“I guess it's something about the air. Fall air always smells like possibility.”
Publicerat den

 
Hej på er mina fina läsare, hoppas ni alla mår bra. Det har inte varit så aktivt här på bloggen, jag behövde en paus från bloggen, eftersom jag har mått sjukt dåligt. Jag tror jag har fått ett virus eller något, eftersom jag känner att jag ska spy hela tiden och det gjorde jag hela natten idag. Så jag valde att sjukskriva mig från jobbet idag, just nu mår jag sjukt dåligt men vi får se hur det blir senare. Men tänkte berätta om min tisdag, onsdag & torsdag. 
 
Tisdag: I tisdags så hade jag ledigt på förmiddagen vilket var super-skönt och jag valde att åka ner till stan för att fixa mina naglar. Jag valde lite kortare naglar med en plommonfärg, de blev så fina. Sedan så fick jag ett sms av min chef och hon frågade om jag kunde komma lite tidigare till jobbet, jag skulle ha börjat kl 16 men började 14:30 istället. Hade inte så mycket att göra på jobbet men sedan när jag slutade så skulle jag dra till gymmet och det var så skönt att träna måste jag säga. Jag tränade i ca 45 min och det var riktigt jobbigt eftersom jag köttade på. Men sedan när jag kom hem så satte jag igång en fotbolls match mellan Crvena Zvezda (röda stjärnan) och Olympiakos och Crvena Zvezda med 3-1 och jag blev glad eftersom det är ett serbiska lag. Men sedan så skulle jag sova och sov väldigt dåligt denna natten. 
 
Onsdag: I onsdags så startade jag dagen med att fixa mig inför jobbet och jag var lite sen eftersom min buss inte kom. Blir så arg när Skånetrafiken inte bryr sig och bara skiter i att bussarna inte kommer. Men på jobbet var det något att göra hela tiden och ett bra tag var det sjukt tyst men sedan började folket komma men jag hann äta lite kyckling och sallad, så jag var inte hungrig. Jag hade det sjukt stressigt + att jag köpte bio-biljetter till en film jag ville se och den filmen jag såg var så sjukt dålig så jag somnade nästan på bion så dålig den var. Filmen hette 3 sekunder, Joel Kinnaman spelar i huvudrollen. Och filmen påminner lite om Johan Falk filmen. Kinnaman spelar en person som jobbar för FBI samtifigt som han är kriminel och det kommer en recension. Men sedan när jag kom hem så satte jag igång Apornas Planet och kollade på både 1:a & 2:a filmen och kommer recensera båda filmerna under dagarna. Men den natten somnade jag rätt sent och sov sjukt dåligt. 
 
Torsdag: Igår var nog en av de sämsta dagarna för mig, men jag startade min dag med att vakna kl 8.30. Och jag åkte till jobbet ganska tidigt igår eftersom det jag inte hann var jag tvungen att fixa under morgonen innna vi öppnade upp. Men igår på jobbet hade vi sjukt mycket att göra. Men jag hann bara äta en sak under dagen och jag hade ändå folk hela tiden på jobbet. Men under dagen kände jag att skulle spy vilket var sjukt jobbigt. Men sedan när jag kom hem så satte jag en sista Apornas planet filmen och åt lite middag från gårdagen. Men det var då allt började, jag skulle lägga mig och allt startade med att jag fick gå på toa eftersom jag behövde spy och det gjorde jag hela natten och har inte sovit något alls och jag var tvungen att ta ledigt idag för att vila upp eftersom jag inte vill spy på jobbet. För jag spydde för 1 timme sedan igen, detta skrämer mig, just nu har jag druckit lite varmt citronvatten och ska försöka äta något men vågar inte. Men vi kan höras mer senare, när jag mår bätte. För jag ska försöka vila nu. Puss! ♥️


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?