Chocolate & Pumpkin Brownie ♡
Publicerat den


“I am his, and he is mine, and it has been that way all along.”
Publicerat den

 
Hoppas ni har haft en fin start på veckan. För det har jag inte det, varit sjuk och har inte lust att gå i skolan alls. Jag har praktik nu men känner mig så omotiverad och vill helst inte fortsätta leva så här. Men vad ska jag göra i framtiden, hur vill jag leva. Mitt liv, mina beslut. Det enda jag vill är att vara lycklig, vilket jag inte är. Har blivit trött på folk som säger vad jag ska göra. Herregud det är mitt liv och jag bestämmer väl vad jag ska göra med mitt liv. Jag vill jobba, det är det jag vill göra. Men annars har jag bara varit hemma, vilat och spyt. Har även tittat på Gossip Girl, Whiplash, Kingsman (på bio igår) och sedan tittade jag på Escobar: Paradise Lost. Kommer recensioner under helgen. Verkligen dålig start på 2015. Jag hatar detta, så jobbigt att leva så här. Jag är olycklig, omotiverad och orkar inte göra något. Vad ska man göra om man mår såhär dåligt. Uppskattar alla tips. Men skriver mer senare. Puss! Desset & Food ♡
Publicerat den
All I want you to know, is that you’re never alone. Not even for a second.
Publicerat den


"Pretending not to love you was the hardest thing I've ever done."
Publicerat den


"A dream is a wish your heart makes."
Publicerat den

 
Hoppas ni har haft en bra vecka, det har jag inte i alla fall. Jag har mått så dåligt den senaste veckan, varit sjuk, känt mig värdelös att jag inte kan göra något! Skolan har inte alls varit bra, jag känner ingen ork att fortsätta. Varför är det så? Det ända jag vill göra är jobba. Jag vill tjäna pengar och inte gå i skolan! Vad ska jag göra? Men var ju sjuk i nästan en hel vecka från skolan. Men igår tittade jag på The Theory Of Everything och måste säga att den filmen är amazing! Så glad att den har fått så många oscars-nomineringar. De fick 5 oscars nomineringar. Kommer göra en recension av filmen under helgen. Men sedan har jag även gått till min praktikplats och frågat om tiderna. Riktigt softa tider och sedan har jag bara gått i skolan, promenerat och tittat på Gossip Girl. Är på säsong 5 av Gossip Girl. Kommer en sammanfattning av säsong 5 i helgen. Men ska dricka kaffe nu och fortsätta plugga och sedan ska jag fixa lite i lägenheten. Skriver mer senare. Puss! Insurgent - Official Sneak Peek
Publicerat den
Macarons från Paris ♡
Publicerat den
The Fault In Our Stars ♡
Publicerat den
Sammanfattning: Gossip Girl (Säsong 4)
Publicerat den

 
Min syster kom hem för några veckor sedan och då visade det Gossip Girl på tv så bara var tvungen att se alla säsonger igen. Och jag vill ännu en gång varna er som planerar att se denna serie i framtiden. Läs inte vidare om ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger. Min favorit säsong är faktiskt säsong 3 och 6. 
 
Nu har jag sett fjärde säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Blair, Serena, Chuck, Nate & Dan. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. I andra säsongen får man se mer om vänskap, kärlek, mode & hämnd. Blair & Chuck är så himla söta. Min favorit i serien är faktiskt Blair Waldorf & Chuck Bass & 3:e säsongen så är Blair och Chuck tillsammans, de gör också slut och Nate & Serena är tillsammans också. Och även Dan & Vanessa, gillar verkligen inte henne. I säsong 4 så blir Blair och Chuck ihop, men inte under en lång tid. Sedan så testas allas vänskaps och vad som verkligen händer i New York och kan man verkligen lita på någon av sina vänner. 
 
Som ni vet åkte Blair & Serena till Paris i slutet på säsong 3 och där stannar de under 2 avsnitt. Blair träffar en prins och umgås med honom. Medans Chuck också är i Paris och där träffade han också kärleken, Eva. Det främsta mysterium kretsar kring Juliet Sharp, en hemlighetsfull flicka med en agenda mot Serena involverar hennes förflutna. Den andra halvan av säsongen bygger på komplikationer av Serenas nyfunna relation med sin tidigare lärare Ben, Chuck försöker återta kontrollen över Bass Industries från Russell Thorpe, och Dan och Blair växande vänskap. Säsongen fokuserar också på Lilys tidigare förräderi kommer tillbaka för att hemsöka henne; Chuck och Blairs tumultartade förhållande efter deras bryta upp; Dan och Vanessa försämrade vänskap; och ankomsten av Serenas kusin Charlie Rhodes till Upper East Side. I slutet av säsongen, har Blair ignorerade Chuck, Dan och Vanessa är inte längre vänner. Under slutet på säsongen så lämnar skulle egentligen Blair göra slut med Louis och bli ihop med Chuck men han inser sedan att han inte kan göra henne lycklig så Chuck säger till Blair att gå till Louis. Men Blair blir också gravid. 
 
 I love desserts ♡
Publicerat den


Kokos- & Limepannacotta ♡
Publicerat den

 
Hittade ett recept på en pannacotta hos byblondie.se och var bara tvungen att prova det! Det var hur gott som helst! Kombinationen av syrligt och sött är helt underbart. Älskar verkligen hennes blogg, massa recept och bara bilderna är ju helt amazing! Detta är min favorit matblogg, gå in och titta själva! ♡ 
 
 
Recept
1 burk kokosgrädde 400g (kung markatta)
1 dl turkisk yoghurt
4 msk socker
1 tsk vaniljsocker eller ½ tsk bourbon vaniljpulver
2 ½ gelatinblad
saften från 2 st lime
 
Gör så här:
1. Häll kokosgrädde, turkisk yoghurt, socker och vaniljsocker i en kastrull och värm ganska långsamt till sockret har smält.
2. Pressa saften ur 2 lime och vispa ner i kastrullen.
3. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten i några minuter.
4. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och rör ner dem i den varma gräddblandningen och rör tills de har lösts upp.
6. Häll upp i portionsformar och sätt in i kylen i minst 5 timmar.
7. Servera med t ex hackad ananas & kiwi.
 Sammanfattning: Gossip Girl (Säsong 3)
Publicerat den

 
Min syster kom hem för några veckor sedan och då visade det Gossip Girl på tv så bara var tvungen att se alla säsonger igen. Och jag vill ännu en gång varna er som planerar att se denna serie i framtiden. Läs inte vidare om ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger. Min favorit säsong är faktiskt säsong 3 och 6. 
 
Nu har jag sett tredje säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Blair, Serena, Chuck, Nate & Dan. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. I andra säsongen får man se mer om vänskap, kärlek, mode & hämnd. Blair & Chuck är så himla söta. Min favorit i serien är faktiskt Blair Waldorf & Chuck Bass & 3:e säsongen så är Blair och Chuck tillsammans, de gör också slut och Nate & Serena är tillsammans också. Och även Dan & Vanessa, gillar verkligen inte henne. 
 
Den tredje säsongen fokuserar på Blair, Dan och Vanessa få in New York University tillsammans med filmstjärnan Olivia Burke som Dan börjar dejta. Nate börjar på Columbia University; Serena tar ett sabbatsår från skolan; Jenny blev Queen Bee på Constance; och Chuck jobbar med Bass Industries, tillsammans med nu adoptivmor Lily van der Woodsen. Den första par episoder har en del av sommarlovet, respektive veckan innan University klasser och skola. Säsongen fokuserade enormt på Jenny Humphreys utveckling och nedåtgående spiral. Hon tillbringar en stor del av säsongen alienera sig från Eric, hennes tidigare bästa vän, och jagar efter Nate, som har sitt hjärta inställt på Serena. I slutet av säsongen, på grund av hennes one night stand med Chuck Bass, och nya drogen behandlar vana, Jennys far och Lily skicka henne till Hudson, New York, för att bo med sin mamma. Andra repliker inkluderar: Blair och Chuck försök och ultimata misslyckandet på att ha en framgångsrik relation; Dan och Vanessa gå från vänner till något mer; och Serena försök att finna sig själv genom ett nytt jobb och korta kärleksaffärer med Carter, Nates gift kusin Tripp, och så småningom Nate själv. Chuck & blair gör slut 2 gånger under hela säsongen. Men Blair inser sedan att hon älskar honom och kommer sedan till Chuck och tror att de kan bli ihop, de blir ihop också men sedan får Balir reda på att Chuck och Jenny har sovit tillsammans. Vilket gör Balir arg och besviken och sedan så åker Serena och Balir till Paris och Chuck pker till Prag och där blir han skaddad eftersom han inte vill ge ringen (som han senare ger till Blair).
 Because I love you.
Publicerat denDesset & Food ♡
Publicerat den
"I'm here with you, thats what I want."
Publicerat denIt isn't brooklyn I'm here for.
Publicerat den“I must have loved you a lot.”
Publicerat den

 
Då var det söndag igen. Gillar verkligen inte att tiden går så snabbt som den gör! Vill vara mer ledig, men har funderat mycket på om jag ska gå vidare efter grundutbildningen och funderar på att sluta efter februari men vet inte än. Eller kanske bara gå till kallskänka som är rätt kul också, men får se! Vill bara ut och jobba så ska söka aktivt med jobb under den tiden som är kvar för att kunna få ett jobb till sommaren typ. Sedan behöver jag inte gå i skolan mer för det är inget för mig, känner jag. Jag vill helst jobba och tjäna pengar. Men iallafall tänkte berätta om min helg hittills. Under fredagen så var jag lite sjuk, så fick åka hem tidigare. Under fredag så tittade jag på Gossip Girl och drack kaffe, sedan åt vi tacos och tittade på tv och bara hade en mysig fredag! Sedan läste jag Anna And The French Kiss och gillaar verkligen den boken! Sedan igår så tvättade jag här hemma, fixade mitt rum, gjorde en del uppgifter till skolan och sedan på kvällen så hade vi en fest här hemma. Inte så stor men ändå en liten. Mamma och hennes kompis hade det trevligt, medans jag, syrran och vår kompis bara njöt och snackade och tittade på Gossip Girl! Gick och la mig runt 23 och läste lite sedan så vaknade jag för en timme sedan och nu dricker jag kaffe, tittar på nya säsongen av Glee (sista säsongen) och äter frukost! Skriver mer senare. Puss! ♥ "We should take it slow."
Publicerat den


Recension: Mockingjay ♥
Publicerat den

 
 ORGINAL TITEL: The Hunger Games: Mockingjay FÖRFATTARE: Suzanne Collins
SERIE: Suzanne Collins | UTGIVNINGSÅR: 2010
ANTAL SIDOR: 440 | SPRÅK: Engelska 
 
 
Handling: Nu är jag äntligen klar med mockingjay och måste säga att jag älskade boken. Men slutet är lite dåligt, hoppas de visar mer i filmen. Men tänkte berätta om handlingen nu, hoppas ni gillar denna recension. Rebellerna har gjort uppror. Katniss är räddad. Distrikt 12 ligger i ruiner. Peeta är kvar i huvudstadens våld. Finns verkligen distrikt 13? Kommer Katniss och Peeta att återförenas eller tar huvudstaden Peeta från henne. Var är hennes mamma och lillasyster? Och vilka andra från distrikt 12 har undkommit? Allt började med att Katniss vaknar i distrikt 13 och har fortfarande mardrömmar om det som hände i andra hungerspelen och det ända hon tänker på är Peeta, var är han?! Lever han och hur mår han? Under allt detta som häner som vill folket i 13 att Katniss ska vara ledaren, The Mockingjay. Men hon har lite villkor, först ska de rädda Peeta, Annie & Johanna från huvudstaden. Under bokens gång får man reda på vad som händer med Katniss, Peeta och alla de andra...
 
Kommentar: Älskade denna boken, man får reda på så mycket mer än i filmen. Nu får man läsa om hur Katniss mår och hur hon tänker kring allt som hänt, men även om spelet verkligen börjar för rebellerna så är det mycket som händer med Katniss. Hon måste fortsätta kämpa för friheten i distrikten och det är väldigt många människor som dör på vägen, jag kunde inte förmå mig att sluta gråta när några av mina favoritkaraktärer tar för väl. Det är många som väljer att stå upp för Katniss och det är ett stor pris de får betala. Det finns så fina saker i denna boken. Katniss & Peeta första möte efter att han är räddad. Annie & Finnick så fina, så gulligt att de gifter sig. Jag tycket verkligen mockingjay framhävde det som jag verkligen ville få mer reda på. Den stora mockingjay mot huvudstaden, distrikt 13, även de andra distrikten fick man ta en närmare titt på genom bokens gång, nya karaktärer mötte man, vissa äldre från de andra böckerna och vissa helt nya, vilket är riktigt kul. Jag tycker det är fantastiskt kul att Gale fick en mycket större yta än de andra böckerna, man kan nästan säga att det här var Gales stora succé! Finnick är också en karaktär jag gillade från catching fire, så det var verkligen kul att få läsa lite mer om honom i den här slutomgången. Nu när jag läste ut sista sidan av boken (epilogen) så kunde jag inte hålla mig, det var för många tankar som föstes upp och tårarna bara forsade ut. Man har som sagt kommit riktigt nära alla karaktärerna och att få ett slut känns väldigt bra. Katniss Everdeen är en förebild jag alltid kommer se upp till. 
 
Spoilers: Så många fina scener i boken som jag vill skriva om. När Katniss kysser Peeta för första gången efter hans hat mot Katniss, när Peeta kommer till Katniss efter kriget och när man får reda på att de gifter sig och får 2 barn, så gulligt! Men Annie och Finnick är så söta ihop. Jag gillade inte Finnick i Catching Fire och måste säga att han är en av favoriterna i denna boken. Men när han dör, jag grät lite faktiskt. Men Gale är ju så bra i boken, man kan verkligen se att Gale älskar Katniss. Men han förstår senare att Katniss ska vara med Peeta. Vilket jag älskar. Men när Peeta försöker döda Katniss, så gillade jag honom inte alls, men sedan när han ändrar sig så känner jag igen gamla Peeta igen. Jag bara hoppas på att man får reda på mer i filmen, mer om slutet! Att man får se Katniss dotter och son. Som kommer säkert vara jätte gulliga. Sonen spelas av Jennifer Lawrence brorson, så gulligt! Men måste säga att jag älskar denna boken! Mitt favorit citat från boken är: fire is catching and if we burn you burn with us. "Because I love her. And I can’t make her happy."
Publicerat den


Currently Reading ♥
Publicerat den

 
Just nu läser jag Anna And The Frensh Kiss skriven av Stephanie Perkins! Som är den första boken i hennes trilogi. Har även Lola And Boy Next Door & Isla And The Happily Ever After! Kommer recensioner! ♥  Sammanfattning: Gossip Girl (Säsong 2)
Publicerat den

 
Min syster kom hem för några veckor sedan och då visade det Gossip Girl på tv så bara var tvungen att se alla säsonger igen. Och jag vill ännu en gång varna er som planerar att se denna serie i framtiden. Läs inte vidare om ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger. Min favorit säsong är faktiskt säsong 3 och 6. 
 
Nu har jag sett andra säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Blair, Serena, Chuck, Nate & Dan. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. I andra säsongen får man se mer om vänskap, kärlek, mode & hämnd. Blair & Chuck är så himla söta. Min favorit  i serien är faktiskt Blair Waldorf & Chuck Bass.
 
Den första halvan av säsongen handlar Serena växande betydelse som en socialist som uppmärksammar Blair som deras vänskap testas när Poppy Lifton anländer, det blir bråk mellan Serena och Blair. Serena ta hennes plats i rampljuset under de tidiga episoder av säsongen. Nate ansikten efterdyningarna av sin fars kriminella förflutna och driver en relation med Vanessa, som blir ytterligare intrasslad i en värld av Upper East Side. Jenny åter antänds hennes upproriska natur genom att göra karriär som modedesigner, och därigenom utmana Rufus 'färdigheter som förälder medan Dan vänskap med Nate och relation med Serena förvandlar sakta honom från ett socialt utstött till en insider. Showen avslutade sin första halvan under den första veckan i december, med den chockerande död Bart Bass.
 
Den andra halvan av säsongen avslöjar effekterna av Bart död, vilket orsakar en betydande förändring av karaktär inriktning för Chuck som sedan leder till tillväxten av Rufus och Lilys förhållande, uppenbarelsen av de två som har en son tillsammans, och bidra till minskningen av Dan och Serena relation. Harold Waldorf blir besviken på Blair som gör allt för att få en plats på Yale. Chucks manipulativ farbror återkommer, Jack Bass. Serenas nya kärleksintresse är Gabriel Edwards.   Som storylines fortskred, är rollen av "Gossip Girl" minskat något. Hon fortsätter att köra sin blogg, men hon håller den ultimata informationen för sig själv, skicka den i det sista avsnittet som sista explosionen, där Serena beslutar att ta reda på vem "Gossip Girl" egentligen är, men i slutändan misslyckas. Säsongfinalen slutade med en väl mottagen kyss mellan Blair och Chuck och de blir äntligen ihop!Mina favorit filmer ♡
Publicerat den


"That was before I met you, Ronnie."
Publicerat denWarm chocolate ♡
Publicerat den

Bild lånad från Josefine Ramqvist.  Sammanfattning: Gossip Girl (Säsong 1)
Publicerat den

 
Min syster kom hem för några veckor sedan och då visade det Gossip Girl på tv så bara var tvungen att se alla säsonger igen. Och jag vill ännu en gång varna er som planerar att se denna serie i framtiden. Läs inte vidare om ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger. Min favorit säsong är faktiskt säsong 3 och 6. 
 
Nu har jag sett första säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Blair, Serena, Chuck, Nate & Dan. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. Blair & Chuck är så himla söta. Min favorit  i serien är faktiskt Blair Waldorf & Chuck Bass. 
 
Den första säsongen är Serena van der Woodsen plötsliga återkomst till Upper East Side efter hennes mystiska försvinnande. Alla är väldigt chockad över hennes plötsliga återkomst, inklusive hennes bästa vän, Blair Waldorf. Det visar sig Serena återvänder från Boarding School för att se henne självmords bror, Eric. Blair finner snart att Serena hade legat med hennes pojkvän, Nate Archibald, natten till hennes försvinnande. Samtidigt Brooklyn pojken Dan Humphrey och Serena börja dejta medan Nate kämpar med sina känslor för Blair. De två försöker rädda vad som finns kvar av deras förhållande, bara lämnar Blair att förlora sin oskuld till Nates bästa vän, Chuck Bass, istället. Vanessa Abrams, Dan bästa vän, återvänder. Vi får veta att Dan hade bekänt sin kärlek till Vanessa i det förflutna, men de två drag bortom detta som vänner, är med tanke på Dan nu med Serena. Det upptäcks att Lilly van der Woodsen och Rufus Humphrey har en romantisk förflutna, men både kamp med andra relationer. De två bestämmer sig för att se andra människor i ljuset av sina barns romantik. Blair och Nate bryta småningom upp, efter att äntligen ha sex, trots att hennes affär med Chuck. Nate får reda på affären och han och Chuck sluta umgås med varandra. Under hela säsongen, försöker Chuck förföra Blair och de två något komma till rätta med sina känslor för varandra. Georgina Sparks, tidigare vän till Serena, kommer tillbaka och orsakar förödelse, inklusive outting Eric Van Der Woodsen. Georgina återkomst påminner Serena av den verkliga anledningen till att hon lämnade Upper East Side. Problem utbrott mellan Dan och Serena, eftersom Serena försöker dölja sin hemlighet från honom och Georgina (låtsas vara Sarah) manipulerar Dan. Det avslöjas att den verkliga anledningen Serena lämnade Upper East Side var för att hon var inblandad i en narkotikarelaterade dödsfall och kände ansvarig för situationen. Dock är händelsen äntligen löst och Georgina lämnar. Dock är Dan och Serena relation i ruiner och de två bestämmer sig för att bryta den. Samtidigt Lilly accepterar hennes förslag Bart Bass, trots hennes ständigt närvarande känslor för Rufus, och säsongen avslutas med att Bart & Lily gifter sig och Blair väntar på Chuck på flygplatsen.
 Tankar kring Gossip Girl.
Publicerat den

 
Nu när jag för tillfället sett 8:a säsonger av friends (vänner) så är det dags att börja fundera på ett nytt maratonprojekt. De flesta serier som jag följer har vinteruppehåll. Då finns det lite extra tid! För min del blir det Gossip Girl som jag älskade. Men innan jag sätter igång med denna serien så tänkte jag skriva några rader om varför jag älskar just denna serien. Serien innehåller vänskap, kärlek, mode och massa hat! 
 
Gossip Girl var en amerikansk TV-serie. Seriens berättarröst utgörs av den allvetande bloggerskan "Gossip Girl", röstskådespelad av Kristen Bell, och kretsar kring privilegierade ungdomar på Manhattans Upper East Side i New York. Gossip girl är en bloggare som avslöjar stora hemligheter på Manhattans skandalösa liv. Serien utspelar sig på upper East side men även en stor del i Brooklyn. En helt underbar serie! "Fire is catching and if we burn, you burn with us."
Publicerat den

 
Då var det sista dagen på helgen, men inget att oroa sig för. Utan imorgon går jag bara 4 timmar i skolan och sedan är jag ledig på tisdag, ska bli skönt! Tänkte plugga en massa idag, eftersom jag kommer ha ett prov snart på allt vi har lärt oss på denna sista kursen som är på 40 dagar. Men tänkte berätta om min helg för er. I fredags så slutade jag runt 13 eftersom det var en storm ute (Sweia) och lärarna ville att vi skulle komma hem. Sedan så tittade jag på massa avsnitt av Gossip Girl! Och åt en god middag, det blev oxfile med pommes, bea och en bosnisk sallad. Så gott, sedan åt jag lite julgodis och efter det så läste jag mockingjay och älskar boken. Kommer en recension när jag är klar, lovar! Mitt nyårslöfte detta året är att läsa fler böcker. Börjar året med att läsa Mockingjay (filmen var en av mina favoriter 2014) och sedan ska jag läsa Men, Women & Children & Serena. Filmerna är bra, men det är alltid så att böckerna är bättre. Men iallafall igår så tvättade jag, tittade på alla Lord Of The Rings och sedan så fixade jag mitt rum lite och läste. Idag vaknade jag runt 10 och har hittills druckit kaffe, vatten, ätit frukost och nu pluggar jag lite. Men skriver mer senare. Puss! "Three words. Eight letters. Say it, and I'm yours."
Publicerat den
"Life with you could never be boring."
Publicerat den"But his arms are there to comfort me. And eventually his lips."
Publicerat den

 
Nu är det äntligen 2015, vilket känns så underbart! Hade ett perfekt avslut på 2014 och måste säga att jag vill bara helt enkelt starta om. Känner att jag behöver det! Men tänkte berätta om min nyår. Startade dagen med att äta en god frukost med familjen och sedan gick jag och duschade. Dagen innan hade syrran gjort en god huvudrätt, kycklingfile fylld med ost med en grönsaksås, hon gjorde en god sallad (ruska salata på bosniska) och annat smått och gott. Jag var på bio när hon gjorde maten, såg sista Hobbit filmen och måste säga att jag gillar den bäst! Kommer en recension under helgenom filmen. Sedan så gjorde jag en sallad på vanlig grön sallad, avokado och valnötter samt en dressing på olivolja och citron och den är riktigt god! Sedan gjorde jag en förrätt med blandade bosniska ostar, salami och keks! Till efterrätt hade vi en ananaspaj med hallon och kokos! Sedan så tittade jag på första sagan om ringen filmen med mamma och mormor, kände att det behövdes! Efter det skulle mamma och mormor gå på fest hos en kompis medans jag och min syster skulle ha fest hemma hos oss. Hennes pojkvän och vår gemensamma kompis kom på besök! Sedan så åt vi mat, drack, snackade och bara hade det kul! Runt midnatt gick vi till balkongen och tittade på fyrverkeriet och sedan så gick min syster och hennes kille för att sova eftersom de skulle åka till Paris dagen efter och vår kompis gick ochså för att sova, medans jag skulle läsa lite! Sedan igår så vilade vi oss bara, min syster åkte till Paris och jag bara chillade, åt god mat och bara njöt av dagen. Nu är jag i skolan, men slutar runt 13 och ska sen hem tänkte jag. Men skriver mer när jag kommer hem. Puss! Gott nytt år! ♡
Publicerat den

Nu är det äntligen 2015!