11 frågor om mina favoriter: Gossip Girl
Publicerat den

 
Nu kommer nästa inlägg om min favorit serie, denna gången gäller det Gossip Girl. Denna serie har alltid varit en av mina favorit serier. 
 
Obs! Tänker inte undvika spoilers så har du inte sett serien så avråder jag dig från att läsa. 
 
1. Hur skulle du kortfattat beskriva serien?
Jag skulle nog kalla One Tree Hill en ganska typisk tonårsserie - åtminstone under de första åren. Serien handlar om det typiska åren i High School, drama uppstår när alla skickar tips till bloggerskan Gossip Girl. Min favorit i serien är faktiskt Blair Waldorf. 
 
2. Vad är det bästa med serien?
Måste nog säga att karaktärerna är det bästa med serien. Att få följa dessa personer från ungdom och senare även in i vuxenlivet är verkligen intressant - det känns verkligen som att man lär känna personerna på riktigt!
 
3. Vad är det sämsta med serien?
En karaktär i serien som jag inte står ut med är Vanessa Abrams. Hon är så extremt jobbig i serien. 
 
4. Vilken karaktär är din favorit?
Utan tvekan är Blair min favorit. Hon kanske inte är den snällaste personen, men jag älskar henne i serien. Hon gör allt för sig själv, hon är verkligen en super kvinna i mina ögon. Starkare kvinna får man leta efter!
 
5. Ett minnesvärt citat från serien som du gillar?
Finns otroligt många bra citat från One Tree Hill. I och med att huvudkaraktären är ganska poetisk av sig, så blev det snabbt en av de där detaljerna med serien som vi minns så väl. En av mina favoriter uttalas faktiskt av Blair till Chuck "three words, eight letters and i am yours". 
 
 
6. Finns det någon relation i serien som du gillar extra mycket?
Det måste vara Blair & Chuck förhållande och de är så söta tillsammans. Så glad att hon äntligen hittade en kille som älskar henne för henne, det tog ett par säsonger men äntligen fick hon en man och barn. Även om jag gillade Blair & Dan tillsammans, de var sjukt fina ihop. 
 
7. Finns det någon scen som du aldrig glömmer?
I säsong 2 avsnitt 25, då Chuck äntligen säger att han älskar henne också. Tog bara 2 säsonger innan det hände. Jag var så glad när det äntligen hände. 
 
8. Favoritmusik från serien?
De spelar inte så mycket musik i serien, men jag tycker den bästa är när Blair och Dan kysser varandra i serien. Jag kanske kommer få hat nu, men jag måste säga att jag verkligen älskade Blair & Dan tillsammans, efter Chuck ville jag se Blair med Dan. 
 
9. Har du någonsin gråtit till serien?
Ja, det är jag säker på att jag gjort vid flera tillfällen. Men det måste vara när Chuck säger att han älskar Blair för första gången, så fin scen. 
 
10. Vad tyckte du om slutet?
Jag tyckte serien fick ett väldigt bra slut. Det är alltid väldigt känslosamt när en serie man följt så länge, med karaktärer man följt så länge, plötsligt tar slut. Sedan att avsnittet i sig verkligen levererade var ju också ett plus. Jag älskade att man verkligen får reda på vem Gossip Girl är och skit jag måste säga att jag var så chockad när jag såg det. 
 
11. Slutligen, varför är denna serie så speciell just för dig? 
Av samma anledningar som för de flesta, skulle jag tro. Jag har växt upp med Gossip Girl. Jag var 15 när första avsnittet kom ut och skit vad jag älskade denna serien. Man får följa Serena, Blair, Chuck, Nate & Dan. Och alla andra mysiga karaktärer vi fått följa genom seriens sex säsonger. 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?