DEADPOOL 2 (2018)
Publicerat den

 
BETYG: 10/10 | GENRE: Komedi Action 
Deadpool 2 (Ryan Reynolds, Morena Baccarin & Josh Brolin)
Kommentar: En film om en superhjälte och hans liv. 
 
Handling: Marvels snabbkäftade legosoldat är tillbaka! Större, bättre och stundtals mer byxlös än någonsin. När en supersoldat anländer på ett mordiskt uppdrag tvingas Deadpool fundera över vänskap, familj och vad det egentligen innebär att vara en hjälte – samtidigt som han kickar 50 nyanser av röv. För att göra det rätta måste man ibland fajtas fult.
 
Kommentar: Denna uppföljaren var helt perfekt. Ryan Reynolds är tillbaka i rollen han föddes att spela. Det är inte allt för ofta vi blir bortskämda med en direkt uppföljare som överträffar sin redan väldigt bra företrädare. Men ”Deadpool 2” håller kvar första filmens kreativa humor, samt bygger på med explosiv action och finstämd emotionell dramatik. Sommarens självklara biobesök (samt sannolika återbesök) och mest maxade åktur är äntligen här! Det är inte konstigt att den här uppföljaren varit eftertraktad och haft höga förväntningar på sig. Den första ”Deadpool”-filmen, som slog både biorekord och blev rosad av kritikerna, var klart banbrytande sett till dagens superhjältefilmer. Den visade sig att det fanns plats för en barnförbjuden film om en kaxig, pratglad och fjärde väggs-brytande hjälte som konstant skämtar på bekostnad av personer som finns i samma cinematiska universum han själv rör sig inom. 
 
Spoilers: I denna filmen har ni allt. Komedi, romantik & action. Det finns en scen i filmen som verkligen var jobbig att titta på vilket var när Vanessa dog. Man såg verkligen att han älskade henne och var helt förkrossad när Vanessa dog. Det rolig var i denna filmen var när Wane skulle skaffa ett team för att kunna döda skurken lättare och alla skulle landa från flygplanet och alla dog förutom Wade och en tjej till. Jag tyckte denna filmen var så mycket roligare än 1:an och om ni inte har sett den så snälla gör det. Den var så himla rolig. NI kommer inte bli besvikna, ni kommer älska filmen. Nu ska jag recensera säsong 2 av riverdale. 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?