TRAIN TO BUSAN (2016)
Publicerat den

 
BETYG: 8,5/10 | GENRE: Skräck | Thriller | Action 
Train To Busan (Gong Yoo, Jung Yu-mi & Kim Su-an)
Kommentar: En zombie film om överlevnad. 
 
Handling: Passagerarna på expresståget mellan Seoul och Busan upptäcker att de är fast på tåget mitt under en Zombie-epidemi. Kaos och förvirring råder både utanför och inne på tåget, men ett gäng överlevare gör allt vad de kan för att inte bli infekterade själva eller att hamna i händerna på alla blodtörstiga zombies.
 
Kommentar: Filmen kan bäst beskrivas som en koreansk krock mellan "Snowpiercer" och "World War Z". Den koreanska rysarens zombies och specialeffekter håller världsklass, men de emotionella bitarna kan bli lite väl ostiga. Vissa scener i filmen är sjukt läskiga och måste säga att detta är en av de bättre zombie filmerna jag har sett. Brukar inte titta på koreanska filmer, men denna var sjukt bra. 
 
Spoilers: I filmen får man följa en man och hans dotter för att de ska besöka hennes mamma. Men när de ska börja åka så går allt åt skogen och då börjar folk bli bittna och bli zombies och denna filmen var sjukt bra asså. Brukar inte titta på koreanska filmer, men denna var sjukt bra. Och den påminner mycket om World War Z. Och ni måste se denna filmen. Den var sjukt bra och har fått stor respekt för koreanska filmer. 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?