3 annorlunda sätt att julpynta på.
Publicerat den

Äntligen är det dags för julstjärnor, ljusstakar och tomtar att fylla våra hem med värme och allt som hör julen till. Är du sugen på något nytt i år? Här kommer tre annorlunda och enkla sätt som förnyar pyntet en aning, och som garanterat kommer att skapa riktig julkänsla!  
Ta in naturen - Världens mest enkla tips! Gå ut i skogen, plocka granris, kottar och mjuk mossa. Billigt, mysigt och vackert på samma gång. Bind kransar, addera en rosett här och där och på bara några sekunder kommer ditt hem att se både mysigt och juligt ut! 
 
Återvinn - Återanvänd gamla glasflaskor, konservburkar och vackra lådor. Kanske blir det årets adventsljusstake? Här är det bara fantasin som sätter stopp, det finns oändligt många sätt att återanvända och pynta med saker och ting som egentligen skulle ha åkt iväg till soptippen.
 
Använd favoriterna från grönsakshyllan - Ytterligare ett billigt och vackert sätt att pynta på! Äpplen, apelsiner och kronärtskockor, you name it! Placera på fina fat och i vackra krukor och gör små installationer på olika ställen i hemmet. På köksbordet, i vardagsrummet eller kanske utanför ytterdörren, för ett juligt välkomnande! 

Lycka till med pyntandet!NAMN
 

MAIL


URL

Spara?