Sammanfattning: One Tree Hill (Säsong 1)
Publicerat den

 
Eftersom jag är nu klar med The Secret Life Of The American Teenager så var jag tvungen att börja titta på. Och jag vill varna er som planerar att se denna serie i framtiden. Läs inte vidare om ni inte sett hela serien. Jag kommer nämna några saker som sker i senare säsonger. Alla säsongerna är underbara!
 
Nu har jag sett första säsongen så tänkte berätta lite om säsongen, hoppas nu gillar det: I första säsongen så lär man känna Lucas, Nathan, Peyton, Haley, Brooke. Jag älskar första säsongen, för då lär man känna alla 5 huvudpersonerna. Lucas & Peyton är så himla söta ihop. De blir tillammans lite i första säsongen eftersom de har ett hemligt förhållande även Lucas är tillsammans med Brooke.  
 
I början av säsongerna är förhållandet mellan två halvbröder, Lucas och Nathan Scott, som börjar som fiender men obligation som showen fortskrider. I pilotavsnittet, Lucas får en plats i Tree Hill Ravens (high school basketlag) med hjälp av sin morbror Keith. Nathan, chef för laget, tar en motvilja till Lucas, och detta blir grunden för deras rivalitet. Lucas romantiskt intresse i Nathans flickvän Peyton Sawyer stärker också deras fejd. Peyton bästa vän Brooke Davis försöker hittills få Lucas och Nathan försöker få Lucas bästa vän Haley James. Historien om Lucas och Nathan pappa Dan Scott ibland utforskas genom tillbakablickar, som visar hans relationer med Karen Roe, Lucas mamma, och Deb Scott Nathan mor, och hur han hamnade med en kvinna snarare än den andra. Han hade en high school romans med Karen, vilket resulterar i Lucas födelse, men han vägrade att göra anspråk Lucas som hans son. Lämnar Karen gifte han Deb och paret bar Nathan. Sjutton år senare, Deb börjar en stark vänskap och partnerskap med Karen mot Dan vilja. Under senare säsonger av showen, är föräldrarna ses mindre ofta. Karen går hennes college professor Andy Hargrove. Den första säsongen följer junior Lucas Scott när han går sin High School basketlag och smider en relation med sin bror Nathan Scott, samtidigt komma till rätta med vem han är och vem hans far är. Säsongen undersöker också kärleksliv på pojkarna när de utvecklar relationer med tecken som Brooke Davis, Haley James och Peyton Sawyer, medan föräldrarna till dessa tonåringar måste också möta det förflutna för att gå vidare. Sedan så blir Lucas & Brooke tillammans även Lucas & Peyton har ett hemligt förhållade tillammans. Älskar Leyton mest i hela serien men sedan så gillar jag även Naley. Om ni gillar serien fortsätt att titta på den då. 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?