Pride on TV: favorit LGBT-karaktärer
Publicerat den

Pride-veckan fortsätter och idag med några favorit karaktärer från tv-serier! Min är Isak Valtersen från Skam. 
 
 
Isak Valtersen - Han är ju bara så underbar, han var så osäker på sig själv i första säsongen men sedan när han träffade Even så blev han säker i sig själv och insåg att han är gay. Han gillar verkligen Even om han sårade honom i början och nu är de tillsammans och bor ihop. Serien heter Skam. 
 
Even Bech Næsheim - Han är ju också underbar, jag började gilla honom redan från början och blev direkt ett Evak fan. Jag grät när Even inser att Isak verkligen gillar honom och skulle göra allt för honom. Vem älskar inte Even, hallå. Han är ju den sötaste killen ever. Serien heter Skam. 
 
Mickey MilkovichJag gillade honom inte alls i början av säsongerna eftersom han var så taskig mot Ian. Men sedan när han inser att Ian vill verkligen vara med honom så berättar han för hela världen att han är gay. Serien heter Shameless. Ni borde verkligen titta på den serien, verkligen bra. 
 
Ian Gallagher - Han är så öppen mot Mickey men han blir sårad av honom hela tiden tills Mickey öppnar sig och de blir ett par officielt. Älskar den scenen då Ian säger till Mickey att han älskar honom och att de är gjorda för varandra. Vem gillar inte Ian och Mickey tillsammans, hallå goals. Serien heter Shameless. 
 
Santana Lopez - Hon var så taskig mot alla i Glee klubben och då hon berätta för brittney att hon är kär i henne men Brittney känner inte samma och den scenen var så jobbig att titta på, verkligen sjukt synd om Santana. Men tillslut så går det bra för de och de gifter sig. Serien heter Glee. 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?