Publicerat den
En ny favorit: Palmolive Gourmet
Publicerat den

 
Igår var jag på Maxi för att köpa lite saker till lägenheten och hittade dessa fina produkter. Palmolive släpper alltid bra nyheter och det nyaste är nu deras body butter-wash. Alltså en krämig och återfuktande duschtvål.
Dessa är helt klart mina nya favoriter i duschen, min favorit är Chocolate Passion.
 
Chocolate Passion: Den här har en fyllig kakao-doft som jag gärna skulle vilja jämföra med The Body Shops Chocomania serie. Den luktar verkligen straight up choklad, I love it.
 
Vanilla Pleasure: Vanilj är en av mina favoritdofter och den här gör mig inte besviken. Den är krämig och innehåller mandelextrakt som återfuktar och gör huden mjuk och len. Söt och varm doft.
 
Strawberry Touch: Även denna innehåller mandel- och sheanötsextrakt. Den har doftnoter från hallon, citrus och ros samt naturligt jordgubbsextrakt.
Publicerat den
Poddtips
Publicerat den

 
Såhär i sommar och semestertider så är vi många som gillar att koppla av med poddavsnitt i våra hörlurar. Jag vill tipsa er om P3 Dokumentär. Jag har tipsat om det förut men tänkte att jag kunde skriva ihop en liten lista med några favoriter. Det är rätt svårt att välja bland alla grymma avsnitt så har säkert glömt någon jag verkligen älskar men men!
 
Mordet på John Hron, Diskoteksbranden i Göteborg, Fallet Linda Chen, Kidnappningen av Uppsalastudenten, Peter Rätz, Svensken i Bolivia, Självmordet på Flashback, Mordet på Fadime, Mordet på Peela, Mordet på Kevin, Alexandramannen, Södermannen, Vipeholmsexperimenten, Hagamannen, 20 år sedan Estoniakatastrofen, Knutbydramat, Helikopterrånet, Skolskjutningen på Columbine High School, Sjukhusmorden, Fängelseupproret på Tidaholmsanstalten.
 
Som sagt, finns ju hur många avsnitt som helst och har hitills gillat varje avsnitt jag börjat lyssna på. Men dessa ovanför kan ni i alla fall lyssna på om ni behöver tips. Jag har lyssnat på nästan alla avsnitt så behöver nya tips.. Har lyssnat på Mordpodden och Spår. Behöver nytt att lyssna på så om ni har några tips på liknande poddar så uppskattar jag gärna om ni lämnar en kommentar!
Publicerat den
Varför tjejkompisar är bättre än pojkvänner.
Publicerat den

 
1. Du kan dela kläder med dina tjejkompisar. Dubbelt så mycket kläder, halva priset – hur bra!?
2. De förstår, och delar, din besatthet av filmkaraktärer. Av någon konstig och outgrundlig anledning så förstår inte din pojkvän varför du älskar Ryan Gosling eller varför du har världens crush på Chuck i Gossip girl. Ehh?
3. De har bra smak. Du har tur om du ens får se Gossip Girl tillsammans med pojkvännen. Pretty Little Liars och Gossip Girl-marathon är ett givet val tillsammans med tjejkompisarna, medan pojkvännen bara vill se actionfilmer. Snark.
4. Bättre shoppingpartners. Dina tjejkompisar kan gå i butiker lika länge som du medan pojkvännen stönar efter fem minuter. Dina tjejkompisar säger också när någonting inte passar dig, medan pojkvännen säger "fint" när de inte ens tittar åt ditt håll utan spanar efter någonstans att sitta.
5. De har sett ditt värsta jag. Din pojkvän tror kanske att han har sett dig ha en dålig dag, men det är INGENTING mot vad dina tjejkompisar har sett.
6. Bästa tjejkompisarna dömer aldrig dig och dina humörsvängningar. Pojkvänner kommer antagligen att fundera över varför de dejtar en psykopat och efter att ni har gjort slut kommer han säga att du är helgalen.
7. Ni har #nofilter. För dina bästa vänner kan du berätta om alla dina sjukaste drömmar. Om han, killen på jobbet, som i drömmen kysste så sjukt bra till exempel. Din kille skulle antagligen inte uppskatta att höra det lika mycket. 8. Dina tjejkompisar lyssnar, i timmar om det behövs, när du behöver prata. Pojkvännen kommer låtsas lyssna, medan han egentligen har full uppmärksamhet mot fotbollsmatchen på tv.
9. Du får fantisera och drömma om deras pappa, brorsa, eller kusin. Vore det din pojkväns familj det gällde vore det bara creepy.
10. Är du ute och har glömt att ta med dig tamponger, puder, läppglans eller vad som helst, så har dina tjejkompisar alltid det med sig. Pojkvänner bär aldrig med sig någonting användbart.
Publicerat den
What we had is real...
Publicerat den