Pride on TV: LGBT-vänliga serier
Publicerat den

Pride-vecka och några serietips ska det självklart bjudas på.
 
 
The Fosters – min favorit av så många anledningar men dels för att ”love who you want to love” är vad serien står för på värdens naturligaste sett, så som det borde vara. Visa upp alla sorters par (kille/tjej, tjej/tjej, kille/kille, osv.) på världens finaste sett.
 
How to get away with murder – det som sticker ut med i den här frågan hur bra de verkligen representerar ett samkönat par och även vågar visa upp mer än bara några snabba kyssar vilket är ett problem när det kommer till LGBT-personer överlag i serier som inte går på kabelkanaler. Stort plus för sidostoryn med hiv också som tagits upp på ett sett som känns trovärdigt. Förutom detta handlar serien om några juriststudenter och hur de blir indragna i ett mord som kommer förändra deras liv för alltid.
 
Shameless – min antagligen absoluta favorit serier om en alkoholiserad pappa och hans sex barn som försöker leva livet så gott det går. En av huvudrollerna är homosexuell och ingår även i seriens absolut mest shippade-par.
 
Skam – realistisk ungdomsserie som nog väldigt få har missat och all uppmärksamhet främst tredje säsongen har fått. Den underbaraste scenen är ju alla fina ögonblick mellan Isak & Even. Så sjukt söta är de, verkligen goals. 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?