Sammanfattning: You (Säsong 1)
Publicerat den

 
Då var man färdig med You. Denna serien är ju så bra asså, ni måste verkligen titta på den. Gillar ni serier som handlar om stalkers, kärlek, vänskap och svartsjuka så är denna serie för er. Lite information om serien; Joe som träffar den aspirerande författaren Guinevere Beck. Joe fastnar direkt för Beck, men det som först verkar vara en oskyldig och charmig förälskelse går snabbt över till besatthet. Med hjälp av internet och sociala medier börjar han göra allt för att komma nära henne och röjer tyst och metodiskt bort varje hinder och person i vägen. Ni kommer älska denna serie, den har fått bra betyg och nu ska jag börja skriva inlägg om första säsongen och inlägget kommer upp imorgon. 
 
Serien följer karaktären Joe som jobbar i en bokhandel i New york. En dag stiger Beck in i bokhandeln och han blir blixtförälskad, vill veta allt om henne så han bestämmer sig för att bli hennes stalker. Serien kör väldigt mycket på att vi får följa Joe genom hans tankar vilket de gör väldigt snyggt, det lockar intresse på ett sätt som nog inte skulle blivit uppnått utan detta. Efter att ha stalkat henne via sociala medier, gjort intrång i henne hem och följt efter henne till en bar där hon är för att träffa sina vänner så möts deras vägar på riktigt för första gången sedan hennes besök i bokhandeln när hon vid tunnelbanan är med om en olycka där han blir tvungen att hjälpa henne. 
 
Jag blev så glad när jag fick se att Penn Badgley skulle spela Joe. Jag har alltid gillat Penn Badgley honom, redan då Gossip Girl gick på tv. Men allt i denna serie är så bra, den innehåller ju allt. Men hur Penn spelar Joe är helt sjukt, han är ju så läskig i alla avsnitt och helt besatt av Beck vilket gör att serien är så bra. Har ni inte sett denna serie, gör det då. Den är så bra och blev så glad när jag läste att det kommer en säsong 2. 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?