Sammanfattning: One Tree Hill (Säsong 7)
Publicerat den

 
Eftersom jag är nu klar med The Secret Life Of The American Teenager så var jag tvungen att börja titta på. Och jag vill varna er som planerar att se denna serien i framtiden. Läs inte vidareom ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger Alla säsongerna är underbara!
 
Nu har jag sett första säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Lucas, Nathan, Peyton, Haley, Brooke. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. Lucas & Peyton är så himla söta ihop. De blir tillammans lite i första säsongen eftersom de har ett hemligt förhållande även Lucas är tillsammans med Brooke. I andra säsongen så är det mycket drama, vänskap & bråk men även livet står på spelI tredje säsongen så får man se mer av Haley och Nathan som försöker rädda sig äktenskap. Lucas och Brooke startar ett förhållande. I säsong 4 så startar Peyton och Lucas ett föhållande. Haley blir gravid och barnet är Nathans. I säsong 5 så får man följa massa drama mellan Peyton & Lucas samt att Haley & Nathan bråkar en massa. I säsong 6 så blir Peyton & Lucas tillsammans, äntligen. Brooke & Julian blir ochså ihop och sedan är det en massa drama också. Dessutom blir Leyton gravida! I säsong 7 så blir det massa drama mellan Julian, Brook. Men även mellan Nathan & Haley efter det är en otroghetsskandal mellan Nathan och Renee Richardson men allt visar sig vara en lögn. Sedan gör Brulian slut, men i slutet av säsongen så förlovar de sig. I seren kommer även Haleys syster Quinn och börjar ett förhållande med Clay Evans som är Nathans manager. 
 
Ett år har gått sedan Lucas och Peyton lämnade Tree Hill för att resa. En skandal hotar Nathans karriär i NBA; Haley lider en familjetragedi som orsakar henne att slåss en period av depression. Rachel och Dan återgång till Tree Hill och Brooke anställer en ny modell (Alex) för "Kläder över Bros" som i sin tur hotar hennes förhållande med Julian, och Mouth och Millicent har också problem i sitt förhållande. Hon börjar ta droger, vilket leder till att de gör slut. Clay och Quinn bosätta sig i Tree Hill och snart faller för varandra, bara för att få sina egna dramer från psychon Katie. I slutet av säsogen så blir Haley gravid och Brulian förlovar sig. 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?