10 anledningar varför jag älska hösten.
Publicerat den

 
Varma drycker - det absolut bästa med hösten är ju alla varma drycker. Jag dricker mest kaffe, te och varm choklad på hösten. Det är så gott med varma drycker. 
 
Regninga dagar - på hösten så är det så mysigt när det regnar hela dagen och man ligger i soffan med en stor kopp te/varm choklad och tittar på en mysig film. 
 
Doftljus - det är ju inte höst utan massa fina doftljus. Jag har en del doftljus som jag älskar och tänder alltid mina doftljus på kvällen, när det är som mörkast. 
 
Filmkvällar - jag brukar ha många filmkvällar på hösten, brukar göra på maratons och då tittar jag på Harry Potter filmerna, sagan om ringen filmerna och även Twilight filmerna. 
 
Bakning - en sak som jag älskar att göra på hösten är att baka. Jag brukar baka mest kanelbullar, äppelpajer, äppelkaka och även en sjukt god äppel/päron kaka som jag brukar göra. Älskar att baka. 
 
 
Fotorunder - på hösten brukar jag gå ut och fota. Då blir det massa fina bilder av naturen. Älskar att fota naturen. Har ännu inte hunnit att fota men snart blir det massa fina bilder, speciellt till bloggen. 
 
Varmt & Stickat  - på hösten så har man mycket stickade kläder, eller jag brukar ha det. Jag har köpt 3 nya tröjor nu till hösten och ska ta med mig de till Bosnien. Ska bli så kul med lite semester, då kommer massa fina bilder. 
 
Nystart - många påbörjar någon slags nystart varje höst och det kan jag tycka är himla härligt och även motiverande för mig själv. Jag brukar se det som att ett nytt kalenderår börjar när september drar igång och jag blir väldigt fokuseras. 
 
En årstid närmare julen - Jag älskar tanken på att efter hösten kommer äntligen allt det där med adventsmys, julpynt, julbak och pyssel, julgranar, julklappsletande och glöggkvällar igång. 
 
Fikastunder - Att sitta vid ett fönsterbord på ett café med en varm kopp vaniljlatte eller varm choklad är så mysigt. Speceillt eftersom många ställen brukar ha nya smaker av kaffe, te och choklad på hösten. Vilket jag älskar. Jag har ju en favorit som jag dricker på hösten, det brukar bli Pumpkin Spice Latte. 
 Marie Bergman

Ja det är mycket som är mysigt på hösten :)URL: http://livetiluxemburg.se/


Felicia

vilken underbar listaURL: http://frokentv.se


EVELINA

De där grejerna är mina favoritsaker med hösten också! :D Särskilt filmkvällar eller tv-seriemaraton.URL: http://evelinawilson.blogg.se


Hanna Karlsson

Vilket härligt inlägg! Jag älskar hösten. :-DURL: http://hannafialotta.blogg.se/


ida

Bra lista! Håller med dig :)URL: http://byidagustafsson.se


Tess

Det finns verkligen mycket att älska med hösten! :)URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?