PAPER TOWNS (2015)
Publicerat den

 
BETYG: 7/10 | GENRE: Drama | Komedi | Romantik
Paper Towns (Nat Wolff, Cara Delevingne & Ansel Elgort)
Kommentar: En film om vänskap, kärlek och drömmar. 
 
Handling: Quentin "Q" Jacobsen bor granne med Margo Roth Spiegelman, hans barndomsvän från vilken han har sedan drivit, men fortfarande har känslor för. En natt, när hon klättrar genom hans fönster och kallar honom på en hel natt väg resa av hämnd, kan han inte låta bli att följa hennes ledning. Nästa dag, Margo inte komma till skolan och efter några dagar blir det uppenbart att hon är borta. Q lär snart att det finns ledtrådar i hennes försvinnande som verkar vara avsett för honom att förstå. Men när han blir djupare i mysteriet och upptäcker mer om personen Margo egentligen är, blir han mindre säker på vem och vad han är ute efter.
 
Kommentar: Jag gillade filmen, den var helt okej. I filmen får man se vänskap, kärlek & massa skratt ochså. Under filmen så får man se massa bra saker och gillar faktiskt Margo men Q är så underbar i denna filmen. Men hon är lite taskig mot Q tyckr jag och måste säga att jag älskar att Ansel har en scen i filmen, så jävla snygg han är. 
 
Spoilers: I filmen finns det massa scener som jag gillar. En är när Q och Margo spenderar natten tillsammans och tycker även om att de dansade tillsammans. Sedan även scenen då Ansel är med i filmen, när de är på väg till New York för att hitta Margo. Sedan så ska de till en affär och i kassan står Ansel och ska ta betalt. Så underbart snygg han är. Han är bra vän med John Green & han är bästa vän Nat Wolff. Älskar delen Ansel är med i filmen, den bästa delen i filmen. 
 
 Cara Delevingne & Nat Wolff "Be brave and listen to your hart."
Publicerat den

 
Då var det äntligen fredag och det är helg. I onsdags var jag i Malmö för att jag skulle på en arbetsintervju på en restaurang och det gick helt okej. Arbetsgivaren skulle höra av sig under dagen, hade varit super kul att jobba hos företaget. Något annorlunda skulle jag prova på, hade varit jätte kul. Igår gjorde jag inte så mycket än att tittade på filmer, åt goda gifflar som mormor gjorde, drack kaffe, tittade på 90210 och var ute och gick. Samt att jag köpte glass, denna gången fick det bli Ben&Jerrys Penut Butter Cups (min absoluta favorit av alla smaker) och sedan så tittade jag på en film. Men vaknade idag runt kl 6 och startade dagen med en kopp kaffe och vatten. Nu söker jag jobb och tittar på 90210 men skriver mer senare. Puss! LOVE, ROSIE (2014)
Publicerat den

 
BETYG: 10/10 | GENRE: Drama | Komedi | Romantik
Love, Rosie (Lily Collin, Sam Caflin & Suki Waterhouse)
Kommentar: En filmom vänskap, kärlek och drömmar. 
 
Handling: Rose & Alex har varit bästa vänner sedan många år tillbaka. Rose  har en fest för sin 18 års-dag och festar hela natten tills hon kysser Alex och kommer inte ihåg något från kvällen. Rose börjar få känslor för Alex och visar inget för honom. Men sedan blir hon gravid under hennes balkväll och Alex flyttar till Boston för att plugga. Rose berättar inget om att hon är gravid och de båda tappar kontakten. Men Alex får reda på att hon har ett barn av hans ex-flickvän och åker direkt till Rose och ser barnet. Men sedan så tappar de kontaketen igen och Rose åker till Boston, Och får reda på att Alex flickvän är gravid (men det ingen vet är att barnet inte är hans, eftersom hans flickvän var otrogen) sedan bråkar de och talar inte på ett tag. Sedan gifter Rose sig med barnets pappa eftersom de börjar umgås igen. Men sedan är han otrogen och Rose pratar lite med Alex tills han får reda på att han ska gifta sig och hon kommer på bröllopet. När hon ska tillbaka till London så kramas de och Alex förstår då att han älskar henne och vill bara vara med henne. Rose öppnar sitt eget hotell efter sin pappa. Och i slutet på filmen så kommer Alex till hotellet och Rose kyssar honom där och de lever lyckliga efter det. 
 
Kommentar: Jag gillade verkligen denna filmen, en kärleksfilm och innehåller även skratt, tårar och även massa kärlek. Love, Rosie är en berättelse om vänskap och kärlek. Den utger sig vid ett första ögonkast för att vara en film för tonårsromantikern, men jag tycker faktiskt att den ganska snart kommer att behandla svåra ämnen som ansvar, olycka och svek på ett ytterst moget sätt. Stunder av något ojämn komik finns och en hel del fnitter undslipper mig några gånger, men huvudsakligen är detta ett drama om att få den vuxna vardagen med dess förvecklingar att fungera utan att för den sakens skull släppa taget om sina ungdomliga drömmar. 
 
Spoilers: Jag älskar så många scener i filmen, men min favorit är faktiskt när Rose & Alex kyssas första gången. Men sedan när de börjar få känslor för varandra och även när de nästan kysser varandra på flygplatsen när Alex ska tillbaka till Boston och Rose har under en lång tid gillat Alex men vågar inte säga något. Jag älskar scenen de då bråker och Alex säger något elakt till Rose och de bråkar. Sedan älskar jag mest den sista scenen i filmen då Alex kommer till Rose i hennes hotell och de kysser varandra. Min favoit del i hela filmen. 
 
 Sam Caflin & Lily Collins ♥Shailene & Theo filming Insurgent.
Publicerat den


 
 "Everytime I think about you I fell happy."
Publicerat den

 
Då var det en ny vecka, igår var det måndag och jag startade min vecka medatt söka jobb, dricka kaffe och vatten. Känns som att jag har börjat min viktnedgång bra, har gått ner 6 kg sedan jag kom hem från Kroatien och det var 4 veckor sedan. Tänk att juli är snart över och jag fyller 23 år om mindre än en månad kvar. Tänkte berätta lite om min helg. I fredags så var jag på bio med min syster och vi såg Paper Towns och tyckte filmen var jätte bra. Det bästa var när Ansel var med i filmen, älskar den scenen. Tänkte göra en recension om filmen under dagen tror jag, Sedan snackade jag en en tjej som jag är på g med, under lördagen så tittade jag på Zorro och sedan var jag ute och gick ett tag. Sedan i söndags var jag hemma och njöt av sista dagen denna veckan, mormor gjorde en kaka med bär som vi plockade. Men sedan så tittade jag på 90210 och är snart klar med säsong 3. Men ska fixa lite saker nu, skriver mer senare. Puss! Sammanfattning: 90210 (Säsong 2)
Publicerat den

 
Eftersom jag är nu klar med One Tree Hill så var jag tvungen att börja titta på. Och jag vill varna er som planerar att se denna serien i framtiden. Läs inte vidareom ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger Alla säsongerna är underbara!
 
Nu har jag sett första säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Annie, Dixon, Naomi, Silver, Adrianna, Navid & Liam. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. Adrianna & Navid är så himla söta ihop. De blir tillammans lite i första säsongen eftersom Adrianna blir gravid med barnet är inte Navids och han tar hand om henne. I andra säsongen så blir det massa drama, kärlek och vänskap. Naomi och Jen (hennes syster) bråkar mycket eftersom Liam och Jen hade sex och Jen manipulerar honom hela tiden. I denna säsongen blir det massa drama. Silver och Tobby kyssas men Toby berättar att han är gay. Sedan blir det massa kyssar mellan olika par samt att Naomi och Liam kyssas. 
 
Naomi går ut med en gift man i ett försök att komma över Liam, som dyker upp på West Beverly på den första dagen i skolan efter att ha varit frånvarande under hela sommaren. Silver och Dixon blir tillsammans igen, men gör slutnär han får reda på Silver kysste Ethan. Ethan har beslutat att stanna i Montana med sin far. Adrianna följer desperat att bli en normal tonåring, att ge upp skådespeleriet, och, mycket till Navid bestörtning, är deras relation sätts under ytterligare press med ankomsten av Teddy Montgomery, Adrianna ex-pojkvän (till vem Adrianna förlorat sin oskuld). Samtidigt har känslomässigt avlägsen och skuldtyngda Annie skära sig från samhället så mycket som möjligt, vilket bidrar till en växande osämja mellan henne och hennes bror, som är arg på henne för att skicka honom till sommarskola. Annie börjar dejta Jasper. Jasper är annorlunda än någon annan pojke Annie har dejtat. Han är mer lugn och mystiska jämfört med hennes tidigare pojkvänner. Dixon möter en tjej  Sasha när han börjar sin DJ karriär och utför nära henne i en båt. som han ljuger om sin verkliga ålder. Navid och Adrianna förhållande fortsätter att darra när Adrianna fortsätter att hitta Teddy lockande. Under tiden, Harry och Debbie inför äktenskapliga problem när Harry anförtror till Kelly om hans familj bekymmer. Naomi får reda på att hennes  poäng är inte tillräckligt hög för att komma in California University. Hon faller senare för Richard rumskamrat, Jamie. Silver kysser Teddy. Men det visar sig vara så att han är gay, Jesper börjar bli gale och skadar Liam och Navid sedan så säljer han droger till Adrianna och polisen tar fast honom. 
 "Love the life you live, not as you dream it."
Publicerat den

 
Nu är det äntligen fredag, vilket känns så jäkla bra. Startade min dag med att dricka kaffe och äta frukost. Idag ska jag äntligen gå på bio med min syster och se Paper Towns och längtar att se filmen! Men igår så tittade jag på 90210 och sökte massa jobb. Sedan var jag också ute och sprang lite. Efter det så tittade jag på en film och denna gången blev the Love, Rosie och älskar den filmen.Tänkte skriva en recension om filmen under dagen. Men ska fixa lite saker nu, skriver mer senare. Puss!  The Hunger Games: Mockingjay Part 2 Trailer ♥
Publicerat den

 
Nu är den äntligen här, längtar till den 19 november! I love chocolate, just love it.
Publicerat den

 
Hoppas alla har haft en bra vecka hittills (även om det är torsdag och snart slutet på denna veckan), det har jag! Nu är äntligen Insurgent ute på nätet och man kan titta på det lagligt vilket känns sjukt bra! Jag älskar filmen och min syster gör det ochså! Imorgon ska jag se Paper Towns med min syster och längtar tills filmen har premiär. Idah har The Hunger Games: Mockingjay Part 2 oxh längtar tills jag får se den! Sedan så idag ska jag fixa lite saker med mitt cv. Sedan så ska jag sammanfatta säsong 2 av 90210. Hoppas ni har en trevlig dag så skriver jag mer senare. Puss! "You are worth it to me. I love you."
Publicerat den
"Love your self and then others."
Publicerat den

 
Då var det en ny vecka och denna veckan har jag sökt en massa jobb och sedan har jag ätit massa mat. Sedan igår gjorde jag amerikanka kanelbullar med peanut butter. I måndags så sökte jag jobb, åt frukost och drack kaffe. Sedan så fixade jag min säng, mitt rum och efter det så tittade jag på 90210 och sedan så åt jag frukt och efter det tittade jag på ännu mer avsnitt av 90210. Sedan så sprang jag lite, åt middag och vattenmelon. Igår så var jag i stan för att fixa lite saker hos arbetsförmedlingen och sedan åt och frukost, lunch & middag och massa frukt. Sedan så köpte jag The Hunger Games: Mockingjay Part 1 på dvd för bara 79 kr och tittade på filmen med min syster. Sedan såg vi Insurgent också, eftersom hon har inte sett filmen innan och hon bara älskade den. Men sedan så var jag ute och sprang och somnade ganska snabbt efter det. Vaknade idag lite efter 7 och startar min dag med att blogga och nu ska jag göra kaffe och titta på 90210 men skriver mer senare. Puss! Shailene & Theo on set of Insurgent.
Publicerat denSammanfattning: 90210 (Säsong 1)
Publicerat den

 
Eftersom jag är nu klar med One Tree Hill så var jag tvungen att börja titta på. Och jag vill varna er som planerar att se denna serien i framtiden. Läs inte vidareom ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger Alla säsongerna är underbara!
 
Nu har jag sett första säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Annie, Dixon, Naomi, Silver, Adrianna, Navid & Liam. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. Adrianna & Navid är så himla söta ihop. De blir tillammans lite i första säsongen eftersom Adrianna blir gravid med barnet är inte Navids och han tar hand om henne. 
 
Föräldrarna Debbie och Harry Wilson och deras dotter Annie och adopterade son Dixon. Harry är faktiskt från Beverly Hills och kommer tillbaka både att ta hand om sin mor Tabitha och att arbeta som rektor på West Beverly Hills High School. Några av familjemedlemmarna kämpar för att anpassa sig till flytten. Dixon har mindre problem med hans antagande; Harry och Debbie kämpar med avslöjandet att Harry har en son med Tracy, hans tidigare high school sweetheart. I första säsongen så får man se mycket av Annie Wilson, Dixon Wilson, Naomi Clark, Erin Silver, Adrianna Tate-Duncan, Navid Shirazi & Liam Court. Det händer en massa drama, kärlek men även vänskap och hur det är att vara tonåring. 
 "We will stand together."
Publicerat den"We were not the problem, we are the solution."
Publicerat den

"Food is a big part of my life."
Publicerat den

 
Hoppas alla har haft en bra helg, för det har jag. Hittat på en massa saker med familjen och dessutom gått ner lite i vikt. Vilket känns jätte bra. Men det som är midre bra är att jag håller på att bli sjuk, det gör så jäkla ont i halsen och dessutom nyser jag hela tiden. Men i lördags var jag på Emporia med familjen och försökte shoppa lite, men hittade inte så mycket. Förutom en kofta för 100 kr och den var jätte bra. Sedan så åt vi på Se7en Sins Burger och måste säga att det var den godaste hamburgaren som jag någonsin ätit, dessutom åt jag det med sötpoatis och en god dressing och cola. Men sedan när vi skulle åka hem såg jag och syrran en godisaffär med massa godis från amerika och köpte peanut butter cups. Sedan när jag kom hem så somnade jag ganska snabbt efter det! Igår så vaknade jag runt 9 och gick ut för att springa sedan så åt jag cevapi och sallad. Efter det så tittade jag på tv och även en film, tittade på massa avsnitt av 90210 i helgen och kommer en sammanfattning av säsong 1 under dagen. Men sedan så åt jag chips, fixade mitt rum och somnade gasnka tidigt. Men vaknade runt 7 idag och startade dagen med en kopp kaffe och vatten. Och nu ska jag söka jobb och sedan ska jag titta på 90210 men skriver mer senare. Puss! "I am not gonna fight you."
Publicerat den
Tankar kring 90210
Publicerat den

 
Nu när jag är klar med One Tree Hill så är det dags att börja fundera på ett nytt maratonprojekt. Jag ville börja titta på 90210. Men innan jag sätter igång med att sammanfatta säsong 1 av serien så tänkte jag skriva några rader om varför jag älskar just denna serien. Serien innehåller kärlek, vänskap, drama och bråk! Måste säga att jag älskar alla i serien. 
 
Familjen Wilsons flytt från Kansas till Kalifornien, ungefär som den ursprungliga serien där familjen Walshs flyttade från Minnesota till Kalifornien. Dessutom finns det med många drag och repliker ifrån den ursprungliga serien. Alla som har huvudrollen går i Hight School på West Beverly Hills. Serien handlar om Adrianna, Liam, Silver, Naomi, Navid, Annie & Dixon. Om deras liv, kärlek, vänskap och massa drama. Sammanfattning: One Tree Hill (Säsong 9)
Publicerat den

 
Eftersom jag är nu klar med The Secret Life Of The American Teenager så var jag tvungen att börja titta på. Och jag vill varna er som planerar att se denna serien i framtiden. Läs inte vidareom ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger Alla säsongerna är underbara!
 
Nu har jag sett första säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Lucas, Nathan, Peyton, Haley, Brooke. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. Lucas & Peyton är så himla söta ihop. De blir tillammans lite i första säsongen eftersom de har ett hemligt förhållande även Lucas är tillsammans med Brooke. I andra säsongen så är det mycket drama, vänskap & bråk men även livet står på spelI tredje säsongen så får man se mer av Haley och Nathan som försöker rädda sig äktenskap. Lucas och Brooke startar ett förhållande. I säsong 4 så startar Peyton och Lucas ett föhållande. Haley blir gravid och barnet är Nathans. I säsong 5 så får man följa massa drama mellan Peyton & Lucas samt att Haley & Nathan bråkar en massa. I säsong 6 så blir Peyton & Lucas tillsammans, äntligen. Brooke & Julian blir ochså ihop och sedan är det en massa drama också. Dessutom blir Leyton gravida! I säsong 7 så blir det massa drama mellan Julian, Brook. Men även mellan Nathan & Haley efter det är en otroghetsskandal mellan Nathan och Renee Richardson men allt visar sig vara en lögn. Sedan gör Brulian slut, men i slutet av säsongen så förlovar de sig. I seren kommer även Haleys syster Quinn och börjar ett förhållande med Clay Evans som är Nathans manager. Brooke och Julian är förlovade, Haley & Nathan väntar barn, det blir även lite drama mellan olika par också. I säsong 9 så blir det massa drama. Nathan blir kidnappad och Haley försöker hitta honom och ber om hjälp av Dan. Brooke & Julian tar han om sina barn, men bråkar även lite. Brooke försöker komma sina föräldrar nära men det hon inte vet är att de har ett förhållande ihop. Clay har en son, Logan och Quinn gifter sig med Clay och adobterar honom tillsammans med Clay. 
 
Brooke & Julian tar hand om sina 2 söner och Haley & Nathan är lyckliga tills han blir kidnappad. Men under tiden så försöker Haley hitta honom med hjälp av Dan. Brooke och Julian bråkar lite i den sista säsongen tills han köper ett hus till sin familj och Brooke blir super glad för det. Men sedan så gifter sig Clay & Quinn och adobterar Clays son Logan. Älskar slutet på säsongen då alla återförenas och tittar på James "Jamie" Scott när han spelar en match i basketball. Måste säga att jag älskar denna serien, men nu ska jag börja titta på 90210! 
 Love like you wanna be loved.
Publicerat den

 
Nu är det äntligen fredag och det känns så jäkla skönt måste jag säga. Denna veckan har jag hittat på massa saker. Sökt massa jobb, fixat min dator och tittat på serier & filmer. Igår såg jag Insurgent igen och är så glad att filmen finns ute. Så glad för detta, sedan om någon vecka ska jag se Paper Towns med min syster tror jag. Hörde även att Ansel är med i filmen vilket gör mig super glad! Men ska fortsätta dricka mitt kaffe nu och under dagen kommer en sammanfattning upp om sista säsongen om One Tree Hill! Ska börja titta på en ny serie men vet inte vilken. Några förslag? Men skriver mer senare. Puss! "You can do this. I know you can."
Publicerat den

 Granola med aprikos & kokos
Publicerat den

 
Granola med kokos och aprikos
6,75 dl havregryn
3 msk vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
2,5 dl kokos
2,5 dl torkade aprikoser
1 ägg
1,7 dl olja
1,5 dl sirap
1 msk vanilj extrat 
 
Gör så här
1. Sätt ugnen på 180 grader. 
2. Blanda havrefryn, vetemjöl, bakpulver, salt, kokos, torkade aprikoser, olja, sirap & vanilj extract. 
3. Lägg alllt på en plåt och låt det stå i ugnen i 15-20 och låt det stå på eftervärme sedan. 
4. När granolan är klar så kan du äta det som flungor med mjölk vilket är jätte gott men annars kan du ha det på smoothies som topping eller på någon dessert. 
 "It’s you. It’s always been you."
Publicerat den

"You need to be strong, be brave."
Publicerat den

 
Hoppas ni har haft en bra vecka hittills, för det har jag. Jag startade min vecka med att fixa min dator som inte funkade, tydligen hade det hänt något med datorns skärm men det fixade jag sen. Känns så mycket bättre nu och kan fortsätta söka fler jobb nu vilket känns bra. Men denna veckan har jag tittat på One Tree Hill, filmern, sökt massa jobb och bara njutit! Vädret är kanske inte det bästa med jag gillar när det regnar, riktigt mysigt. Speciellt när man dricker kaffe och tittar på en serier, känns lite som höst! Men sedan så har jag fixat lite saker i mitt rum. Igår/Inatt kom Insurgent ut på nätet och är så jäkla glad för det! Nu kan jag se filmen om och om igen. Men nu ska jag dricka klart mitt kaffe och sedan ska jag söka fler jobb. Sista säsongen av One Tree Hill har jag sett nu och älskar alla säsongerna. Sammanfattningen kommer upp under kvällen. Men vi hörs mer senare. Puss! "I love you Four, It's okay."
Publicerat den
“Stand With The Mockingjay.”
Publicerat den
"I've been waiting for you."
Publicerat denChoklad cupcakes med cookie dough frosting
Publicerat den

 
Choklad cupcakes 
3 ägg
3 dl strösocker
1,5 tsk vaniljsocker
100 g smör
1,5 dl gräddfil
3 msk kallt kaffe
4 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
5 msk kakao 
1,5 tsk salt
150 g mörk choklad
 
 
Cookie dough frosting
100 g smör
100 g cream cheese
2 dl brunsocker
2 tsk salt
4 tsk vanilj extract
2 dl florsocker
lite mjölk
 
Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
3. Smält smör, häll i gräddfil och kaffe och blanda det sedan med äggsmeten.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
5. Hacka mörk choklad grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).
6. Blanda ner din smälta choklad i smeten. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet. Grädda dina chocolate cupcakes i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.
7. Blanda alla smör, cream cheese, brunsocker, florsocker, vaniljsocker och vanilj extract. Dekorera dina cupcakes med frostingen och bitar av kakaor samt riven choklad. 
 "You love me, real or not real?"
Publicerat den


Sammanfattning: One Tree Hill (Säsong 8)
Publicerat den

 
Eftersom jag är nu klar med The Secret Life Of The American Teenager så var jag tvungen att börja titta på. Och jag vill varna er som planerar att se denna serien i framtiden. Läs inte vidareom ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger Alla säsongerna är underbara!
 
Nu har jag sett första säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Lucas, Nathan, Peyton, Haley, Brooke. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. Lucas & Peyton är så himla söta ihop. De blir tillammans lite i första säsongen eftersom de har ett hemligt förhållande även Lucas är tillsammans med Brooke. I andra säsongen så är det mycket drama, vänskap & bråk men även livet står på spelI tredje säsongen så får man se mer av Haley och Nathan som försöker rädda sig äktenskap. Lucas och Brooke startar ett förhållande. I säsong 4 så startar Peyton och Lucas ett föhållande. Haley blir gravid och barnet är Nathans. I säsong 5 så får man följa massa drama mellan Peyton & Lucas samt att Haley & Nathan bråkar en massa. I säsong 6 så blir Peyton & Lucas tillsammans, äntligen. Brooke & Julian blir ochså ihop och sedan är det en massa drama också. Dessutom blir Leyton gravida! I säsong 7 så blir det massa drama mellan Julian, Brook. Men även mellan Nathan & Haley efter det är en otroghetsskandal mellan Nathan och Renee Richardson men allt visar sig vara en lögn. Sedan gör Brulian slut, men i slutet av säsongen så förlovar de sig. I seren kommer även Haleys syster Quinn och börjar ett förhållande med Clay Evans som är Nathans manager. Brooke och Julian är förlovade, Haley & Nathan väntar barn, det blir även lite drama mellan olika par också. 
 
Brooke och Julian är förlovade men hon har att ta itu med ekonomiska problem över sitt företag , tack vare Victoria. Nathan gör ett enorm beslut om sin karriär. Haley får veta att hon är gravid igen, den här gången med en flicka. Clay och Quinn liv står på spel när de lämnas att dö efter Katie skjuter dem båda. En ny kärlek triangel börjar mellan Chase och Alex. I denna säsongen gifter sig Brooke & Julian och hon blir även gravid, i slutet på säsongen så får hon 2 pojkar.  
 "She wants Chuck Bass and only him."
Publicerat den
Sammanfattning: One Tree Hill (Säsong 7)
Publicerat den

 
Eftersom jag är nu klar med The Secret Life Of The American Teenager så var jag tvungen att börja titta på. Och jag vill varna er som planerar att se denna serien i framtiden. Läs inte vidareom ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger Alla säsongerna är underbara!
 
Nu har jag sett första säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Lucas, Nathan, Peyton, Haley, Brooke. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. Lucas & Peyton är så himla söta ihop. De blir tillammans lite i första säsongen eftersom de har ett hemligt förhållande även Lucas är tillsammans med Brooke. I andra säsongen så är det mycket drama, vänskap & bråk men även livet står på spelI tredje säsongen så får man se mer av Haley och Nathan som försöker rädda sig äktenskap. Lucas och Brooke startar ett förhållande. I säsong 4 så startar Peyton och Lucas ett föhållande. Haley blir gravid och barnet är Nathans. I säsong 5 så får man följa massa drama mellan Peyton & Lucas samt att Haley & Nathan bråkar en massa. I säsong 6 så blir Peyton & Lucas tillsammans, äntligen. Brooke & Julian blir ochså ihop och sedan är det en massa drama också. Dessutom blir Leyton gravida! I säsong 7 så blir det massa drama mellan Julian, Brook. Men även mellan Nathan & Haley efter det är en otroghetsskandal mellan Nathan och Renee Richardson men allt visar sig vara en lögn. Sedan gör Brulian slut, men i slutet av säsongen så förlovar de sig. I seren kommer även Haleys syster Quinn och börjar ett förhållande med Clay Evans som är Nathans manager. 
 
Ett år har gått sedan Lucas och Peyton lämnade Tree Hill för att resa. En skandal hotar Nathans karriär i NBA; Haley lider en familjetragedi som orsakar henne att slåss en period av depression. Rachel och Dan återgång till Tree Hill och Brooke anställer en ny modell (Alex) för "Kläder över Bros" som i sin tur hotar hennes förhållande med Julian, och Mouth och Millicent har också problem i sitt förhållande. Hon börjar ta droger, vilket leder till att de gör slut. Clay och Quinn bosätta sig i Tree Hill och snart faller för varandra, bara för att få sina egna dramer från psychon Katie. I slutet av säsogen så blir Haley gravid och Brulian förlovar sig. 
 "Love will always be a part of us."
Publicerat den

 
Ny vecka, nya utmattningar. Hoppas alla har haft en bra helg för det har jag i alla fall! Jag har varit på stranden, titttat på filmer, serier och bara njutut av helgen. Behövde verkligen lite ledig tid nu när jag jobbade i Kroatien så mycket. Men i fredags så var jag hemma och tittade på en serie som heter Empire och den är så jävla bra. Älskar den serien. Sedan tittade jag på One Tree Hill och tittade även på alla The Hunger Games filmerna. I lördags tvättade jag och gick till stranden. Där drack jag kaffe, solade och åt glass. Sedan när jag kom hem åt jag vattenmelon, älskar vattenmelon! Sedan tog jag ett glas rosévin och åt chips. Under söndagen så vilade jag bara, tittade på massa filmer, serier och var ute en stund med mamma. Sedan så duschade jag också och tittade på 2 nya Johan Falk filmer. Alla är så jäkla bra, kommer 2 recensioner under veckan. Igår var jag hemma bara och gjorde inte så mycket. Förutom att bara titta på filmer, serier och läsa samt åt god mat och lyssnade på musik. Men skriver mer senare. Puss! Mockingjay Part 2 Teaser Trailer ♥
Publicerat den

 
Nu är den äntligen här, den första teaser trailern till filmen & längtar till den 20 november! "I willed myself to imagine a world without us."
Publicerat denSammanfattning: One Tree Hill (Säsong 6)
Publicerat den

 
Eftersom jag är nu klar med The Secret Life Of The American Teenager så var jag tvungen att börja titta på. Och jag vill varna er som planerar att se denna serie i framtiden. Läs inte vidare om ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger. Alla säsongerna är underbara!
 
Nu har jag sett första säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Lucas, Nathan, Peyton, Haley, Brooke. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. Lucas & Peyton är så himla söta ihop. De blir tillammans lite i första säsongen eftersom de har ett hemligt förhållande även Lucas är tillsammans med Brooke. I andra säsongen så är det mycket drama, vänskap & bråk men även livet står på spel I tredje säsongen så får man se mer av Haley och Nathan som försöker rädda sig äktenskap. Lucas och Brooke startar ett förhållande. I säsong 4 så startar Peyton och Lucas ett föhållande. Haley blir gravid och barnet är Nathans. I säsong 5 så får man följa massa drama mellan Peyton & Lucas samt att Haley & Nathan bråkar en massa. I säsong 6 så blir Peyton & Lucas tillsammans, äntligen. Brooke & Julian blir ochså ihop och sedan är det en massa drama också. Dessutom blir Leyton gravida! 
 
Lucas och Peyton förlovar sig. Peyton ger Lucas den häpnadsväckande nyheten att hon väntar barn. Nathan försöker göra en comeback i basketball, Haley att fatta ett beslut som innebär sin karriär. Brooke tar hand om en ung tjej som heter Sam och  attackeras i sin egen butik, och Dan tillbringar tid med Jamie som han väntar på en hjärttransplantation. Lucas novell blir till en film och Julian Baker (var tidigare tillsammans med Peyton) är filmproducenten gör om filmen. 
 "Love can send us free."
Publicerat den

 
Nu har jag varit här i 5 dagar och måste säga att jag haft det helt okej. Fortfarande trött efter allt jobb jag gjorde i Kroatien. Men börja kännas mycket bättre nu, Men fortfarande lite trött i kroppen är jag. Men denna veckan har jag chillat, varit i stan några gånger och sedan var jag även på bio. Sedan igår var jag på stranden med familjen och det var kul förutom att jag brännde mig mycket. Kom hem runt 8 och gjorde inte så mycket efter det. Vaknade idag runt 7 idag och startade min dag med vatten & kaffe. Nu tittar jag på One Tree Hill och är klar med säsong 6 snart och en sammanfattning av 6:e säsongen kommer upp idag. Men ska fixa lite saker nu och skriver mer senare. Puss! #GayIsOkay
Publicerat den

 
Det är väl ingen som missat det historiska beslutet om att amerikaner har rätt att gifta sig, oavsett kön eller sexuell läggning. Jag tycker att det här är helt fantastiskt! Vem är det som tidigare beslutat att detta inte skulle vara okej? Jag förstår inte varför man inte skulle få gifta sig med den personen man älskar. Varför finns det ens en lag i länder som Polen, Sebien, Bosnien, Kroatien Lettland, Litauen som säger att ett äktenskap ska ske mellan man och kvinna? Det är vidrigt att det finns de som bestämmer vem man får knyta band med för resten av sina liv. Jag tycker det är skevt att det fortfarande idag finns de religioner där föräldrarna väljer vem du ska gifta dig med. Ingen ska tvinga dig att spendera resten av ditt liv med någon du inte älskar för då kommer man aldrig att få uppleva det vackraste och bästa känslan i världen.
 
Jag är själv gay och är stolta över att vara lesbisk, det är det som gör dom så fantastiska! Våga vara stolt över vem du är och vem du älskar för att leva i förnekelse eller hålla tillbaka sina känslor kommer aldrig göra dig lycklig! Och är det någon som trycker ner dig pga din läggning, bara skit i de! Varför ska du inte kunna gifta dig med din kärlek oavsätt vem det är om det är en man eller kvinna. Du ska vara lycklig, det är det viktigaste! Sammanfattning: One Tree Hill (Säsong 5)
Publicerat den

 
Eftersom jag är nu klar med The Secret Life Of The American Teenager så var jag tvungen att börja titta på. Och jag vill varna er som planerar att se denna serie i framtiden. Läs inte vidare om ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger. Alla säsongerna är underbara!
 
Nu har jag sett första säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Lucas, Nathan, Peyton, Haley, Brooke. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. Lucas & Peyton är så himla söta ihop. De blir tillammans lite i första säsongen eftersom de har ett hemligt förhållande även Lucas är tillsammans med Brooke. I andra säsongen så är det mycket drama, vänskap & bråk men även livet står på spel. I tredje säsongen så får man se mer av Haley och Nathan som försöker rädda sig äktenskap. Lucas och Brooke startar ett förhållande. I säsong 4 så startar Peyton och Lucas ett föhållande. Haley blir gravid och barnet är Nathans. I säsong 5 så får man följa massa drama mellan Peyton & Lucas samt att Haley & Nathan bråkar en massa. 
 
Lucas publicerar sin novell och blir ihop med sin redaktör och Peyton är fortfarande kär i Lucas. Men de gjorde slut eftersom Lucas friade till Peyton och hon var inte redo. Nathan & Haley har det jobbigt i sitt äktenskap efter att Nathan hade varit med i en olycka. Det är massa drama mellan Peyton, Lucas & Lindsey. De bråkar hela tiden men tillslut så lämnar Lindsey Lucas. Vilket påverkar Lucas och Peyton försöker hjälpa honom men han är bara sur på henne eftersom han tror det är hennes fel.