BUMBLEBEE (2018)
Publicerat den

 
 
BETYG: 9/10 | GENRE: Komedi | Fantasyfilm |  Action 
Bumblebee (Hailee SteinfeldJohn Cena & Dylan O'Brien)
Kommentar: En film om robortar och vad man ska göra för att rädda sin planet. 
 
Handling: Under flykten 1987 hittar roboten Bumblebee skydd på skrotgården i en liten strandstad i Kalifornien. 18-åriga Charlie upptäcker Bumlebee skadad och obrukbar men när hon återupplivar honom märker hon snabbt att det här är ingen vanlig, gul VW-bubbla.
 
Kommentar: Denna ”Transformers”-prequel hade med sin charmiga vänskapshistoria om en tonårsflicka och en snäll robot egentligen inte behövt tillhöra Michael Bays bullriga franchise. Men det är en oväntat sevärd kompromiss som underhåller och roar. Jag gillade verkligen filmen eftersom den är utspelad på 1980-talet vilket jag gillar mer. Men Bumblebee är så söt, han är så gullig. 
 
Spoilers: I filmen så får man se hur svårt Charlie (Hailee Steinfeld) har det, eftersom hennes pappa har dött och medans hennes mamma har gått vidare. Så har Charlie det jobbigt, men sedan så får hon en bil i present på hennes 18-års dag och sedan får hon träffa Bumblebee. De blir bra vänner och försöker vinna tillbaka Bumblebees planet och klarar det tillslut. Men denna filmen är så  bra och ni kommer verkligen gilla denna filmen om ni tittar på Marvel filmer eller om ni har sett de andra transformers filmerna. 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?