Publicerat den
Ångest är en dålig vana, kan det sluta?
Publicerat den

 
Jag har under flera års tid haft problem med ångest. Jag vågar inte umgås med mycket folk, får ångest hur jag ser ut och hur jag mår. Jag får konstant kritik av min mamma om hur jag lever mitt liv och hur jag ser ut. Detta har jag haft problem med i flera år. Och det har påverkat mig negativt. Att jag får kritik över allt är inte normalt. Att jag inte får köpa mat, kläder eller bara helt enkelt leva mitt liv, varför?! För att göra min mamma glad så att hon ska acceptera mig för den jag är. Jag har hållit detta till mig själv flera år nu. Men varför?! Ska jag inte vara lycklig. 
 
Sedan jag flyttade hemifrån så har jag känt så här. Jag kan inte gå ut för jag känner ångest, brukar stänga in mig i ett rum och bara lyssna på musik och inte ens gå på toa. Det känns så sjukt jobbigt, för det enda jag gör är att jobba och vara instängd i ett rum. Hur ska man annars kunna fortsätta med sitt liv. Är detta normalt, varför känns det så här, varför måste jag känna så här? Varför kan man inte leva ett liv utan ångest. Jag har sökt överallt på nätet vad man kan göra för att må bättre. Men inget hjälper mig. Vad ska man göra? Jag har försökt med allt! 
 
Har ni några tips på hur jag kan få hjälp med min depression/ångest? 
Publicerat den
"Fall is the best part of the year."
Publicerat den

 
Förlåt för att det har varit så lite uppdatering här på bloggen. Men som ni vet så jobbar jag mycket och har inte haft tid att uppdatera, jag har börjat även titta på serien Narcos och är helt fast i serien. Den är riktigt bra, så fort jag ska titta på en ny serie så blir jag fast i den. Jag har under senaste tiden haft mycket problem med ångest och går inte ens ut längre, känner att allt påverkar mig negativt. Jag har ochså sedan ett par veckor tillbaka tänkt om jag ska flytta tillbaka till mamma och känner att det bäst om jag gör det eftersom jag inte kan vara själv för jag behöver ha någon vid min sida. Men måste fortfarande tänka, kanske göra det nästa år. Får ge detta en chans. För jag har alltid velat flytta hemifrån. Nu när jag har gjort det så känner jag vill testa att bo ett tag själv. Men det som jag ser som positivt nu är att jag ska åka till Göteborg imorgon. Tar tåget 06.45 på fredag och kommer sedan vara i Göteborg ett tag innan jag kan checka in. Men sedan sista jobbdagen idag för veckan, vilket känns nice. Men nu ska jag titta på Empire och sedan Chicago PD så hörs vi mer senare. Puss! ♥
Publicerat den
Publicerat den