Sammanfattning: One Tree Hill (Säsong 3)
Publicerat den

 
Eftersom jag är nu klar med The Secret Life Of The American Teenager så var jag tvungen att börja titta på. Och jag vill varna er som planerar att se denna serie i framtiden. Läs inte vidare om ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger. Alla säsongerna är underbara!
 
Nu har jag sett första säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Lucas, Nathan, Peyton, Haley, Brooke. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. Lucas & Peyton är så himla söta ihop. De blir tillammans lite i första säsongen eftersom de har ett hemligt förhållande även Lucas är tillsammans med Brooke. I andra säsongen så är det mycket drama, vänskap & bråk men även livet står på spel. I tredje säsongen så får man se mer av Haley och Nathan som försöker rädda sig äktenskap. Lucas och Brooke startar ett förhållande. 
 
Haley återvänder till Tree Hill och försöker rädda sitt äktenskap med Nathan. Peyton lär känna sin biologiska mor. Lucas och Brooke börjar en relation. Keith och Karen förlovar sig. Nathan patchar upp saker med Lucas, medan Mouth börjar en komplicerad relation med nykomlingen Rachel, som också sprider en hel del dramatik genom kärn tecken. Efter en skottlossning på skolan saker mellan Lucas och Peyton ändras. Peyton frågar Jake om de vill gifta sig. 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?