Publicerat den


 
Publicerat den
"You and me will always be a thing."
Publicerat den

 
Förlåt för den dåliga uppdateringen under den senaste tiden men har verkligen inte haft tid att blogga alls. Under hela januari månad har jag bara haft ledigt i 5 dagar, under mina lediga dagar vill jag helst bara vila. Men ska försöka fixa lite inlägg under veckan. Jobbar bara måndag-onsdag sedan är jag ledig 3 dagar och under dessa ska jag faktiskt umgås med min kille så vi får se hur mycket jag hinner blogga. Ja, jag har skaffat en kille och vi har inte varit ihop så länge men han är världens härligaste. Berätta mer en annan dag, när jag har mer tid. Har dessutom börjat titta på en ny serie, The Fosters! Älskar Callie & Brandon tillsammans, världens finaste! Men skriver mer imorgon. Puss! ♥The Divergent Series: Allegiant Official Trailer – “Tear Down The Wall”
Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den
"I will always be here but for you, we are done."
Publicerat den

 
Hoppas ni alla har haft en fin helg. Min beståd av massa jobb och inte så mycket mer än det. Jag sökte en lägenhet i förra veckan och fick reda på att jag skulle på en visning idag och är super lycklig för det. Ska fixa saker innan först och sedan ska jag iväg efter det ska jag till Maxi och handla saker. Men hade varit så jäkla nice att få en lägenhet 5 min från jobbet. Men skriver mer om det när jag kommer hem, för nu ska jag äta frukost och dricka kaffe så hörs vi senare. Puss! You will always be our professor Snape.
Publicerat den

 
Den finns egentligen inte ord för det här. Jag har tillsammans med hela min generation har vuxit upp med den här mannen genom Harry Potter, och nu finns han inte längre. Det är först på senare tid jag förstått precis hur stor Alan var och hur otroligt begåvad. Det gör mig väldigt ledsen att han nu är borta. Världen har idag gått miste om en fantastisk man. Men inget kan ta ifrån oss hans fantastiska verk, och jag vågar nog påstå att de kommer att leva vidare många, många år. Alan Rickman har lyckats med något som är många människors största önskan. Att inte glömmas bort och att leva för alltid. Du kommer alltid vara i våra hjärtan. Vila i frid <3 "Lova mig att vi alltid kommer vara tillsammans."
Publicerat den

 
God morgon på er mina fina läsare! Hoppas alla har haft en bra vecka. För det har jag och även hunnit vara ledig lite också. Känns så jäkla skönt att vara ledig lite. Jobbade måndag & tisdag sedan var jag ledig igår men även idag. Idag tänkte jag åka till Väla för att shoppa lite kläder, inredning och sedan äta middag där också. Startade dagen med att vakna kl 7 och tittade på ett nytt avsnitt av Chicago PD och drack kaffe till det. Men ska fortsätta titta på lite Chicago Fire nu och efter det ska jag städa rummet och sticker sedan till Väla. Äntligen ska jag shoppa lite kläder. Men skriver mer senare. Puss! 
Publicerat den
"I cannot believe that you are here."
Publicerat den
Love me or hate me, but don't leave me here alone.
Publicerat den

 
Hoppas alla mina fina läsare hade en bra start på veckan för jag hade det. Jobbade hela dagen igår och när jag kom hem så tittade jag på Chicago Fire. Älskar ju Chicago PD & Chicago Fire, världens bästa serier. Kommer göra en sammanfattning av första 3 säsongerna. Bästa serien ever, men idag ska jag också jobba och sedan är jag ledig i 2 dagar. Ska bli sjukt skönt, förtjänar verkligen det. Har verkligen jobbat sjukt mycket under senaste tiden. Men glömde att säga till er, i mars åker jag till Stockholm helt själv. Har bokat en weekend där, åker mellan 24/3-28/3 och är så glad. Ska shoppa så mycket där, desutom finns det saker där som inte finns här i Skåne. Så som lush och NK & även massa bra restauranger. Så taggad på att åka dit. Men i alla fall, ska fixa lite saker nu. Skriver mer senare. Puss! 
Publicerat den
"I still care about you Jay."
Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den
Produkter som du kan använda för att få de perfekta brynen.
Publicerat den

 
1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7anWanties ♡
Publicerat den
Redken favorites
Publicerat den

 
Jag beställde detta kit i December och betalade 350 kr för det. Och måste säga att jag är super glad att jag köpte dessa eftersom de är så sjukt bra. Luktar super gott och dessutom så gör de håret så mycket mjukare. Och ni borde verkligen testa dessa 3 och jag tror inte ni kommer bli besvikna. Ett är verkligen ett tips. Ni kan beställa kitet här! Lista inför 2016
Publicerat den

 
Beskriv 2016 med tre ord.
Kärlek, förändringar & frihet. 
 
Vad kommer bli det bästa med 2016?
Att jag kommer resa mer detta året, sedan att jag kommer jobba mer & även kankse att flytta hemifrån. 
 
Vilka resor vill du göra under 2016?
Högst upp på listan är New York, vilket jag även kommer att besöka. Sedan vill jag även besöka Paris. 
 
Vad kommer du spendera mest pengar på under 2016?
Spara, kläder, resor & inredning. 
 
Vad ska du tänka på under 2016?
Att tänka så ekonomiskt jag kan i alla inköp, att värdera mina relationer och åsidosätta mycket tid åt min familj. 
 
Finns det något speciellt du vill göra annorlunda under 2016?
Jag ska ändra mina matvanor, både till ett hälsosammare och mer ekonomiskt sätt.
 
Vad ser du inte fram emot med 2016?
Jag kommer åka till Moskva, vill verkligen inte. Gillar inte Ryssland och vill inte åka, funderar på att skita i det. 
 
Kommer 2016 bli ett bra år?
Det tror jag, jag kommer ha ett fint år. Jag kommer jobba mycket & resa men även umgås med folk & jag hoppas jag ska hitta kärleken. Men även att jag hoppas jag ska gå ner i vikt och köpa massa kläder.
Publicerat den
"If you wanna hurt yourself, please do not do that to me."
Publicerat den
"We all need a new start."
Publicerat den

Gott nytt år på er mina fina läsare, hoppas ni har haft en bra jul/nyår för nu är det tillbaka till vardagen. Jag hade en fin jul/nyår och har hittills bara jobbat och fixat lite saker. Men jag firade min nyår i Köpenhamn med syrran och mamma sedan så umgicks vi bara + att jag skulle jobba 2/1 och åkte direkt från Köpenhamn till jobbet. Men stannade för att ta en kaffe på starbucks. Tog en gingerbread latte med grädde och den var super god. Älskar starbucks sedan så började jag jobba och gjorde det hela dagen och igår så jobbade jag också. Båda dagarna jobbade jag hela dagarna och idag jobbar jag bara 4-timmar. Sedan är jag ledig imorgon och då ska jag även träffa en kille. Men ska titta på The Big Bang Theory nu och dricka kaffe så skriver jag mer senare. Puss! 
Publicerat den