Freakshakes ♡
Publicerat den

 
Har du hört talats om en freakshake? En milkshake med extra allt - donuts, bullar, godis och frukt, det finns inga gränser för vad du kan ha i. Nu kan du imponera på gästerna med freakshakes på älskade traditioners vis.
 
Instagramsuccén ”Freakshakes” startade med en australiensisk caféägare som ville göra något annorlunda för att locka fler besökare till hennes nystartade fik. Hon bestämde sig för att göra en milkshake med extra allt som hon fotograferade och publicerade på Instagram. Och nog blev det en succé. Caféer över hela världen har anammat idén och mjölkdrinkarna lockar hundratals gäster.  
 
På caféet Älskade traditioner i Stockholm finns freakshakes i alla möjliga smaker och utformningar. Där kan du sörpla i dig alltifrån en kaffe och kanelbulleshake till en veganshake. Eller varför inte en med choklad och donuts? Är du trött på den rådande hälsotrenden och är sugen på något där du slipper bestämma vilken efterrätt du ska välja är freakshakes garanterat lösningen på problemet.  
 
- Det är lördagsgodis för vuxna. De kan också behöva lite sött ibland, säger Susanna Comstedt som äger. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

Så gottURL: http://www.joannahalvardsson.se

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?