"You wanted to be with me but I don't wanna be with you."
Publicerat den

 
Hoppas alla har haft en bra helg. Jag jobbade hela fredag och lördag. Idag och imorgon är jag ledig och ska bli jätte skönt att bara vila i ett par dagar. Idag tänkte jag packa och städa mitt rum inför flytten. Jag flyttar snart ju och har fortfarande mycket saker att göra här hemma. Men i veckan fick jag mina fina muggar från Swedish Grace av Rörstrand och de är så fina. Köpte 4 små och 4 stora och är verkligen super nöjd. Visar bilder på det snart. Men startade min lediga dag med att dricka en kopp kaffe ur mina fina mugg från Rörstrand. Älskar muggarna, så sjukt fina. Men sedan så åt jag frukost och idag åt jag en ganska stor frukost. Det blev en stor skål med flingor, 2 mackor och jordgubbar. Det var super gott och sedan tittade jag på en Beck film. Köpte alla Beck filmer och har har 31 nya filmer nu. Förutom de 3 senaste (eftersom de inte finns ute än.) Men nu ska jag fixa saker här hemma och sedan ska jag packa. Vi hörs senare. Puss! ♥
Publicerat den

Publicerat den
"You cannot do this anymore and I am so done."
Publicerat den

 
Godmorgon mina fina bloggläsare. Hoppas alla har haft en bra helg, jag har jobbat hela min helg så det är därför det blev ganska tomt här på bloggen. Hela lördag, söndag och måndag var heldagar för mig på jobbet. Idag jobbade jag 4 timmar och är imorgon är jag ledig. Ska bli så skönt att vara ledig, dessutom så får man ju sin lön snart. Riktigt nice nu innan jag ska flytta, har köpt lite saker till min lägenhet men vämtar med att köpa en soffa när jag har flyttat in och vet vilken jag ska köpa exakt. Den ligger på 5k och är faktiskt riktigt fin och den finns på Mio. Jag kommer starta blogga på riktigt när jag har flyttat in i min lägenhet. Nu bloggar jag när jag kan tyvärr. Men flyttar om mindre än 2 veckor och det ska bli så kul att äntligen bo själv. Jag vet att jag har skrivit mycket om att jag ska flytta men är bara så taggad. Men nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och sätta igång en film. Skriver mer imorogon, då ska jag hämta lite filmer som jag har beställt samt mina 4 koppar från Swedish Grace. Sedan ska jag träffa en kompis, skriver mer imorgon. Puss! ♥
Publicerat den

Publicerat den
"I cannot imagine my life without you."
Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den
"Without coffee I can't do anything."
Publicerat den

 
Godmorgon alla mina fina läsare. Jag startade min dag med en kopp kaffe och vatten. Jag dricker alltid 0,5 l vatten på morgonen och känner mig alltd bättre efter det. Men i måndags så var jag ute och köpte en svart fin bomber jacka. Den är väldigt skönt och passar perfekt till mina fina vita sneakers. Jagköpte ett par Nike Air Force 1 och de är så sjukt sköna att gå i. Sedan så åkte jag till affären och handlade lite mat. På tisdag så gjorde jag inte så mycket än att jag vilade. Fixade lite saker till mitt rum sedan så vilade jag, hade sjukt ont i magen så fick ta mycket tabletter. Kändes mycket bättre på kvällen. Jag bara satt och lyssnade på bosnisk musik resten av kvällen. Sedan igår så jobbade jag och gjorde inte så mycket mer än att skicka tillbaka en film och skickade iväg lite papper angående flytten. Ska jobba idag och sedan är jag ledig imorgon. Tror jag bara ska packa idag och sedan ska jag se till att fixa lite saker här hemma nu. Men ska försöka skriva mer senare måste fixa lite saker nu. Puss! 
Publicerat den

Publicerat den
"I cannot start my day without coffee."
Publicerat den

 
Godmorgon mina fina läsare. Jag ber om ursäkt för min dåliga uppdatering under veckan men jobbat sjukt mycket under april månad, nästan 60 timmar men nu är jag ledig i 2 dagar. Ska bli jävligt skönt att vara ledig. Började min dag med att få ett samtal från min hyresvärd och jag ska få nycklarna till lägenheten den 28:e vilket är om 17 dagar. Jag längtar verkligen tills jag ska flytta. Jag flyttar den 1 maj och ska bli så skönt att ha sitt eget boende, verkligen skönt. Men idag ska jag hämta mina 2 andra paket från posten. Men sedan ska jag börja packa saker i mitt rum, flyttar ju snart som sagt. Sedan när mamma kommer hem ska vi åka upp till Väla, eftersom jag just nu söker efter en svart och fin bomberjacka. En perfekt jacka till sommaren. Det som inte är lika bra att jag börjar bli förskyld. Hatar verkligen att vara sjuk, hoppas jag inte är förskyld tills jag ska flytta. Men nu ska jag fixa lite saker här hemma, så hörs vi senare. Puss! 
Publicerat den
MONDAY ♡
Publicerat den

Då var det dags för en ny vecka, nya utmaningar. Jag har inte gjort så mycket än att jag har jobbat hela helgen. Sedan jobbade jag hela dagen idag och man kan säga att jag är sjukt trött. Har väldigt ont i mina ben under en längre tid, lite svårt att strecka på benet ibland. Men idag efter jobbet så gick jag till affären och köpte lite godheter. Har även köpt den nya smaken på Ben & Jerrys Cookie Dough S’Wich Up som är en ny favorit. Älskar blandningen mellan kakor och vaniljglass. I denna finns kakdeg från cookie dough men även oreo kakor, mums. Så sjukt gott. Sedan så har jag tittat på många avsnitt av How I Met Your Mother, en bra serie. Kommer sammanfatta säsong 1 i veckan. Sedan så har jag haft kontakt med min tatuerare, kommer fixa en ny tatuering snart. Denna blir ju lite större, ska fixa 5 små fåglar på min arm. Sedan är jag ledig imorgon och då ska jag städa här hemma och fixa lite saker med min packning. Men skriver mer imorgon. Puss! 
Publicerat den

Publicerat den

Publicerat den