedan börjar hon umgås med sin granne Phil som hon blir tillsammans med. Men under tiden försvinner hennes mamma spårlöst. Kat och hennes far går till polisen och pratar med de om hennes mamma. Men de får inga direkt svar. Kat och Phil gör slut och hon börjar gå på Collage. Sedan så har Kat sex med dektitiven. Filmen slutar med att det vissas att pappan dödade Eve och Kat åker tillbaka till skolan. 
 
The Divergent Series: Insurgent: Shailene spelar Beatrice ''Tris'' Prior och hon är nu på flykt med sin pojkvän Four, Caleb och Peter. De anländer till Amity och där stannar de tills som får syn på Erudite/Dauntless och Eric som letar efter de. De flyr från Amity och anländer till fationless där Fours mamma är ledare. Men sedan så åker de till Candor för att skaffa fler person för att kriga mot Jeanine som vill ha Tris så att hon kan öppna en box som bevisar att Divergents är felet i deras samhälle. Men då träffar Tris sin bästa vän Christina och de måste de gå igenom ett serum som bevisar att de vill göra en god sak för samhället. Det Four och Christina inte visste var att Tris dödade Will som var hennes bästa vän och Christinas pojkvän men han var under serum så han visste inte vad han gjorde. Men sedan så går Tris till Erudite för att möta upp Jeanien för att öppna boxen. Caleb hennes bror är där vilket hon inte visste och han är där eftersom han ljög för henne och tror att hon är problemet. Sedan kommer Four och räddar henne medans Peter ochså gör det. Tillslut öppna hon boxen och det bevisas sig vara att Divergents är lösningar i deras samhälle. 
 "I just wanted something diffrent."
Publicerat denInsurgent Official Clip - "We're Good"
Publicerat den
"I don't wanna do this anymore."
Publicerat den

 
Hoppas ni har haft en bra vecka hittills.Jag har i alla fall inte gjort så mycket än att bara söka jobb, tittat på serier & läst. Nu är det äntligen fredag och ska bli skönt med helg. Igår så gjorde jag inte så mycket än att jag fixade lite här hemma, åt frukost, drack kaffe, åt lunch, middag, läste och tittade på filmer/serier. Sedan så snackade jag med en kompis och syrran. Hon kommer och hälsar på nästa torsdag och då ska vi se Insurgent. Det är 4:e gången jag ser filmen. Den är riktigt underbar och Shailene Woodley är så jäkla bra i filmen. Hoppas min syster gillar den lika mycket som jag gör. Vilket jag tror hon kommer göra eftersom gillar faktiskt både Ansel och Shailene. När vi såg The Fault In Our Stars första gången så grät hon mer än jag. Hon älskar den filmen lika mycket som jag gör. Men ska dricka upp mitt kaffe nu och sedan ska jag fixa lite här hemma och efter det tänkte jag plugga lite matte. Eftersom jag ville börja plugga lite matte b eftersom en dag vill jag plugga på högskola och då måste man ha matte b. Hoppas ni har en fin fredag så hörs vi mer senare. Puss! ♥Hur började jag gilla Ansel Elgort?
Publicerat den

 
Allt började när jag såg Ansel i Carrie för första gången. Det var 2013 och jag tyckte han var riktigt snygg i den filmen. Jag tänkte då, denna skådespelaren kommer bli något stort i framtiden. Sedan så spelade han Caleb Prior i Divergent och då var ännu snyggare i den filmen. Jag började då redan se honom som en förebild. Men då kom förr eller senare exploderar jag (the fault in our stars) och där var han helt underbar. En helt perfekt Augustus Waters helt enkelt. Sedan så kom Men, Women & Children. Där spelar han Tim Mooney som har problem med sitt självförtoende. Han har även en flickvän och det är Brandy Beltmeyer. Jag tycker att Ansel är så himla bra på allt han gör och anser honom som en förebild och han tänker på det media/sociala medier skriver om honom, vilket jag gillar. Nu är han aktuell med Insurgent och måste säga att han är duktig på allt han gör, han är helt underbart. Tänkte berätta lite om hans filmern.
 
Carrie: Ansel spelar Tommy Ross som är tillsammans med Sue Snell. Tommy frågar Carrie att gå med honom på baleb, eftersom Sue ville att Carrie skulle uppleva en fin kväll. Men han dör under kvällen eftersom han blir träffad av en hink som var fylld med grisblod. Eftersom Chris (bästa vän med Sue) eftersom hon fick inte gå på balen. För att de filmade Carrie när hon fick sin mens första gången. Jag gillar verkligen Ansel i den filmen, han är så jäkla snygg och hans leende är så vackert. 
 
Divergent: Ansel spelar Caleb Prior som är storebror till Tris Prior. Han verkar vara snäll i början av filmen. Men sedan så lurar han sin familj. Istället för att gå till sin familjs grupp så går han till de smarta. Och när Tris kommer och hälsar på honom men han vill inte lyssna på honom. Men det slutar med att han går till hans familj när han får reda på vad egentligen händer. 
 
The Fault In Our Stars: Ansel spelar Augustus Waters. Han hade cancer tidigare med det försvann. Han då träffar sin framtida flickvän Hazel i en stödjegrupp för de som har cancer. Han blir då vän med Hazel och de börjar umgås mer och mer och sedan blir de intresserade av samma bok men de vill veta vad som händer sen och kontaktar författaren. Han bor i Amsterdam men Hazel kan inte åka eftersom han använde sin sista önskan när han var ett barn så hon får åka med Gus eftersom han har sin önskan kvar. När de kommer till Amsterdam så träffar de författaren men han visade sig vaa en idiot. Efter det så besöker Hazel, Gus Anna Frank House och kyss där och sedan så har de sex i hans hotell rum. Där blir de tillsammns. Men sedan så berätta Gus för Hazel att han kommer dö och att han cancer. Men de lever vidare och sedan dör Gus. Men efter hans bergravning så får Hazel ett brev av författaren som Gus hade skickat. 
 
Men, Women & Children: Ansel spelar Tim Mooney som har poblem med sitt självförtroende. Hans mamma lämnar honom och hans far. Han slutar spela fotboll i skolan. Han börjar gilla en tjej Brandy Beltmeyer och de blir tillsammans. Men sedan så får han reda på att hans mamma ska gifta om sig. Så han vill prata med Brandy men hennes mamma tittar allt hon skriver och skriver till Tim att lämna henne ifred. Och då vill Tim begå självmord och dricker massa tabletter och då kommer Brandy in i hans rum och de räddar honom.
 
The Divergent Series: Insurgent: Ansel spelar Caleb Prior och dena filmen är en fortsättning på Divergent. Men han lämnar Tris & Four. Han går tillbaka till sin gamla grupp. Och Tris tror han går tillbaka till familjens grupp. Men sedan när Tris går till Erudite för att få slut på allt bråk och krig. Hon vet fortfarande inte om att Caleb är där. Sedan försöker hon döda sig själv. Men då ser hon Caleb och blir förvånad. Ansel är elak i filmen och de slutar med att Fours mamma kommer och försöker döda Jeanine (ledaren in Erudite) och de tar henne och Caleb. Man får inte se så mycket mer i filmen. Fortsättningen kommer i Allegiant Part 1. 
 "You're letting it consume you."
Publicerat den"The truth has a way of changing people's plans."
Publicerat den

 
Hoppas mina fina läsare har haft en bra helg. Har inte blivit så mycket bloggning, har bara helt enkelt inte haft tid att blogga + att jag inte har haft inspiration att blogga. Har lyssnat på massa musik, tittat på serier & sagan om ringen. Älskar verkligen alla 3 filmerna, helt underbara är de. Sedan tittade jag på The Fault In Our Stars och som vanligt gråter jag alltid till den filmen. Varför är det så? Är det för att det är en kärlekshistoria eller att två männsikor har cancer? Jag gråter för att Hazel och Gus har en helt underbar kärlekshistoria. Blir aldrig trött på den filmen, den är bara helt underbar bara. Sedan har jag även sökt en massa jobb & igår var jag på ännu en förhandsvisning med mamma och vi såg familjen Bélier som är en familjefilm och jag gillar den verkligen. Kommer en recension under veckan. Men nu ska jag fixa mig och sedan ska jag till swedbank på en möte. Men skriver mer senare. Puss! 
 The Fault In Our Stars ♥
Publicerat den


 
The Fault In Our Stars for Movie of the Year
Shailene Woodley for Best Female Performance
Ansel Elgort for Best Male Performance
Ansel Elgort for Breakthrough Performance
Ansel Elgort for Best Shirtless Performance
Shailene Woodley & Ansel Elgort for Best Duo
Shailene Woodley & Ansel Elgort for Best Kiss"I fell in love with Tris Prior."
Publicerat den
"You're gonna fight her."
Publicerat denTHE DIVERGENT SERIES: Insurgent (2015)
Publicerat den

 
BETYG: 10/10 | GENRE: Drama | Action | Romantik
The Divergent Series: Insurgent (Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort, Miles Teller)
Kommentar: En film om överlevnad, kärlek, vänskap och massa action.
 
Handling: Insurgent börjar precis var Divergent slutade, Tris och Four är på flykt efter att ha skadat Jeanine. Hon är där även hennes bror och Peter (hennes fiende) och det börjar med att de kommer till Amity där alla är snälla och hjälpsama. Men då kommer Eric & Max för att hitta divergents för att kunna öppna en box som Tris och Calebs mor och far hade. De vill hitta divergents som kan öppna boxen. Men filmen går ut på att hitta andra person som kan hjälpa de att hitta Jeanien och döda henne så att hon inte kan döda fler divergents. Four och Tris är väldigt kära i varandra. Och Caleb lämnar Tris och Four när de behövs mest och Peter säger var de finns. För att ge tillbaka efter att Tris slår Peter och skadar honom. 
 
Kommentar: Jag älskade filmen, den var helt underbar. Det finns vissa scener i filmen som jag gillar väldigt mycket. Jag tyckte denna filmen är mycket bättre än Divergent. Och man ser så mycket mer av Tris & Four och deras förhålladne. I denna filmen är Tobias mamma ochså med. I filmen får man se mer action, vilket jag gillar sjukt mycket. Kommer absolut se denna filmen igen. Men scenen där Tris och Four är "tillsammans" är så vacker. Man kan se att hon är sårad att hennes föräldrar dog och även att hennes bror har lämnat henne. Men man får även se lite mer av Peter och han hjälper faktiskt Tris och Four, vilket jag verkligen gillar. 
 
Spoilers: Jag älskar scenen då Tris har mardrömmar och när hon klipper sitt hår. Och även när Peter och Tris slås mot varandra bara för att han var elak mot Tris. Hon är så duktig på allt. Men sedan när Eric och hans gäng kommer då börjar allt bli spännande och sedan när Tris, Four & Caleb är på tåget och ser factionless och börjar slås mot de, så blir allt mer och mer spännande. När man får träffa Tobias mamma och de börjar bråka så ser man att Tris och For verkligen är lika på ett sätt. När de kommer till Candor så är de tvungna att ta ett serum och berätta sanningen, den scenen var så hemsk att titta på eftersom man kan se hur svårt det är för Tris att berätta att hon dödade Will. Men sedan när Tris och Four spänderar en kväll tillsammans, den var helt perfekt. Och när hon sticker till Jeanine för att öppna boxen så ser man verklugen hur elak Jeanine är. Där fanns även Peter, Caleb och många från Dauntless. När hon tar serumet och då får man se hur jobbigt hon har det. Men sedan så slutar hon andas och folk tror att hon är död och så stickas hon till Four som är i ett rum där så blir han galen. Men Peter hjälper honom och då vaknar Tris. Och de ska till rummet där boxen öppnas och då får man se vad det egentligen innehåller. Divergents är egentligen är lösningen. Och de tar fast Jeanine och Caleb. Det slutar med att Evelyn dödar Jeanine. Man får se egentligen hur elak Caleb är och han vill döda sin syster. När hon slutar andas så börjar han gråta. Längtar nu tills 20:e mars 2016 för då kommer Allegiant Part 1 och då får man se vad som häner. 
  
Theo James & Shailene Woodley ♥“Fear doesn't shut you down, it wakes you up.”
Publicerat den

 
God morgon på er mina fina läsare. Idag ska jag äntligen se Insurgent med mamma. Är så taggad att se filmen och hoppas på det bästa. Jag somnade ganska tidigt igår kväll, somnade runt 21.30 och vaknade runt 7.00 idag och dricker kaffe. Sedan tänkte jag göra frukost. Men nu dricker jag mitt morgon kaffe och tittar på The Big Bang Theory och är sugen på att se en bra film innan Insurgent idag. Så det blir nog att se Divergent innan Insurgent. Men hoppas ni har en bra dag. Så hörs vi mer senare. Puss! Insurgent Official Clip - "Consume You"
Publicerat den
Insurgent – Original Motion Picture Score
Publicerat den

Nu är The Divergent Series: Insurgent - Original Motion Picture Score ute på Itunes och jag kan inte sluta lyssna på låtarna. Alla är helt underbara, nu längtar jag till filmen ännu mer. 
 
Låt lista:
1. "We Found It" – 4:42
2. "Amity" – 3:50
3. "Dauntless Arrive" – 3:47
4. "Escaping Amity" – 3:42
5. "Train Attack" – 3:17
6. "Progeny" – 1:55
7. "Candor" – 5:02
8. "Convergence" – 4:04
9. "Truth Serum" – 6:22
10. "Test Subject" – 1:38
11. "Raiding Candor" – 1:33
12. "Dauntless Havoc" – 4:41
13. "Surrender The Traitor" – 3:35
14. "You’re Worth It" – 3:37
15. "Tris Meets The Box" – 5:51
16. "Dauntless" – 5:19
17. "Erudite" – 4:39
18. "Final Sim – 4:37
19. "You’re Real" – 4:26
20. "I’m The Real You" – 3:36
21. "The Message" – 2:59Elle Magazine April 2015: Shailene Woodley
Publicerat den

Shailene Woodley är så vacker, bara titta på henne ♡Insurgent – Original Motion Picture Soundtrack
Publicerat den

Nu är The Divergent Series: Insurgent -  Original Motion Picture Soundtrack ute på Itunes och jag kan inte sluta lyssna på låtarna. Mina favoriter är: Holes In The Sky, Carry Me Home & Warriors. 
 
Låt lista: 
1. "Holes in the Sky" - 4:21
2. "Royal Blood" - 3:07
3. "Never Let You Down" - 4:32
4. "The Heart of You" - 5:49
5. "Sacrifice" - 4:00
6. "Carry Me Home" - 4:09
7. "Warriors" - 2:52
8. Convergence - 4:04"Somebody heal me from my pain."
Publicerat den

 
God morgon på er mina fina och underbara läsare! Hoppas ni har haft en bra start på veckan för det har jag nämligen. I måndags skulle jag ner till stan för att hämta biobiljtetterna till Insurgent som jag ska se imorgon. Jag är så himla taggad för att se filmen. Sedan på måndagen gjorde jag inte så mycket än att bara titta på The Big Bang Theory. Sedan så sökte jag 3 jobb och efter det så gjorde jag inte så mycket mer än att bara chilla. Sedan igår var jag på bio för att se en förhandsvisning med min mamma och vi såg Into The Woods, helt okej film. Kommer göra en recension under dagen. Sedan när jag kom så gjorde jag inte så mycket än att jag tittade på tv och sedan så somnade jag. Men idag vaknade runt 7 och just nu dricker jag kaffe och tittar på The Big Bang Theory och ska snart äta frukost sedan ska jag klä på mig och fixa lite här hemma och söka jobb. Kommer fixa en massa inlägg idag. Skriver mer senare. Puss! ♥Insurgent – “Break Free” Official TV Spot
Publicerat den
Insurgent – “Critics Rave” Official TV Spot
Publicerat den
“You're too important to just die.”
Publicerat den

 
Då var helgen snart över. Hoppas ni har haft en bra helg med era nära och kära. I fredags så vaknade jag runt 7 och mådde lite dåligt. Så vilade lite och sedan drack jag kaffe, åt frukost och tittade på The Big Bang Theory och sedan fixade jag lite här hemma. Efter det så sökta jag några jobb, gjorde en god soppa med grönsaker, corn och nudlar. Den blev riktigt god och efter det så bara fortsatte jag att titta på The Big Bang Theroy. Sedan kom mamma hem och vi tittade på Let's Dance och jag somnade runt 23 på fredagen och vaknade runt halv 12 igår och sov väldigt skönt. Sedan så drack jag kaffe, duschade, åt frukost, tvättade och tittade på Divergent med mamma, för att vi ska vara förbereda inför The Divergent Series: Insutgent på torsdag. Längtar tills jag ska se filmen & kommer skriva vad jag tycker om filmen. Men sedan så tittade jag och mamma på melodifestivalen och jag tyckte rätt låt vann. Sedan så somnade jag och vaknade runt 10 idag och startade morgonen med kaffe. Sedan tittade jag på tv och åt frukost och nu lyssnar på musik. Sedan ska jag strycka och efter det ska jag fixa mitt rum. Men skriver mer senare. Puss! ♥Insurgent Official Clip - "Train"
Publicerat den
Insurgent – “You and Me” Official TV Spot
Publicerat den
"She is never gonna stop coming after you."
Publicerat denVem är din förebild?
Publicerat den

 
En förebild för mig är när någon bryr sig om sig själv men även andra. Jag har en del förebilder men den jag ser mest upp till är faktiskt Shailene Woodley, en helt fantastisk kvinna på så många olika sätt. Hennes sätt att uttrycka sig själv på, berätta hur hon gör och bara att hon är sig själv. Hon ser så fantastisk ut och bara hennes sätt att visa hur hon bryr sig som sina fans. Det är helt fantastisk! Jag älskar hennes sätt att hon visar att man inte behöver vara perfekt för att lyckas i livet, det du behöver är dig själv och att du tror på det du gör. Jag kom ihåg när jag såg henne första gången i The Secret Life Of The American Teenager så gillade jag henne där redan då. Men sedan såg jag henne i The Descendants och då tänkte jag, vilken underbar person hon måste vara! Och då kom The Spectacular NowDivergent, The Fault In Our Stars, White Bird in a Blizzard & nu Insurgent.
 
Hon är bara helt fantastisk och gör sitt jobb så bra. Hur kan man inte älska hennes jobb och det hon gör. Men det jag gillar mest med henne är hennes sätt att berätta hur man ska gilla sig själv. En helt fantastisk kvinna helt enkelt och bara längtar tills jag får se hennes nya projekt. Men när jag läst om det hon gjorde för att få rollen som Hazel Grace Lancaster så blev jag helt chokad. Hon hade skrivit ett mail till författaren, John Green då ho berättar varför hon just ska få rollen som Hazel Grace. Det visar exakt varför hon tar sitt jobb på fullt allvar. Hon är bara helt fantastisk på allt hon gör. Och jag måste säga att jag föredrar henne i kort hår, hon ser så mycket finare och äldre ut. Jag älskar allt med henne och vad hon gör. Hon är bara helt amazing! Vem har ni som förebild? Elle Magazine April 2015: Shailene Woodley
Publicerat den

 
Shailene Woodley är så jäkla snygg ♡ "All Insurgents must be destroyed."
Publicerat den
"I feel like myself, strong and weak at once."
Publicerat den

 
Hoppas ni har haft en bra helg. För mig har det varit sjukt jobbigt, varit här hemma själv och det har varit så jävla tråkigt och jobbigt! Eftersom min mamma har varit utomlands! Men jag känner att jag verkligen har haft det jobbigt och känner att jag måste göra något när mamma är tillbaka. Jag känner bara att det blir jobbigare och jobbigare för varje vecka som går. Men har lyssnat på massa musik under de senaste dagarna. Säsong 6 av Glee har massa bra musik tycker jag. Men de 3 senaste låtarna som har kommit från Insurgent soundtracket är helt underbara. Kan inte sluta lyssna på de. Passar helt perfekt till filmen, tänk att det är bara 7 dagar kvar tills filmen har premiär + att jag har köpt biobiljetterna till torsdagen den 19/3 då jag ska se filmen med mamma. Tiden går så snabbt och tänkte göra en recension av filmen när jag har sett den. Jag tror den kommer vara helt underbar. Tänkte se Divergent under helgen för att inte missa något. Älskade faktiskt första filmen i serien. Det har dessutom varit rätt så fint väder här i Skåne under de senaste dagarna. Men tänkte fixa lite inlägg idag och sedan ska jag fixa lite här hemma. Men skriver mer senare. Puss! ♥Insurgent Official Clip - "Perfect Subject"
Publicerat den
"Tris, I think you should go to Erudite."
Publicerat den“I will your family now Tris.”
Publicerat den 
 "We don't think about the future."
Publicerat den

  
Snart är helgen över och denna veckan har gått snabbt, men den har varit så jäkla jobbig! Jag har verkligen haft det jobbigt under den senaste tiden. Varit hemma själv och gjort något alls, förurom läst, tittat på filmer, serier och ätit en massa mat. Har läst klart The Hobbit och började läsa The Lord Of The Rings igår. Och måste säga att jag har längtat. Kommer en recension om boken under dagen. Nu när jag tänker på böcker så tänkte jag på Insurgent. Bästa boken av tre böckerna. Kan inte fatta att Insurgent har premiär om 12 dagar. Tiden har gått snabbt och kändes som igår att Divergent kom ut på bio. Jag är med i en tävling att träffa Shailene Woodley & Theo James, biljetter till galapremiären av Insurgent i Köpenhamn & mobilskal av Tris & For. Hoppas på det bästa. Om jag inte vinner så finns det chans att jag kan vinna 2 biobiljetter och mobilskal. Man får reda på vinnaren imorgon! Men tänkte berätta om min helg för er. Har ju inte gjort så mycket än att bara tittat på The Big Bang Theory och Friends.Tänkte göra en sammanfattning av första säsongen av The Big Bang Theory. Ska fortsätta dricka kaffe nu och ska sedan äta frukost ich sedan ska jag fixa lite här hemma. Skriver mer under dagen. Puss! Insurgent – “All Star Cast” Official TV Spot
Publicerat den
Insurgent – “Phenomenon” Official TV Spot
Publicerat den
"It's so good to see you, Christina."
Publicerat den“One choice can transform you, destroy and define you.”
Publicerat den

 
Hoppas alla har haft en bra start på veckan. Jag tänkte berätta om min vecka hittills, har varit lite trött och sedan har jag även varit sjuk. Men i måndags så gick jag och promenerade och fixade lite här hemma. Sedan så tittade jag på Divergent, eftersom jag ska vara förbered inför Insurgent som kommer ut om 15 dagar. Har kommit så mycket nyheter från filmen under den senaste tiden. Kom ett nytt klipp med Ansel, Shailene & Theo igår. Det är kort men ska försöka lägga upp det under dagen. Men sedan igår så tittade jag på The Big Bang Theory och sedan gjorde jag citron cupcakes med vitchoklad frosting och valnötter. Väldigt gott var det men jag smakade bara en eftersom jag har varit sjuk och mår fortfarande dåligt! Men sedan så gjorde jag inte så mycket mer än att jag tittade på trolljägarna. Så taskiga alla är mot Saga och hoppas de slutar med det. Men nog om det ska läsa nu, skriver mer senare. Puss! New Insurgent character poster #1
Publicerat den
Fan vad ledsen jag blir.
Publicerat den

Asså jag kan inte förstå vilken värld vi lever vi. Varför ska alla vara så elaka, taskiga, dumma? Tycker ni inte att det är dags att sluta kritisera oss och bara leva livet så som det är menat. Jag har nu under den senaste tiden känns mig så dålig, värdelös, deprimerad och inte orkar göra något alls. Varför är det så? Varför ska vissa folk behandla oss som skit? Det är för helvete 2015 och kanske dags att sluta tänka på hur det var innan och leva ert eget liv.
 
Jag kom ut som lesbisk för att par veckor sedan, men har alltid vetat det eftersom jag alltid har haft något för tjejer. Men det är inte alltid lätt för vissa tjejer/killar att komma ut. Oavsätt vem du är eller hur du är så får du leva hur fan du vill. Det är ditt beslut inte dina haters beslut, bara skit i vad de tycker. Men tyvärr så har jag ingen att prata med om detta, eftersom min syster och mamma inte tar mig seriöst eftersom jag är lesbisk. Ibland kan det vara jobbigt för vissa att komma ut. Men för så var det inte svårt men det svåra var att ingen tar mig seriöst. 
 
Jag blir så ledsen och trött att vissa inte ens bryr sig om mig mer, om jag hade dött så hade nog alla varit glada tror jag. Blir så jäkla trött på detta livet och jag mår inte alls bra. Jag tror ingen kommer ta mig seriöst och jag kommer alltid känna mig så här. Det är så jobbigt men jag känner att det dags att låta dessa människor låta gå och skita i de helst. Jag pallar inte med detta längre, det är så jobbigt just nu. Varför ska vi alla bli kritiserade för allt vi gör och tro att folk ska vara snälla mot oss. Vi alla kommer alltid ha haters och må sjukt av detta. Jag blir bara så trött på folk som gör mig ledsen. Så jag säger nu och inte igen. Jag vill bara att ni ska låta mig vara ifred och låt mig vara och göra min egen sak."I'm not coming with you, guys."
Publicerat den


"She is my one true love."
Publicerat den
The Divergent Series: Insurgent First Song
Publicerat den

 
Först sången i The Divergent Series: Insurgent Soundtrack! Älskar denna låten. Bara 2 veckor kvar tills hela soundtracket kommer ut och jag längtar måste jag säga & bara 16 dagar kvar tills filmen är ute på bio! ♡ Insurgent – “Be Different” Official TV Spot
Publicerat den
"I'll say it one last time: Be brave."
Publicerat den

 
Hoppas alla har haft en bra helg! Blev inte så mycket bloggning denna helgen eftersom jag har haft det så jobbigt under helgen. Folk kommenterar allt man gör och det man gör. Känns så jobbigt eftersom folk ska kommtera allt man gör och det är så jobbigt! Folk måste inse att vi lever i 2015 och att alla ska vara lika värda vid denna tiden. Men nog om detta, ska berätta om min helg till er så att jag blir lite gladare! Men i fredags så gjorde jag inte så mycket än att jag tittade på film, serier och städade här hemma. Sedan så tittade jag på Divergent eftersom jag ska se Insurgent snart och vill vara förbered! Jag är så taggad på att se filmen och fick just reda på att filmen är 2 timmar och 38 minuter! Som jag längtar att se denna filmen. Sedan jag läste boken första gången förre året har jag längtat. Jag måste säga att Insurgent är min favoritbok av alla tre böckerna. Men nog om detta. Men ska berätta om min lördag och söndag till er! I lördags så läste jag, tittade på filmer, serier, tvättade och åt mat. Sedan så tittade jag på melodifestivalen. Och andra chansen är i Helsingborg på lördag! Igår så gjorde jag inte så mycket än att jag chillade. Inte så mycket mer. Vaknade idag kl 8 och tittar på The Big Bang Theory och dricker kaffe och äter frukost. Kände inte för mig att helt enkelt blogga men ska försöka blogga mer i veckan. Skriver mer senare. Puss!